Wka

Hur att skämma bort dig själv efter en dålig dag (flickor)

Om du har haft en dålig dag, kanske du bara vill krypa upp framför TV: n med lite glass. Varför inte skämma bort dig själv istället? Du kommer att känna fantastiskt efteråt!

Steg

Hur att skämma bort dig själv efter en dålig dag (flickor). Försök att avsluta ditt hem arbete på skolan.
Hur att skämma bort dig själv efter en dålig dag (flickor). Försök att avsluta ditt hem arbete på skolan.
 1. 1
  Försök att avsluta ditt hem arbete på skolan. Detta är så att du inte behöver oroa sig för det senare. Avsluta något annat arbete så fort du kommer hem.
 2. 2
  Ta av dig skorna och din smycken. Byt in några bekväma kläder, och låt ditt hår. Tight hår band och hårband kan pressa ditt huvud och ge dig en huvudvärk.
 3. 3
  Få allt du behöver. Få några fina doftljus, få din favorit glada och lugnande musik, doftande tvål, bubbelbad vätska och en ansiktsmask gjord av mosade avokado och honung.
 4. 4
  Förbered ditt bad och njuta i det så länge du vill. Sätt en ansiktsmask på och koppla av, bara njuta av din blöt. Om du inte har ett badkar, bara ta en fin, lång varm dusch.
 5. 5
  Sätt lite babyolja på och / eller doftande lotion när du är klar med ditt badkar. Kamma håret, gör en manikyr, exfoliera ditt ansikte, etc.
 6. 6
  Använd den japanska metoden foten avkoppling. Blötlägg fötterna i en badtunna för ett par minuter sedan torka dem kraftigt. Massera varje tå 5 gånger i medurs och moturs. Dra varje tå ut när du är klar. Massera fötterna med fingrarna först, då. Avsluta genom att knacka lätt fötterna.
 7. 7
  Sätt på en fin, ren pyjamas, tofflor och en morgonrock. Fluffiga strumpor kommer att göra också.
 8. 8
  Titta på din favorit feel-good film. Det är bra att läsa även om du inte verkligen vill titta på en film. Detta kommer att hålla dig från din dålig dag!
 9. 9
  Gör dig själv en fin varm dryck som örtte eftersom detta hjälper kramper, kanske choklad att du känner dig uppsvälld eller dåligt. Du kan också prova några omedelbar soppa.
 10. 10
  Få lite välbehövlig skönhetssömn och sova gott!
 11. 11
  När du vaknar nästa morgon, kommer du redan vara över din dåliga dag. Plus, är allt detta roliga!

Tips

 • Du behöver inte ha en dålig dag för att göra detta.
 • Om du verkligen hade en dålig dag, sova med ett uppstoppat djur. Detta kommer att hålla dig kröp och kommer att hålla ditt sinne av de dåliga sakerna.
 • Om du vill göra en skrubb av din favorit rengöringsmedel Blanda lite socker med det. Det är mild och lätt att göra.
 • Om din dag var bara vanlig hemsk, så ta en innan du gör allt detta.
 • Blanda en ansiktsmask med en lika stor mängd honung för att göra ingredienserna absorberar bättre. Honung har fuktgivande och antibakteriella egenskaper, vilket gör den perfekt för acne-benägen eller torr hud.
 • Blanda ett rått ägg med en matsked schampo för ett uppsving av kropp och glans. Använd kallt eller varmt vatten vid sköljning ut.
 • Om ditt hår är smutsigt försöka blanda lite bakpulver med ditt schampo för att ta bort all överflödig olja och produkter.

Varningar

 • Se till att blåsa ditt ljus ut när du är klar med dem! Du behöver inte oroa dig för en brände ner hus också!