Wka

Hur att skämma bort dig själv

Om du är stressad och behöver lite tid för dig själv avsätta någon gång för att skämma bort dig själv. Du kommer att må mycket bättre och mer avslappnad.

Steg

Hur att skämma bort dig själv. Dämpa belysningen i ditt badrum så det är mörkare eller bara gå med levande ljus.
Hur att skämma bort dig själv. Dämpa belysningen i ditt badrum så det är mörkare eller bara gå med levande ljus.
 1. 1
  Kör själv ett varmt bad, men inte för varmt! Gravida kvinnor bör inte ta varma bad. Ta dina smycken och lägg den i en smycken renare. Sätt dina kläder i en tvättkorg. Se till badkaret är mycket ren. Inget kladd slår en organiserad ren bostadsyta. Inte stannar kvar i badet i mer än 20 minuter.
 2. 2
  Dämpa belysningen i ditt badrum så det är mörkare eller bara gå med levande ljus. Reflekterande glas, färgat glas och speglar kan vara en stor hjälp för att lägga till en känsla av ett tempel.
 3. 3
  Få i badet och glömma alla bekymmer. Ta en vattentät kudde för att stödja huvudet (bad kuddar säljs på många återförsäljare). Om du gillar, massera din hårbotten och hals röra poäng akupressur. Använd en peeling borste för att avlägsna döda hudceller för att visa din vackra glödande hud därunder har precis blivit det som en frisk bebis. Cleopatra satte mjölk i hennes badkar, vissa kändisar använder vin, vissa använder bad bomber, olivolja, kokosolja, etc. inte bollen upp håret när du tvättar den, använd en bred tand kam eller dina naglar finger och försiktigt massera huvudet. Gör inte det trassligt! Det hjälper att ha ditt badrum parfymerade med en långsamt brinnande eterisk olja eller genom en syre föryngrande maskin som låter ånga försiktigt flyta runt i rummet.
 4. 4
  När du känner dig helt avslappnad och ren komma ur badet och klappa torka dig med en stor mjuk handduk. Vaxa benen eller armarna om du föredrar, det håller håret av längre. Gnid en hårinpackning i håret och använd en mask uppvärmningen ansikte för ansiktet. Efteråt, använda olivolja i ansiktet gnugga ansiktet försiktigt.
 5. 5
  Applicera några trevliga lotion för att göra din hud känns mjuk. Prinsessan Diana använt mandelolja medan hennes hud var fortfarande våt. Du kan doften denna olja med någon ren eterisk olja doft. Om du vill, gå tillbaka in i en dusch nu för att skölja bort växlar från varmt till kallt tills huden är rosig och rosa. Efteråt, hoppa ut och gnugga en tjock lotion i huden börjar vid tårna når ned till fötter, anklar, vader, knän, under låret, upp på låret, höfterna, skinkorna, midjan, magen, den bröst, kragen ben, nacken, bakom nacken, axlarna, ryggen armarna, armbågen, handleder och från hand till hand massera händerna. Rulla din nacke och sträck på ryggen.
 6. 6
  Sätta på lite sköna pyjamas och en morgonrock. Ser söt i en klänning hjälper, frossa i en fin morgonrock eller pyjamas. Klänning för sängen som du skulle klä sig för en boll.
 7. 7
  Måla dina naglar och tånaglar. När de torkar sätta en klarlack så nagellack brukar starta chipping så snabbt. Prova kokosolja på naglarna, kommer det att hjälpa dem att växa och hålla dem fina. Om du föredrar, använda ett nagellack utan de dåliga ingredienser i det... du hittar på en hälso-butik. Trimma dina naglar håller dig från att få smuts under nageln sängen. Arkivering naglarna fungerar också.
 8. 8
  Gör dig själv en fin varm dryck e. G. varm choklad. Om du dricker grönt te, har det fluor i den, och kommer att göra dina tänder vitare, plus, det är friskare. Lägg citron på den och din kropp kommer att absorbera kalcium. Tillsätt honung till det och din kropp kommer att absorbera energi i form av kolhydrater och socker. Om du dricker varm choklad går utan mjölk som Aztekerna gjorde och bara dricka kakao med varmt vatten och lite chilipulver. Det kommer krydda din gom och vara en bra diuretikum om du är förstoppad.
 9. 9
  Drick din drink i sängen. Ha en säng i frukost litet bord över dig medan du smuttar te eller annan varm dryck eller en smoothie veggie eller frukt, nötter, äta en smaskig sallad med massor av färg i det. Ät några kärnor om du vill, kanske en lin muffin eller "bollar bliss." Det är en bra idé att använda en siden eller satin kudde eftersom detta kommer att hålla ditt hår från att skadas.
 10. 10
  Titta på TV eller se en film eller lyssna på avkopplande musik i din säng försöka lyssna på en ljudbok eller om du har någon som kommer att läsa för dig, kan det vara trevligt. En bok ordentligt stängt är bara ett block av papper. Kanske läsa en inspirerande bok, några kinesiska ordspråk, eller reflektera över din nya årets mål. Skriv in din journal eller dagbok. Håll det i din säng för att skriva in det på morgonen så att du kan lyssna och uppmärksamma den inre rösten med minst 3 sidor av fri skrivning. Placera en varm värmedyna under eller över irriterade muskler eller leder. Gnid chap stick i dina mjuka läppar. Det är en bra idé att tugga på frukt, grönsaker och nötter i tiden.
 11. 11
  När filmen / musiken är klar att stänga av tv / stereo. Sätt på ett ljus som gör att det ser ut som stjärnor är på ditt tak och väggar. Det kan vara mycket lugnande att känna sig som en galax är i ditt sovrum. Mjuk stjärna som lyser har visat sig hjälpa barn sova lättare på natten och komma över rädslan för mörkret. Håll en liten fontän av strömmande vatten vid din säng, eller fiskar som simmar i ett akvarium, och lyssna till ljudet av prasslande vattnet. Innan du somnar, se till att du inte är arg. Om du måste, gråta och släppa ut det. Gör vad du tycker är bäst att inte vara arg innan sängen.
 12. 12
  Släck lamporna i sovrummet och tänker på avkoppling eller lugnande tankar tills du somnar. Kamomillte hjälper dig att sova. Håller något kommer också att hjälpa till exempel en lång kropp kudde, en nallebjörn, ditt husdjur djur, eller din kärlek. Om du gillar, be en bön.

Tips

 • Borsta och använd tandtråd tänderna och ta din tid.
 • Lägg till några badsalt eller ett bad bomb till ditt badkar om du har några.
 • Medan du är i badet kan du spela lite lugn musik.
 • Se till att du är ensam i huset eller med inte många människor som om det finns en massa människor i ditt hus de kan störa dig och göra en massa oväsen när du försöker att slappna av.
 • Om du inte vill titta på en film eller lyssna på musik kan du läsa en bok eller tidskrift i stället. Du kan lyssna på en ljudbok också.
 • Kontrollera vad du tittar på TV inte är full av action och död och höga ljud och även se till att din musik är avkopplande (inte rock eller heavy metal).
 • Ansiktsmasker är mycket lugnande.

Varningar

 • Använd inga elektriska apparater i närheten av badkar, kan det orsaka chock och kan leda till döden.
 • Personer med högt blodtryck, hjärtsjukdomar, eller njurproblem bör inte lägga EPSOMSALT till deras badvattnet.
 • Se till att ljusen inte runt något brandfarligt och är inte i närheten av huvudet eller håret kan sättas i brand.
 • Se till att du inte få alltför avslappnad i badet som du kan somna.
 • Gör det inte så att det är för mörkt i ditt badrum eftersom du vill kunna se vad du gör.
 • Gravida kvinnor bör inte ta varma bad.

Saker du behöver

 • Badkar
 • Bubble bath
 • Ljus (vädrade är valfritt)
 • Handduk
 • Comfy pyjamas och en morgonrock för efter badet
 • Nagellack
 • Varm choklad eller annan varm dryck
 • Lotion
 • TV eller film / stereo och CD / bok eller tidskrift