Wka

Hur att locka flickor med kroppsspråk

Finns det en tjej som du är intresserad, men du är inte säker på vad du kan göra för att få henne intresserad av dig? Det finns ett sätt att du tyst kan kommunicera med henne för att få henne att falla i kärlek. Kroppsspråk faller under kategorin av icke-verbal kommunikation, och det är allt från hur du ser ut, luktar, promenad och hur du rör din kropp och ansikte. Här är några användbara steg för att få flickan du önskar.

Steg

Hur att locka flickor med kroppsspråk. Få hennes uppmärksamhet.
Hur att locka flickor med kroppsspråk. Få hennes uppmärksamhet.

Del ett

 1. 1
  Få hennes uppmärksamhet. Det betyder inte att du måste stirra på henne tills hon känner creeped ut och undrar varför du tittar på henne. Vad du egentligen behöver göra är saker som gör henne intresserad av att veta att du innan du närmar dig henne. På det sättet när du närmar dig henne, kommer hon att vara öppen för att höra vad ni har att säga.
 2. 2
  Ta reda på vad hon älskar. Tillkännagivande om hon bär hennes favorit bok eller talar om en film eller ett spel hon verkligen gillar. Sedan, gå runt eller sitta i ett område där du vet att hon kommer att bli och göra det objektet och vänta på henne att lägga märke till dig.
 3. 3
  Leta upp och säga hej när hon går förbi. Ge henne ett halvt leende när hon tittar på dig, men ser inte alltför glada över att se henne, eller hon ska tro att du är desperat.

Del två: att vara redo

 1. 1
  Klä snyggt. Flickor märker utseende direkt, speciellt skor. Det är hur de bedöma om du är en trygg person att prata med och någon som verkar intressant. Se till att du är redo för den dag då hennes ögon kanske möter din. Titta alltid ditt bästa och vara på toppen av ditt spel. På så sätt, när hon ser din väg, kommer du att känna dig säker.
  • Bära kläder som får dig att må bra om dig själv, men också ser bra ut på dig.
  • Bär glada färger. Detta betyder inte att du måste bära grön tennisboll, men om du bär dämpade färger som grått och svarta vardag, ingen märker dig, särskilt flickan du har koll på.
  • Ser snyggt. Ingen är intresserad av att närma sig en slusk. Om du ser ut som du är nöjd att få upp och klä på morgonen, kommer alla att vilja lära känna dig, särskilt den speciella flicka. Lämna de illaluktande sneakers med hål i dem i garaget och lägga kraft på ditt utseende. Flickor tillbringar mycket tid att få klar och ser bra ut, så att de verkligen uppskattar en kille som sätter samma möda på hur han ser ut. Hon kommer att märka.
 2. 2
  Luktar gott! Kvinnor har en klarsynt luktsinne, och de flesta av dem älskar en man som luktar gott. Se till att hon gillar dig doften.
  • Duschkabin dagligen. Om du är en idrottsman, dusch efter idrottsaktiviteter samt.
  • Borsta tänderna väl och glöm inte baksidan av tungan där alla illaluktande bakterier samlar.
  • Tandtråd tänderna dagligen. Bort bakterier mellan tänderna och på baksidan av din tunga kommer att bli av dålig andedräkt.
  • Har flera vinter färska eller mint andedräkt-mints i fickan. Hon kommer aldrig att kyssa dig om din andedräkt är dålig.
  • Bär cologne, men bara ett plask - 01:59 sprutar max, inte hela flaskan eller cologne kommer att fungera som en flicka repellerande. Jag skulle rekommendera något från ett varuhus inte en livsmedelsbutik. En flaska räcker flesta killar ett år eller mer. Om du verkligen vill lära känna den här tjejen, hon ska vara värt det. Om du dusch, borsta, tandtråd, bära en skvätt parfym, och du pop en mint i munnen precis innan du pratar med henne, hon ska inte bara prata med dig, kommer hon uppskattar din renlighet och minns din lukt.
 3. 3
  Har några frågor redo, och närma sig henne när hon går eller sitter själv. För att få konversationen igång, kan du fråga något i stil med, "Kan du tro att hon faktiskt gav oss läxor över paus?" eller, "Har du inte älskar det bandet som spelade på caféet förra veckan?" Var vänlig och hälsar henne med ett leende och ett enkelt "Hej." Du skulle bli förvånad över hur väl hello fungerar. Försök att göra de frågor som rör hur ni känner varandra, liksom den klass du har tillsammans eller arbetsträning som ni båda i. Var positiv och optimistisk. Hur hon känner när du är runt henne är det viktigaste och det som hon kommer att minnas mest när hon tänker på dig senare.
  • Kommentera omgivningen om du uppfyller denna flicka på en offentlig plats som en bar eller park. Till exempel, "Är inte detta en stor park att bara komma och koppla av?" eller, "Har du varit här på funk kväll? Det är skitkul!" Erbjud inte att köpa henne en drink tills hon talat till er för ett par minuter.
  • Visa entusiasm om vad ämne du väljer att ta upp. En platt personlighet och monoton röst kommer bara att orsaka henne att vända sig bort och ger dig en ett ord svar. Du kan närma sig henne på dansgolvet, men var försiktig. Hennes vänner kommer för att skydda henne och naturligtvis avvärja rovdjur. De kom för att dansa och ha en tjejkväll trots allt. Din bästa insats är att närma sig henne med ett leende och räck ut din hand och säga: "Hej. Jag är (ditt namn)." Sedan ta sina vänner med något liknande, "Hej kära. Jag är (namn)." Hennes vänner kommer att respektera dig för din djärva självförtroende.
  • Fråga henne om hon vill dansa eller om du kan få henne en drink i baren efter att du har pratat i några minuter. Kom ihåg att ha ett äkta leende. Flickor används för killar närma sig dem. Hon kommer att ha sin vakt upp innan du ens säga ett ord. Men med rätt icke-verbala signaler, som ett varmt leende och ett rent utseende, kommer hon känna sig trygg när hon pratar med dig.

Del tre: hålla henne intresserad

 1. 1
  Var självsäker. Kvinnor är mer medvetna om det förtroende en kille har än något annat. Hur säker en person kan ses från andra sidan rummet, och hon kommer att känna sig bekväm med att prata med dig om du ger henne intryck du tror på dig själv och dina förmågor. Detta är inte detsamma som arrogans. Var själv medveten och vet dina styrkor.
  • Stå med axlarna upp, och låt henne veta att du vet vem du.
  • Ta händerna ur fickorna och stå fast på båda fötterna.
  • Vänta på rätt tillfälle att närma sig henne snarare än att jaga ner henne.
  • Ha ögonkontakt och hålla ögonkontakt. Tittar bort ibland är normalt, men se till att du låter henne veta att du lyssnar på henne. Räkna med att vara den som tar första steget. Hon ska förvänta dig att text eller ringa henne först.
 2. 2
  Var dig själv. Om du är rolig, och sedan få henne att skratta. Om du är smart, sedan prata om något häftigt som du vet. Om du är en musiker, prata om hur det är att spela ett instrument. Försök att hålla sig till gemensamma intressen först och inte försöka imponera på henne. Tjejer gillar inte show-offs.
 3. 3
  Var en god lyssnare. Lyssna på hennes berättelser om sina vänner eller vad hon tycker är roligt. Du behöver inte hålla med henne, men inte berätta för henne vad jag ska göra. Upprepa tillbaka vad hon säger till dig ibland och inte spendera alltför mycket tid att prata om dig själv. Ge henne en fullständig leende för att låta henne veta att du gillar henne och att du njuter av tiden med henne. Håll ögonen på henne. Titta inte på eller prata om andra tjejer när du är med henne. Hon behöver veta att hon är den enda på ditt sinne. Och sätta telefonen borta.
 4. 4
  Kom i tid. Aldrig avbryta en date med henne och komma i tid. Detta kommer att visa henne att du har gjort henne till en prioritet och hon är viktig för dig. Om du plockar upp henne för en dag, tänker på henne möjligen vara sen. Flickor lagt ner mycket arbete på hur de ser ut, så ha tålamod. Ditt tålamod kommer att sätta henne till mods och natten kommer att gå bra.
 5. 5
  Var gentlemän. Öppna dörrar för henne och låta henne gå före dig om det finns bara plats för en person på en bana. De flesta tjejer kommer verkligen uppskatta detta övervägande. Erbjud din tröja eller jacka till henne om hon blir kall. Tjejer älskar att bära jackan på en kille de gillar.
 6. 6
  Bryt kontakten barriären. När du har tillbringat flera timmar tillsammans, och du vet att hon tycker om att umgås med dig, nå ut till henne. Fysisk kontakt kommer att bidra till att göra konversationen mer intim och meningsfull.
  • Börja med att ge henne kramar när du säger adjö. Se till att kramar inte dröja längre än 3-6 sekunder eller hon kan känna sig obekväma. Om hon kramar dig tillbaka och håller dig, är du redo för nästa steg.
  • Räckvidd för hennes hand. Om hon håller din hand tillbaka eller intertwines fingrarna med er, är hon verkligen i dig och vill vara din flickvän.

Tips

 • Kritisera aldrig en tjej eller behandla henne som en av killarna. Hon tar det som ett tecken på att du är ingen in henne.
 • Tjejer uppskattar alltid äkta komplimanger som, "Jag gillar verkligen ditt hår." Styra klart på komplimanger hennes kropp - även läppar och ögon är tabu tills du känner henne eller har pratat ett tag, eftersom hon kommer att känna sig obekväm om hon känner du tittar på henne sexuellt snarare än som en trevlig tjej som du vill lära känna.
 • Läs Google att läsa hennes kroppsspråk så att du kan avgöra om hon är även värt närmar sig. Att veta hur man läser hennes kroppsspråk kommer att berätta allt du behöver veta.
 • Var försiktig med retas. Gör det lekfullt men inte sårande. Tjejer är känsliga och skämta eller spela annorlunda än killar. Endast skämt om saker som du vet att hon är övertygad om.

Varningar

 • Dessa tips hjälper bara om tjejen gillar dig också. Inte alla tjejer kommer att gilla dig, men den rätta kommer.