Wka

Hur berätta om en kille gillar dig mer än en vän

Nyligen du och din favorit kille vän har tillbringat mer tid tillsammans. Helt plötsligt, du rodnar varje gång han pratar och inse att du är redo för mer än bara vänskap. Du vill säga något, men är rädd för att göra ett drag, eftersom du inte vet om han känner på samma sätt. Har han du planterade fast i vän-zonen eller eller gör han återgälda dina varma och fuzzy känslor? Läs vidare för att ta reda på!

Steg

Hur berätta om en kille gillar dig mer än en vän. Lägg märke till hur han talar till dig.
Hur berätta om en kille gillar dig mer än en vän. Lägg märke till hur han talar till dig.

Lägg märke till vad han säger

 1. 1
  Lägg märke till hur han talar till dig. Det sätt han talar till dig kan säga mycket om hur han verkligen känner. Här är några saker att tänka på:
  • Notera hans ton. Pratar han med dig på ett genomtänkt sätt som visar att han har lagt en hel del tankearbete på vad du tycker?
  • Notera hans ögonkontakt. Ser han dig i ögonen när han talar till dig, eller ser han runt i rummet förstrött?
   • Observera att han kan vara rädd för ögonkontakt eftersom han gillar dig. Han kunde bara vara blyg!
  • Observera, om han blir lätt avbruten. Om han pratar med dig, men någon annan kommer upp, glömmer han genast dina samtal? Om så är fallet, kan det han säger till dig att inte vara så viktigt.
 2. 2
  Lägg märke till vad han väljer att säga till dig. Vad han talar till er om kan vara en stor indikator på hur han egentligen ser dig. Här är några tecken på att de saker han säger att han vill ha mer från dig:
  • Om han retar dig. Om han lekfullt retar dig en hel del, är detta ett bra tecken på att han flirta och vill att du ska flirta tillbaka!
  • Om han säger att du personlig information. Om han berätta om sina problem med sin familj, eller hans oro och rädsla, då han kan vilja ta förhållandet till en djupare nivå.
  • Om han berömmer dig. Om han är alltid subtilt komplimanger hur smart du är, eller om han säger att du ser bra när du ser honom, är detta ett tecken på att han verkligen beundrar vem du är.
  • Om han minimerar sin bro-ness. Om du märker att när han skämtar runt hans kille vänner, tenderar han att rapa och svära och vara vulgär, men att han gör ett försök att vara mer raffinerad omkring dig, det är ett tecken på att han verkligen är att uppmärksamma vad han säger.
  • Om han frågar om ditt romantiska liv. Om han subtilt försöker ta reda på om du ska på datum eller se andra killar, så han kanske vill vara den du har ögon för.
   • Observera att om han försöker ständigt att ställa dig upp med en av sina vänner, eller frågar varför man inte gå ut på en date med så-och-så, kan han försöka att hålla dig i vän-zonen genom att se till att du 're skjuter Amors pil håll.
 3. 3
  Notera vad han säger om andra tjejer. Uppmärksamma vad han säger om andra tjejer kan berätta för dig om han bara vill ditt råd, eller om du är den enda tjejen han är ute efter.
  • Om han alltid frågar ditt råd om hur man kan vinna över sin senaste erövring, kan detta vara ett tecken på att han bara ser dig som en vän och värderingar din åsikt för att du är en tjej.
  • Men om han är alltid lite negativt om någon tjej han går på datum med eller säger saker som "Jag kan bara inte hitta rätt flickan," han kan verkligen vara att säga att han tror rätt tjej är du.
  • Om han beter sig som en spelare, kan det betyda en av två saker. Om han alltid talar om sin senaste erövring, då han i själva verket bara vara en spelare, och du ska skydda ditt hjärta. Däremot kan han göra detta bara för att göra dig svartsjuk. Se om han verkligen ser så många tjejer som han säger att han är, eller om han bara försöker få en reaktion ur dig.
 4. 4
  Notera vad han säger till dig när du är ifrån varandra. Vissa killar är bara vanlig blyg och är bättre på att visa sina känslor på nätet eller via telefon. Notera hur han kommunicerar med dig genom följande metoder:
  • Telefonen. Låter han nervös när du pratar i telefon? Detta kan vara ett tecken på att han vill imponera på dig. Är dina konversationer lång, eller försöker han komma till saken och få av telefonen så fort som möjligt?
  • Email. Om han försöker väldigt hårt för att imponera på dig med sin kvickhet och korrekt grammatik, då är chansen, han spenderar mycket tid crafting hans ord för att visa dig hur smart och duktig han är.
  • Textmeddelanden. Har han texten bara att du ska säga när och var man träffas, eller gör han ibland text du bara för att han vill chatta? Försöker han vara rolig eller skicka uttryckssymboler? Om han lägger extra möda på sin textning, är chansen, han vill sätta extra ansträngning i din relation.
  • Facebook. Har han "gillar" en hel del av dina bilder och lägga upp den på din vägg ofta? Detta kan vara ett tecken på att han håller koll på dig.
  • Ta allt detta med en nypa salt. Vissa killar är bara inte telefon, e-post eller Facebook folk. Han kanske bara hellre se dig personligen, och det är inget fel med det!

Lägg märke till vad han gör

 1. 1
  Var uppmärksam på hans kroppsspråk. Kroppsspråk kan gå långt i att visa dig om han hellre gosa med dig än att bara umgås. Lägg märke till följande:
  • Om han "av misstag" rör dig mycket. Om du sitter tillsammans under en film, inte borsta hans knä upp mot din? Om du passerar något till honom, gör hans fingrar kvar på din? Detta kan vara ett tecken på att han vill röra dig mer.
  • Om du fånga honom stirrar på dig. Om du är ute med en grupp och du märker honom stirrar på dig, är detta ett tecken på att han beundrar dig. Om du fånga hans öga och han ler och tittar bort, är detta ett tecken på att han vet att han fångats stirrar!
  • Om hans kropp är engagerad när han talar till dig. Om hela hans kropp är vänd mot dig när du pratar, och om hans armar är öppna och inte vikas vid sin sida, är detta ett tecken på att han är öppen för vad ni har att säga.
  • Du tjänar bonuspoäng om du alltid hitta honom lutar in noga för att prata med dig.
 2. 2
  Lägg märke till vad han gör för dig. Går han ut ur hans sätt att vara en god vän? Om så är fallet, kan han göra något mer. Här är några tecken på att han kan utveckla denna lovin 'känsla varje gång han ser på ditt sätt:
  • Om han alltid gör dig favörer. Om du finner honom göra saker som ger dig åkattraktioner, gör du lunch när du har en hektisk dag på jobbet, plocka upp tvätten, eller hjälpa dig att fixa din bil, kan han mete för pojkvännen rollen.
  • Om han ständigt vara tankeväckande. Om han ger tillbaka din favorit dessert från ett bageri, eller köper du den där boken du har tänkt att läsa, är detta ett tecken på att han verkligen är att uppmärksamma dina behov.
  • Om han tröstar dig när du är upprörd. Låt oss inse det - ingen kille vill trösta en slumpmässig gråtande flicka. Men om han verkligen bryr sig om dig, kommer han att vara där för att lyssna på dina problem, och förmodligen vill ta förhållandet vidare.
 3. 3
  Lägg märke till hur han agerar runt andra tjejer. Att se vad han gör runt andra tjejer kan berätta hur han verkligen känner för dig. Här är några sätt att få en bättre känsla för sina sanna känslor:
  • Behandlar han varje flicka på samma sätt som han behandlar dig? Om du märker att du är den enda han vill vara runt i stora grupper, och den enda tjejen han retar och gillar att plocka upp när du hänger i poolen, är detta ett tecken på att han vill vara med dig. # * Om du märker honom retas och röra varje flicka i en fem mils radie, kan han bara vara en flirt.
  • Har stoltsera han sina relationer framför dig? Om han öppet har du umgås med honom och hans nya datum, då han kan verkligen se dig som bara en vän.
  • Men om han har dig där för att se vad du egentligen tycker, kan detta vara ett tecken på att han vet att du är den rätta för honom. Om han är slug om att hänga med andra tjejer, då detta kan vara ett tecken på att han redan ser dig som en flickvän och känner han att vara illojalt.
 4. 4
  Se om han går ut i sitt sätt att vara med dig. Detta är ett bergsäkert tecken på att han vill ta saker till nästa nivå. Här är några sätt att veta hur han verkligen känner:
  • Om han ständigt ber dig att umgås. Den här är en no-brainer.
  • Om han försöker sidle upp till dig när du är i grupp. Om han vill vara din partner i klassen, eller om han vill vara din partner under en kyckling kamp, ​​är chansen, kan han inte få nog av dig.
  • Om han alltid hävdar att han är "i området" och frågar om han kan sluta med. Om han gör ursäkter för varför han vill hänga ut, kan detta vara ett tecken på att han är generad över hur mycket han vill vara med dig.

Titta på hur och hur ofta du umgås

 1. 1
  Notera de typer av saker som du gör tillsammans. Vill du delta i fler datum-liknande verksamhet, eller är du på buddy system? Ta en lång hård titt på hur man umgås kan hjälpa dig att förstå sina verkliga avsikter. Här är några saker att tänka på:
  • Gör du par-y saker tillsammans utan att vara ett par? Tycker du själv matinköp, matlagning middag tillsammans, eller ens gå till bondens marknad med en kasse? Dessa kan vara tecken på att han ser dig som en flickvän redan.
  • När du umgås, du hänger solo eller med en stor grupp av människor? Detta kan tyda på om han vill se en mer än en vän.
   • Om han bjuder in sina tio bästa vänner eller hela broderskap att gå med dig när du umgås, får han inte se dig som mer än en vän. Men uppmärksamma - om han bara bjuder in andra par att gå med dig, han vill förmodligen att paret ut med dig.
   • Men om han bjuder in sina syskon, bästa vän, eller om (yikes!) du på något sätt hamna träffa sina föräldrar, är detta ett bergsäkert tecken på att han vill att du ska vara en seriös del av hans liv.
 2. 2
  Notera hur ofta du umgås. Du kan berätta mycket om vad han egentligen tänker med tanke på hur ofta och hur länge du umgås.
  • Notera hur ofta dina hang-outs. Om du knappt gå en dag utan att se honom, kanske han vill spendera sina nätter med dig liksom dagarna. Men om du bara se honom en gång i månaden eller så, och han bor i ditt närområde, så han kanske inte vill träffa dig oftare.
  • Inte hur länge du hänga ut för när du ser honom. Har din tur kaffe dag in en tre-timmars filosofisk diskussion, eller är han borta i den tid det tar dig att be om kontrollen? Om han inte kan sluta prata med dig, är detta ett tecken på att han vill något mer från dig.

Analysera var och när du hänger ut

 1. 1
  Notera där du hänger ut. Ett av de enklaste sätten att se om han ser dig som mer än en vän är att notera de platser där du hänger ut. Här är några sätt att se om han försöker sparka din relation upp ett hack:
  • Om du går ut för att äta, du vet vilken typ av restaurang. Om du är på en rolig, högljudd, tapasbar, kan han se dig som mer än en vän, men om du är på en lugn, ljus-lit restaurang med gott vin, kan han försöker säga något. Men om han sätter sig bredvid dig på skolans kafeteria, kanske det betyder inte att han är på marknaden för romantik.
   • Titta runt på andra människor på restaurang. Är de par Snegla varandra, eller vänner skrattar och chatta det? Detta kan säga något om vad han har i åtanke för dig.
   • Inte overthink inte det. Han kanske gillar dig - men han kan också verkligen gillar Korean BBQ. Platsen kan vara en bra indikator, men det kan inte berätta allt.
  • Om du bjuder in dig på bio, är vilken typ av film det? Vill du titta på en romantisk komedi eller tår-Jerker, eller är du tittar på ett blodigt krig film eller en dokumentär? Hans val av flick kan berätta för dig om han vill lägga armen om dig eller om han bara vill ha en kompis.
  • Om du går för att se en show, det är en låg-lit jazz show eller en kvinnlig crooner, eller en högljudd dödsmetall konsert som gör att du går delvis döv? Är det den typ av rum där du står upp och rocka loss, eller sitta ner för att romantiskt njuta av showen?
 2. 2
  När du umgås kan vara lika viktigt som var. Detta kan vara en ledtråd till om han ser dig som en tillfällig vän eller om han försöker att ta saker till nästa nivå. Var uppmärksam på två saker i synnerhet:
 3. Vill träffa dig under dagen, eller på kvällarna? det finns en stor skillnad mellan en lunch dagen och en middag datum, eller morgon kaffe och en drink på kvällen. Om du brukar umgås mer under dagen, då är du just nu hänger i vän-zonen - men det betyder inte att han inte vill mer.
Hänger du under veckan eller helger? Om du ska träffa upp på måndag istället för fredag, kan du finna dig i vän territorium gång.

Ta reda på om han verkligen gillar dig

 1. 1
  Fråga runt. Ett enkelt sätt att ta reda på hur han känner är helt enkelt att fråga andra människor. Självklart ska du göra det med försiktighet eftersom du inte vill att han ska ta reda på vad du verkligen tycker om honom. Här är några sätt att ta reda på:
  • Nonchalant be sina vänner. Fråga hans vänner om han ser någon eller om han har känslor för någon. Välj en vän som du verkligen litar på, men - det kommer att bli svårt att hitta en kille som bryter bro-kod och inte rapportera till honom omedelbart.
  • Som dina väninnor vad de tycker. Dina vänner har sett er två tillsammans och kan vara ärlig om sin bedömning av situationen.
  • Har dina vänner frågar honom. Återigen, fortsätt med försiktighet. Om det inte är alltför uppenbart, har en av dina flickvänner frågar honom om han har sitt öga på någon speciell. Hon kan låtsas att hon vill ställa upp honom med någon annan, till exempel.
 2. 2
  Gör inte förfölja eller snoka. Det finns inget sätt att stänga av en kille snabbare än att vara den besatta flickan som försöker att lära sig varje detalj i hans liv. Här är några saker att undvika till varje pris:
  • Tittar igenom hans telefon. Om han lämnade sin telefon ut, ser inte igenom den för att se om han textning andra tjejer. Om han fångar dig, kommer han att se det som en stor röd flagga.
  • Tittar igenom sin e-post eller Facebook-meddelanden. Om han gick bort från sin dator till en minut, undvika frestelsen att bli en snoka.
  • Efter honom runt för att se vem han umgås med. Detta kan sätta honom mer på humör för ett besöksförbud än romantik.
 3. 3
  Vara modig och berätta för honom hur du känner! I slutändan kan saker och ting gå inte vidare om du inte tar initiativ. Om du är ganska säker på att han gillar dig eller bara känner dig modig och som du har inget att förlora, och sedan gå vidare och berätta för honom hur du känner.
  • Var lättsinnade. Ta det inte för allvarligt. Inte ordna en tid och plats för att möta upp och säga, "Jag har något viktigt att berätta." Bara hitta rätt tillfälle att berätta för honom att du har en crush på honom och undrar om han känner det också. Gör det inte en stor sak - du inte vill att han ska må dåligt om han inte känner på samma sätt.
  • Var kreativ. Hitta ett roligt sätt att berätta för honom hur du känner. Du kan skicka honom en anteckning, en Valentine, eller be honom att lösa en gåta. Inte mer än göra det, men om du tänka utanför boxen, kan han bli imponerad.
 4. 4
  Bli inte besviken om han inte återgälda dina känslor. I slutändan kan det bara inte tänkt att vara. Om du vill fortsätta vänskapen, här är några saker att tänka på:
  • Var inte alltför besviken om han inte delar dina känslor. Detta kommer bara göra alla känna sig illa till slut. Det är bättre att spela det.
  • Påminn dig själv vad en bra vän han är och hur lycklig du är att ha honom. Du kanske har missat en chans till romans, men du har en bra vän för livet.
  • Veta när du behöver ta en paus. Om din kärlek har blommat ut fullt utvecklad kärlek, kan det vara dags att ta en paus från vänskap, eftersom det kommer att göra ont för mycket. Om du slutar att krossa på honom, kan du återgå till att hänga ut, men det finns inget värre än att tortera dig själv genom att umgås med någon som inte delar dina känslor.

Tips

 • Var dig själv! Om han inte gillar dig för vem du är så att han inte är värt det.
 • Ta reda på vad han gillar och lär dig mer om det. Det kommer att sätta igång honom om ni har en massa saker gemensamt.
 • Gör INTE fnissa en hel del när du är med dina vänner och han passerar - killar bli paranoid om vad du säger, och inte på ett bra sätt!
 • Det finns killar som kommer att förlora intresset för dig om du inte visar intresse för dem - visar bara lite kan hjälpa. Detta gäller särskilt för de mer blyga killar.
 • Fråga honom om han gillar någon i din klass. Han kan rodna eller titta ner. Om så, betyder det att han skulle kunna tänka på en lögn.
 • Starta inte agera som en total kille runt honom eftersom han ska börja överväga dig mer om en av killarna.
 • Om du vet att din kille vän är en stor flört, kan chanserna vara något annorlunda. Han kanske bara försöker flirta med dig för skojs skull.

Varningar

 • Han kan vara den typen av kille som alltid har en tjej för en bästa vän. Han kan ställa ut många av de tecken, men han kan egentligen bara se dig som en super-nära vän. Notera hans tidigare vänskap för att se om det finns ett mönster. "