Wka

Hur man be en kvinnlig klasskamrat ut på en dag

Du ser att tjejen i klassen varje dag och alltid vill ställa ut henne, men du kan aldrig tycks få nerven upp för att fråga henne. Den här artikeln kommer att ge dig bra tips på att göra det.

Steg

Hur man be en kvinnlig klasskamrat ut på en dag. STEG FÖR FLICKAN Du vet inte.
Hur man be en kvinnlig klasskamrat ut på en dag. STEG FÖR FLICKAN Du vet inte.

STEG FÖR FLICKAN Du vet inte

 1. 1
  Tjejer älskar när du ler mot dem! Ett leende kan säga så många saker. Det kan antingen vara söta och charmiga, eller bara vanlig falska och töntiga
 2. 2
  Starta en konversation med henne. Var inte alltför vänliga i konversationen, bara säga "Hej" eller "Hej, whats up?" Det berättar en tjej du är vänlig.
 3. 3
  Lär känna hennes fritidsintressen. Detta visar flickorna att du är äkta och du gillar henne mer än ditt utseende.

STEG FÖR FLICKAN DU VET

 1. 1
  Eftersom du redan är bekant med varandra, kan det vara lättare. Du kan bara gå upp och starta en konversation, och fråga dem om de vill gå ut någon gång.
 2. 2
  Du bör ha en god uppfattning om vad hon tycker, så du kan ge henne en liten överraskning. Till exempel gillar hon kaffe, så du tar ut henne för att få kaffe. Men du vet också att hon gillar stjärnklara nätter, så att du kan få kaffe att gå och ta henne någonstans där stjärnorna lysa.

Tips

 • Se till att räkna ut vad hon tycker om att göra, och förmodligen se till att hon inte är att absorberas i sig själv att prata om dig. Efter allt du vill ha ett förhållande, inte tillbedjan.
 • Var noga med att hålla den vänliga först, så om hon visar sig inte vill ha ett förhållande på det sättet behöver du inte sluta bli sårad.
 • Eftersom hon är din klasskamrat, kan hon behöva hjälp med några läxor, eller arbete. Detta kan vara ett utmärkt samtalsämne.

Varningar

 • Komplimang om hennes ibland (men hålla det enkelt). Det skulle verkligen göra henne kännas skönt.
 • Försök inte att hjälpa henne om du inte vet vad du gör, ska du bara göra själv ser dumt.
 • Alla tjejer är olika så se till att du inte gå för fort genom att ta henne någonstans romantiskt. Håll det casual för ett fåtal. Åtminstone tills det är klart att hon "känner" något för dig. Och sedan, se till att hon känner så genom att ha ett "allvarligt samtal". Du vill inte bli sårad.

Saker du behöver

 • Själv.
 • Den vackra flickan.
 • Kanske pengar om hon gillar att gå att få kaffe (eller någon annan plats som du går till).
 • Info om hon gillar vilken musik hon gillar, filmer hon gillar, något som kommer att hjälpa dig att starta en konversation snabbare.