Wka

Hur man gör den populär kille vill ha dig


Massor av flickor har många osäkerheter, så denna sida är att hjälpa dig att få killen som är din ögongodis och göra honom vill ha dig. Det spelar ingen roll om du är en nörd eller en populär tjej. Det finns sätt att locka den killen du gillar, med dessa enkla, användbara tips.

Steg

Hur man gör den populär kille vill ha dig. Titta på dig själv.
Hur man gör den populär kille vill ha dig. Titta på dig själv.
 1. 1
  Titta på dig själv. Ser du dig själv som pojke-önskade materialet? Om inte, ingen anledning till oro, kommer dessa tips att ha killen du gillar att titta på dig hela tiden, och om du är, du ändå kanske vill titta på tipsen nedan. Kom ihåg, killar är visuella varelser och du har att finjustera så bra ser du att fånga deras uppmärksamhet. Naturligtvis kan du sluta med massor av andra uppmärksamhet från alla de andra pojkarna medan du ändå håller på.
 2. 2
  Förtroende och stil - Det viktigaste är att tro att du är vacker. Du kan vara den mest överviktiga eller super skinny flicka i världen, men så länge du vet att du är vacker, kommer andra vet att du är alltför vacker. Här är tricket! Titta på dig själv varje dag innan du går till skolan och berätta för dig själv att du är underbar. Egentligen tror det.
  • Style - du behöver inte vara smal för att se bra ut i dina kläder. Bär kläder som framhäver dina bästa egenskaper. Om du gillar din rumpa ha tajta byxor med en ficka design för att uppmärksamma detta område. Även svarta kläder gör att du ser smalare ut. Älska din kropp och stoltsera det. Dölj inte under baggy potatis säckar. Visa upp din skönhet och göra den pojken titta på vad han saknas.
 3. 3
  Förbättra på håret. Om ditt hår är kort, kanske du vill överväga att skära mer av för en mer förfinad look, eller växer det ut och / eller uträtning det. Investera i hög kvalitet schampo och balsam.
  • Oavsett om ditt hår är lång eller kort den ska se snygg. Långt rakt hår är i men det beror på ditt utseende. Vissa former av kort hår kan vara söt, sexig och sportig, men det är upp till dig.
  • Betala lite extra och gå till den bästa stylist du har råd i stan. Det handlar om att göra förändringar för de bästa och din gamla standby frisör kan inte klippa det. Gå till någon bra. De vet hår och de kan hitta en bra look för din ansiktsform.
  • Go wild med färger! Gör något lite annorlunda med håret varje dag - killar som. Ibland är det bästa sättet att få deras uppmärksamhet är visuellt.
 4. 4
  Håll ett vackert ansikte. Om du har akne, försök sedan att investera i bra produkter så mycket du kan. Tvätta ansiktet regelbundet och tvätta efter ett träningspass eller om du blir svettig. Ta hand om din hud.
  • Drick mycket vatten! Detta kommer att spola orenheter ur porerna och minska din chans fläckar och torr hud.
  • Besök en hudläkare för hudproblem.
  • Om du är borta om smink be dina föräldrar att ta dig till en makeup disk för en konsultation. Ta anteckningar. Om du inte har råd att köpa all makeup där, få grunderna och leta efter färgerna på annat håll. Eller köpa lite i taget.
 5. 5
  Tona ner makeup om du bär en hel del. Börja bära mer om du har inte tidigare. Det handlar inte om att bära en hel eller bär trender, det är om att bära det som gör att du ser bättre. Du ska aldrig bära för mycket smink och alltid bära färger som kompletterar din hudton och ögonfärg. Mascara är nästan alltid ett säkert kort, så länge du vet hur man tillämpar den korrekt. Om inte, be en vän som gör.
 6. 6
  Var trevlig eller du är i dumpningen zonen. Du kanske vill titta på flickor som den populära killen verkar vilja se hur de klär sig. Även om du redan är nära vän med honom, bör du försöka ändå att göra detta. Om du någonsin höra honom säga "Hej, hon är het", scanna flickan omedelbart att se vad hon bär och hur hon bär den. Samtidigt, se till att hålla fast vid din egen stil istället för att bara förvandlas till en klon.
  • Akta: killar kanske tror att någon är varm och har inget intresse av att dejta dem. Risque 'kan få deras uppmärksamhet men att vara en dam är mer sannolikt att vinna deras hjärtan. Håll en mental anteckning om vad som lockar honom. Bara kanske integrera en del av denna typ av stil till din egen personliga stil. Liksom konst, kanske de tror att de är ganska likt en målning eller skulptur.
  • Om du inte får nya kläder väldigt ofta, sedan försöka att åtminstone få några snygga häftklamrar (jeans, kjolar, skor, väska) och kombinera det med andra saker du har. Se till att de är bra passform och du kan bära den med flera outfits. (Du kommer att ha fler saker att bära en stor svart väska med än en varm rosa.) Shop butiker som Ross, TJ Maxx och uttag för bra priser på vissa designermärken.
 7. 7
  Ha en frisk person. Aldrig någonsin göra något du inte är bekväm med, kommer du se obekväma. Även om det bara svära, kommer du ser obekväm om du normalt inte svära.
  • Försök att ha en lättroad, självsäker personlighet, med ett mjukt hjärta men massor av karaktär och humor. Alla är roligare när de har en känsla för humor, och killar också gillar när tjejer är ömhjärtade eftersom de kan trösta dem och det gör dem att känna sig som en man som de älskar.
 8. 8
  Kom alltid ihåg att vara dig själv. Inte helt förändra sig själv för den här killen. Det är bara inte värt det. Bara införliva några nya saker till din stil, men se till att du är bekväm med dem. Det är mer troligt att han kommer att gilla dig mer när du är äkta. Människor kan känna fakers.
 9. 9
  Gör dig ett namn i skolan. Engagera dig i aktiviteter som intresserar dig. Vara en oberoende, motiverad och vänlig person. Killar är verkligen dras till smart och framgångsrik mer än dum och falska.
 10. 10
  Närma honom! Gör inte en metod förrän du är helt säker på att du har lyckats alla stegen ovan. Du vill att ditt första intryck att vara en stor en, så du vill se attraktiv. När din säker på att du har gjort dessa steg, vilket naturligtvis kan ta lite tid, då kanske du vill prova och prata med honom.
 11. 11
  Var vänlig. Han kan redan vara intresserad men rädd för att bjuda ut dig. Att vara fin kan göra dig mindre skrämmande. Även om han inte är intresserad nu han kommer att minnas dig för att vara trevlig när han är tillgänglig.
 12. 12
  Alltid vet efter avslag, att det är inte slutet på världen. Gå inte gråter och tigger på knäna för honom att ta dig. Den killen kommer bli irriterade. Ge honom en plats för ett par veckor. Försök sedan igen. Inte gör detta varje så ofta, kommer killen börjar ignorera dig. Kanske försöka hitta någon ny! Man vet aldrig om en annan söt kille där ute är attraherad av dig!

Tips

 • Vara mogna och agera som en dam, men har massor av humor och en känsla av äventyr.
 • Var flörtig, och inte gå överbord.
 • Bli vän med hans vänner. En kille vänner kan säga mycket om honom, men, om hans vänner är oartigt, det finns en god chans att han är oartigt liksom.
 • Var inte falska, eller ljuga om dina livserfarenheter. Definition av falska: försöka tvinga en stil / vana / etc för att vädja till andra. Exempel: försöker använda svordomar när, i ärlighetens namn, det låter konstigt eftersom du aldrig cuss.
 • Ring inte honom hela tiden eller han kanske börjar tycka illa om dig, eftersom det kan få dig att verka desperat. Kom ihåg att de flesta killar vill ha vad de inte kan ha, men inte göra det för svårt för honom att fånga dig. när det kommer till samtal, texter, e-postmeddelanden, gammaldags brev, (vad som helst) Låt honom komma till dig. När du är alltid den att starta konversationen, får en kille in i hans huvud att han inte behöver jaga ner dig, du är alltid där. Så han tar dig för givet, och lämnar dig för någon annan tjej-en som tar 4 dagar att svara på hans texter, i motsats till 0,001 sekunder (du).
 • Var dig själv!
 • Var inte rädd för att kliva ur din komfortzon. Men inte tvinga något, bo själv.
 • Om han börjar gilla dig bara le och bara visar att du känner dig bra om dig själv och att du stolt över dig själv och sånt.
 • Ha din egen stil, istället för att kopiera andras outfits. Med andra ord, bara köpa vad du gillar och bortse från andra människors stilar Var medvetna, dock kan den galna stil val styra bort honom.
 • Du behöver inte bli vänner med de populära tjejerna om det är elak mot dig, och om det fortfarande är i början (när du börjar byta ut stegen) och de ber dig att umgås bara säga att ni har planer, men om han kommer att vara där, sedan gå. Han bör stödja dig.
 • Skratta åt alla hans skämt, även om det inte är lika roligt som din;) men INTE vara den där tjejen som bara vrider hennes hår och ler alla vimmelkantig. Är denna gulliga? Visst. Är det en handling som saknar värdighet och att du verkar otroligt ointelligent? Naturligtvis är det. (Så överdriv inte det!)
 • Om killen gör narr av dig av någon anledning kunde han möjligen gillar dig! (Men om hes ful, skulle jag inte ta några chanser..) och spela tillsammans, men låt inte honom djupt ärr dig, berätta för honom när dess inte cool, visa honom att du faktiskt har någon självrespekt.

Varningar

 • Låt honom inte pressa dig att göra något, det är du som styr.
 • Stirra inte på honom för ofta eller han kommer att känna sig obekväm omkring dig.
 • Du vill inte få alltför besatt med honom eller att han börjar bli irriterad på dig och gå vidare till nästa tjej...
 • Vissa människor kan säga att han inte gillar dig, eller att han har sagt något elakt om dig. Tror inte det, om du inte höra honom säga det.
 • Inte sätta upp sitt förflutna, kanske han gillar det inte.
 • Fundera noga över om han är rätt kille för dig! Om du har något gemensamt med honom sedan hålla ett öga på de pojkar med en stor personlighet och du kan ha kul med dem.

Saker du behöver

 • Massor av vatten, frukt, grönsaker, nötter och fullkorn!
 • Hårvårdsprodukter, bra kvalitet
 • Acne / ansiktsvård produkter, bra kvalitet
 • Vissa in-stil kläder (se till att de passar och ser bra ut på dig)
 • Deodorant (Roll-on eller spray)
 • Tandkräm / munvatten (en kille inte gillar en tjej med dålig andedräkt!)