Wka

Hur man gör honom vill ha dig

Om du befinner dig göra allt en kille säger att din krossning på honom, du måste betala mycket uppmärksamhet till den här artikeln eftersom det är en brandsäker plan. Om du följer vad jag säger steg för steg du ska ha honom att äta ur din hand i så lite som en två veckor! (Kanske ännu tidigare.)

Steg

Hur man gör honom vill ha dig. Berätta för honom vad du tror att han vill höra, när du två blir ensam.
Hur man gör honom vill ha dig. Berätta för honom vad du tror att han vill höra, när du två blir ensam.
 1. 1
  Berätta för honom vad du tror att han vill höra, när du två blir ensam. Använd aldrig cheesy plocka upp linjer, det är ett no-no. Säger saker som låter uppriktig. Till exempel: "Det känns som jag kan vara mig själv omkring dig". Du kan inte få mer oskyldig då, tjejer! Det enkla kommentar kommer att gå långt.
 2. 2
  Förlora ditt minne! Aldrig sätta upp en tidigare konversation i en nuvarande. Du vill få honom att känna något du någonsin pratat om är borta med vinden. Om du är för snabb att ta upp gamla saker så det betyder att du tänker på honom när du inte är tillsammans.
 3. 3
  Lämna ett meddelande efter pipet. Beeeeeep! Om du inte tror att du har det så, hoppa över detta steg. Detta steg är där du börjar visa honom att du har fler saker att göra sedan vänta på hans samtal / texter. Du kommer att begränsa hur många telefonsamtal som du tar från honom. Du bör svara på två en dag som mest. Och vänta fem minuter mellan varje text du svarar på. Verkar inte alltför ivriga att prata med honom. Kom ihåg, du försöker att inte bli tjejen han pratar med när han är uttråkad.
 4. 4
  Överraska honom. Det är dags att ge honom ett samtal överraskning telefon nu. Välj en dag av varje vecka där du vill ringa och prata med honom. Helst på natten eftersom det är då han är mest sannolikt att vara avslappnad och redo att prata.
 5. 5
  Vara mystisk. Aldrig har en djup konversation med honom om du startar det. Aldrig låta samtalet glida mot dig och vad som händer i ditt personliga liv.
 6. 6
  Ämnen som är tabu: Vad du gjorde hela dagen, vem du dejtar, och om du gillar honom. Ge honom tillbaka indirekta svar. Till exempel, frågar han dig vad du gjorde idag. Du skulle svara tillbaka med något som liknar lite av detta lite av det. Det är inte att ljuga eller något. För om du verkligen gjorde ingenting eller var uttråkad han inte behöver veta!
 7. 7
  Smälta som smör. Om du har spelat ut alla de andra stegen sedan sin tid att mjuka upp som smör för detta. Den katt och mus är inte roligt om du aldrig vika. Om du inte är i en situation att se honom så ge honom ett samtal, är helst på dagen böter. Säg till honom söta saker som du har missat honom eller han har varit på ditt sinne en hel del på sistone. Det kommer att göra honom riktigt varmt på insidan! Ta denna dag att vara söt och snäll mot honom.
 8. 8
  Om du inte har sett honom så ofta varför inte överraska honom med en ny man! Gör något annorlunda till ditt hår, bära några bra luktande parfym, bära en av dina hetaste outfits, eller bara göra något för att göra honom vill ha dig ännu mer! Och lite av make-up (läppglans, mascara, eyeliner) skulle inte skada något. Det kommer att göra att du ser äldre och mer självsäker. Bara inte mer än göra det.
 9. 9
  Be cool. Spela med honom som en vän. Skämta. Ingen kille gillar en tjej som bara vill gosa och kyssa hela dagen. Han vill en som han kan ha kul med också! Så, slappna av.
 10. 10
  Glöm inte reglerna! Det är en viktig sak att komma ihåg. Oavsett hur nära eller älskvärda doveyen ni får hålla fast vid stegen. Om du inte gör det kommer du så småningom att falla för honom och troligen fäster. Du vill alltid ha en liten kryddighet i dig. Håller killarna vill dig.
 11. 11
  Alltid ha kul.

Tips

 • Vara flörtig inte sleazy! Det finns en stor skillnad. Inte falla över honom, slå dina fransar för mycket, flip håret, eller göra den första fysiska flytten. Du vill att han ska bli katten inte dig!
 • Starta aldrig ett steg och inte genomföra det. Det gör det uppenbart att du bara försökte få en reaktion.
 • Det finns en skillnad mellan att spela svåra att få och förförelse. Gör inte dig själv där ute för att få ett svar från honom. Bara ha ditt förtroende på ärmen.
 • Inte alltid tala med honom först. En liten tre finger våg eller över axeln blick kommer att göra.
 • Prata inte med så många killar i hopp om att göra honom svartsjuk. Det kommer att få dig att se ut som en spelare. Det är en no-no.

Varningar

 • Om du gör alla steg tillsammans du kommer vara över gör det. Bara införliva dem i din dagliga rutin som de tillämpas.