Wka

Hur man gör en pojke som du i högstadiet

Har du sett den där pojken du vill i högstadiet, men han är bara inte får meddelandet? Läs i den här artikeln och ta några tips.

Steg

Hur man gör en pojke som du i högstadiet. Gå inte för honom bara för att han är het.
Hur man gör en pojke som du i högstadiet. Gå inte för honom bara för att han är het.
 1. 1
  Gå inte för honom bara för att han är het. Egentligen gillar honom. Det är mer troligt att träna mellan er två om du verkligen gillar honom.
 2. 2
  Om du någonsin fånga honom stirrar på dig under lektionstid, inte automatiskt tror han gillar dig. Ofta är vi dag drömmer och bara så råkar vara att göra det i den riktningen.
 3. 3
  Lär känna honom, försöka bli hans vän. Genom att göra detta kommer du att lära känna honom mer, men inte komma för nära som att bli hans bästis, etc. Bara en liten vänskap skulle få er närmare.
 4. 4
  Försök att undvika att bli goda vänner med sina vänner, för om han gillar dig kan han finna det hotande, och du kan bryta upp en vänskap och dina chanser med honom nästan omedelbart.
 5. 5
  Bli inte alltför slumpmässigt när du pratar med honom. Det kommer bara få dig att se dum.
 6. 6
  Om du har varit hans bästa vän för alltid det gör det bara svårare. Killar brukar inte vill gå ut med folk som de har varit bästa vän med för alltid, eftersom de älskar dem som familj, inte som en flickvän. (Red. Anm: Fråga inte ut från vän-zonen om du är rädd för avstötning Om du frågar från vän-zonen utan att veta att han är intresserad, kommer saker och ting vara besvärligt det kommer att sluta vänskap om den inte startar.. relationen.) Om du gör detta, kommer det att verka som en tävling. (Kompletterande anmärkning:.. Älska någon som familjen kan potentiellt vara en bra grund för att gifta sig med dem eller flytta in med dem när du blir äldre, så du behöver inte nödvändigtvis att helt ge upp hoppet Du kan fortfarande dagdrömma Han kanske inte " gillar dig på det sättet "i högstadiet, dock.)
 7. 7
  Ändra inte beteenden för honom. Det blir alldeles uppenbart vilket metallbit förvandlar dem. Obs: Om han känner dig alls, kommer han att märka en beteendeförändring. Faktum.
 8. 8
  Pojkar har en konstig förmåga att känna rädsla när en flicka talar till dem. Var självsäker! Denna "känsla" är grundläggande förståelse av kroppsspråk. Titta på din kropp, mina damer!
 9. 9
  När du planerar att fråga ut honom fånga honom på en bra tid, snarare än kring någon av dina vänner och helst romantiskt. Försök att göra detta ansikte mot ansikte och ensam. På en offentlig plats, saker är obekväma om det inte är en offentlig tillställning och ingen är att uppmärksamma dig. Men det bästa sättet är ansikte mot ansikte, ensam.
 10. 10
  Inte känner behov av att bära smink. Han skulle nog hellre se ditt ansikte då ett gäng glop. Kanske läppglans, eyeliner, och en liten täcka upp om du har akne. Detta beror på smak. Ta reda på hans preferenser. Självklart, undvika att se ut som en clown. Kom ihåg att du inte ändra dig. Om du behöver byta budskap för honom, han är inte till dig.
 11. 11
  Flirta är bra. (Så länge det inte är överdrivet.) Några pojkar som klängig, vissa inte.
 12. 12
  Le mycket runt dem. Folk verkar mer fysiskt attraherad av människor som verkar dras till dem, En studie visar.
 13. 13
  Ta inte upp det förflutna. De hatar att tänka på tidigare flickvänner.
 14. 14
  Se till att du är dig själv.
 15. 15
  Fråga inte en vän att fråga ut honom om du gör det verka som ett skämt och att du egentligen inte bryr sig om honom.
 16. 16
  Du behöver inte umgås med klicken att göra själv ser populära. Killar kommer ofta märker de människor som fungerar som själva istället för att vara de människor som kommer att "passa in".
 17. 17
  Du behöver inte komma till skolan i en klänning, leggings, balett lägenheter, clips, etc. Uppenbarligen inte bära stora, säckiga tröjor och jeans med fläckar på dem. En kille kommer normalt inte vill ha en super girly girl. En kille skulle hellre ha en avslappnad flickvän som är bekväm med sig själv än någon tjej som tillbringar halva sitt liv utanför skolan dressing söt. De är killar, inte mode polisen!

Tips

 • Daglig hygien är användbart. Killar gillar inte tjejer som har dålig andedräkt och ingen gillar kroppslukt.
 • (Anmärkning: Du behöver inte nödvändigtvis att titta varm, du måste bara se söt / trevlig / kul / vänlig / etc Detta är högstadiet, inte high school eller college Såvida killarna på din skola endast gillar tjejer för.. deras utseende. då de inte är värt det, vänta tills gymnasiet.)
 • Klä sig väl. Klä helt enkelt, inte slarvigt eller scantily.
 • Om han talar till dig en hel del som är ett bra tecken.
 • Kom ihåg: det finns en kille för varje tjej!
 • Fråga inte för sina vänner om honom.
 • Låt oss inse det. Alla vi gillar en tjej som tar stolthet i sitt utseende. Nästan ingen roll vem det är, kan de vara minst grundaste killen någonsin, men det nästan förstör dina chanser om du ser äckligt. Någon kan se het men det kan ta lite arbete.
 • Bär enkel make-up. Killar gillar inte en flicka som bär så mycket smink hon ser inte ut som sig själv längre.
 • Inte alltid försöka umgås med honom eller han vet något är upp.
 • Få hans telefonnummer.

Varningar

 • Säg inte hans vänner att berätta för honom Hej, eftersom det är konstigt, och killen kommer tro att du är för blyg för att prata med honom, vilket kommer att öka sin självkänsla, men sänka din egen.
 • Aldrig stirra på en kille för länge eller kommer han att få ett annat intryck på dig och tänker genast att du gillar honom. Ett annat tips är att om du verkligen känner till honom, suga tarmen och gå frågar ut honom. Det är bättre att vara generad än vänta på att bli generad av dina vänner!
 • Säg inte vänner du tror kan berätta för honom att bjuda ut dig! Du kan aldrig veta om killen verkligen gillar dig för dig, eller om han kände sig tvingade.
 • Bli inte besatt av honom. Ibland är det OK att gå vidare.
 • Tappa inte modet om han inte gillar dig. Det finns andra människor som gillar dig, tro det eller ej!