Wka

Hur att locka bättre män

Denna artikel kommer att berätta hur man kan locka bättre män genom att ändra vad du porträttera. Skildra attractors som uppvisar det högre värdet som "bättre" män söker!

Steg

Hur att locka bättre män. Var medveten om att vi tenderar att attrahera den typ av människor till oss som vi skildrar själva.
Hur att locka bättre män. Var medveten om att vi tenderar att attrahera den typ av människor till oss som vi skildrar själva.
 1. 1
  Var medveten om att vi tenderar att attrahera den typ av människor till oss som vi skildrar själva. Sade ett annat sätt, vi attraherar det vi är, inte vad vi vill. Vilken typ av killar du locka? Detta bör utvärderas länge och hårt, och om du är missnöjd med din slutsats, bör du tänka på hur du beter, äta, klä, etc. Vilka egenskaper har han, vad han gör för skojs skull, hur han spenderar sin fritid och så vidare och så vidare. Så var uppmärksam på vilken typ av kvinna du är. Om du var en man, skulle du vara intresserad av dig? Varför eller varför inte? Släck samma swagger du önskar mannen i dina drömmar hade. Om du stötte den mannen, skulle han, med sin charm och skönhet och polish och respekt, vara intresserade av all den kvinna du är? Är du kvinnan i hans drömmar?
 2. 2
  När det är etablerat, är det dags att ändra attractors som lockar till sig fel sorts killar och etablera några nya! Men alltid vara sann mot dig själv. Gör dig själv bättre inte en falsk version av dig själv. Detta kan vara en svår uppgift ibland men en av de bästa besluten i ditt liv om du klarar av det. Ta lite tid och göra de saker du alltid velat göra för att bli den kvinna du alltid har velat vara. Du kan göra det här. Gör tid för dig. Du gör tid för allt annat i ditt liv. Är de matvaror viktigare än du är? Och bara tänka på det, får du ge dig själv beröm för att etablera en underbar relation för resten av sitt liv!
 3. 3
  Försök att uppmärksamma hur du klär dig. Naturligtvis är dressing en form av personligt uttryck. Några vanliga saker som görs som kan ha en negativ inverkan på vem du lockar, dock är det outfits du kan välja. Det finns många kvinnor som fortsätter att hålla den missriktade tron, "Om jag kan bara fysiskt locka en kille genom att klä sig provokativt, kommer han stanna kvar länge nog för att lära känna den sanna jag." Problemet med detta sätt att tänka är att du är i de flesta fall attrahera den typen av kille som vill ha en fysisk relation och tror att på grund av hur du presenterar dig själv att du kommer att förse honom med detta mycket snabbt. När, eller om, detta inte sker, kan han mycket väl lämna. Var dig. Du kan definitivt vara sexig och lite mer respektabel. Män är visuella varelser. Deras ögon brukar skicka dem de första meddelandena om dig och de sätter dig i en mental kategori från början. Är du "just nu" material eller är du "träffa min mamma" material? Du bestämmer samtidigt alltid vara sann mot dig själv och honom.
 4. 4
  En annan sak du kan göra för att höja kvaliteten på mannen som du lockar är att le och se ut. När allt, hur exakt han får din uppmärksamhet?
 5. 5
  Skildra förtroende, en positiv attityd och acceptans. Det är den mest sexiga sak du kan göra. Har du någonsin stött på ett par och undrar för dig själv, "Hur i hela världen gjorde de två träffas?" Tja, många gånger var det på grund av konfidensnivån av en av parterna, oftast kvinnan. Nå in i dig själv och dra ut det du som privat ser in i spegeln ibland och vet exakt vad du vill och hur man får det. Allt du behöver göra nu är att visa det för honom. Du kommer bli förvånad över reaktionen du får.
 6. 6
  Älska dig själv. Om du inte gör det, hur skulle du förvänta dig att han? Män inte titta på kvinnor med låg självkänsla och tänka, "Ooh, hur sexigt är det?" Så, om det här steget är svårt för dig, fundera på att ta lite ledigt för att ta hand om dig själv och få dig samman. Tro mig, en underbar, kärleksfull, respektabel man det finns inget mer attraktivt än en kvinna med sitt liv tillsammans.