Wka

Hur att hitta saker att göra i en tråkig klass

Låt oss inse det: Skolan är ett drag. Det kan tyckas svårt, tom omöjligt, att överleva en dag i skolan, men med den här guiden, kan du göra det lättare för dig själv.

Steg

Hur att hitta saker att göra i en tråkig klass. Lyssna noga på läraren och följa med på lektionen.
Hur att hitta saker att göra i en tråkig klass. Lyssna noga på läraren och följa med på lektionen.
 1. 1
  Lyssna noga på läraren och följa med på lektionen. Även om det inte är den mest fascinerande lektion, kan du spara tid på läxor eller sorg om testerna senare.
 2. 2
  Sova är en möjlighet, men inte alltid bra, och lärare kommer att märka efter ett tag. Om du bestämmer dig för att göra detta, försök att gömma dig bakom en bok, eller bo på baksidan av rummet. Det är bäst att ha en kompis nära dig som kan väcka dig när det behövs.
 3. 3
  Gör läxor från en annan klass. På så sätt kommer du inte gå hem behöva oroa sig massor av läxor väntar dig.
 4. 4
  Titta ut genom fönstret. What ever händer ut sida är oftast mycket mer intressant.
 5. 5
  Rita eller klotter saker på bärbara papper i anslutning till anteckningar: Tecknat, oformliga blobbar, och allt annat som kittlar din fantasi. Dessa ser ut som ofarliga saker att lärare och chansen att de inte kommer att straffa dig för dessa saker. Kom bara ihåg att skriva allt på tavlan ifall info var viktigt. Ibland, om du sitter långt bort från läraren och luta din bärbara dator upp, kommer det att se ut precis som du tar anteckningar. Blicka upp mot läraren var så ofta, så det verkar som om du är uppmärksam och skriva ner allt.
 6. 6
  Zon ut, men försök och kom ihåg den sista meningen din lärare sa, ifall din lärare ber dig att bevisa att du lyssnade. Vissa människor utvecklar en talang för att ha ett öra lyssna på vad läraren säger, men tänk om något helt annat. Sedan, om läraren uppmanar er, meddelar viktig information, eller klassen reagerar på något spännande - eller inte så spännande - ("Inga läxor" "Det finns ett test i morgon", eller) nyheter, du kan spela vad du just hörde med ena örat, och du kommer inte ha missat något.
 7. 7
  Läs tidningar eller romaner, eftersom de är ofta bättre än läser din lärobok. Dölj tidningen bakom boken, men fundera ut ett sätt att dölja det om din lärare gör rundor i klassrummet.
 8. 8
  Pass anteckningar eller skicka textmeddelanden. Kom ihåg att sätta telefonen på tyst - om du lägger den på vibrera, kommer folk att höra (för de flesta telefoner).
 9. 9
  Tugga tuggummi eller suga på hårda karameller. Du kommer fortfarande att behöva lyssna på lektionerna, men du kan ha alla möjliga roliga manipulera behandla insidan av munnen.
 10. 10
  Gör origami. Få en bit papper och vik grejer.
 11. 11
  Leta efter lösa förändring i dina fickor. Det är förvånande hur kul en fjärdedel kan-vända den för att svara sant eller falskt frågor, flick myntet så att det snurrar, tänka på nästa arkadspel du kommer att spela med kvartalet, etc.
 12. 12
  Spela tv-spel som den handhållna saker som en grafräknare, Nintendo DS, eller PSP. Se till att gömma dem bakom mappar eftersom DS och PSP är naturligtvis ett spel medan de grafräknare är mindre självklara. Tänk på att om fångade läraren kan konfiskera det så du ska använda på egen risk.
 13. 13
  Spela papper spel. Försök MASH, prickar och rutor, etc., eller prova en Sudoku eller korsord. Det fina med papper spel är att du inte kommer att förlora en hel del om du är fångad. Du kan också överväga att föra in verksamhet böcker med färg genom siffror, labyrinter, och söker ord. Tokiga Libs och fylla i de tomma böcker är också ett alternativ.
 14. 14
  Skriv en lapp / brev till en av dina vänner i en annan klass läraren kunde tänka dina anteckningar.
 15. 15
  Mini skateboards spela med en techdäck. Ha kul med dem, men de kan få mycket högt så spela med dem på din bärbara dator eller bindemedel så när de landar läraren inte kan höra det.
 16. 16
  '' 'List''' Gör en lista över dina topp tio favorit saker i någon kategori (i. E. Band, videospel, TV-program, etc). Detta kan verkligen fördriva tiden, avgöra vilka av dina favorit saker att göra listan och som lämnas ut.
 17. 17
  Skriv ner dina favorit citat från ett tv-spel, TV-show, bok, osv. Det kommer få dig att tänka efter en stund och tiden går.
 18. 18
  Lär dig att en penna över tummen. Dina vänner kommer att bli imponerad. Bara vara noga med att inte göra det när läraren är ute. Du kommer förmodligen tappa det en hel del medan du lär dig.
 19. 19
  Gör en galen schema på ett extra papper. Saker som måndag, massförstörelse. Tisdag, världsherravälde. Onsdag, montering av mute-knappen på alla syskon och föräldrar. Torsdag, Världsherravälde igen bara för skojs skull. Fredag, Sova. När du är klar, kan du föreställa dig hur din lärare skulle reagera om de såg vad du har planerat.
 20. 20
  Lyssna på din favoritmusik och låtsas att du lyssnar på lektionen men se till att läraren inte ser hörlurarna.
 21. 21
  20 låtar på 20 minuter. De sista flera minuter av klassen är alltid värst. Under de sista 20 minuterna, tänka på en låt och spela för att spela i ditt huvud. Efter en minut att spela en annan låt i huvudet. Du kommer bli förvånad över hur snabbt en minut kan gå.
 22. 22
  Rita random grejer på baksidan av din bärbara dator. Be en vän att säga något slumpmässigt och rita den.
 23. 23
  Spela din favorit eller slumpmässiga låtar i ditt sinne som tiden går. Gör upp låtar i ditt sinne också, det är roligt och ganska underhållande.
 24. 24
  Om du är ett fan av JRPGs ägna en anteckningsbok för att göra en falsk. Skriva manus och utforma stridssystemet. Du kommer snart att finna dig hooked! Det är riktigt roligt om de avsnitten spelet spela du skriver det som om det är en guide bok!
 25. 25
  Vit-ut en av dina pennor. Du bör endast göra det om en lärare inte bli arg på dig.
 26. 26
  Gör en spåkvinnan och spela det med dina vänner. Det är riktigt roligt!
 27. 27
  Skriv en lista över saker att söka på Google, Yahoo, mm. Det gör tiden går fort! och du kommer att ha saker att göra senare på natten om du blir uttråkad!
 28. 28
  Skriv texter av en låt du gillar i din anteckningsbok. Det kommer att hjälpa dig att komma ihåg låten och läraren kommer tro att du skriver anteckningar.

Tips

 • Om skicka lappar och du har en stiftpenna, skriver noteringen ner på en liten lapp och lägga den i pennan. Sedan passerar pennan till en vän som vet att notera är där inne. Han kan sedan öppna den och läsa den, och svara med en annan anmärkning, etc. På det sättet när du passerar den och läraren ser dig, kan du bara säga, "jag bara låta honom låna min penna". Också se om lärande morsekod och använda det. (Inte passera anteckningar om du vet att din lärare är en hemsk eftersom du får i stora problem.)
 • Om att skicka lappar, vik dem små och vara diskret. Placera inte något alltför personligt i dem, ifall någon får tag i anteckningen och den kommer ut.
 • Om du har fastnat läser något tråkigt, prova att sätta den i en låt eller en rap. Bara inte faktiskt börja sjunga högt.
 • Quarters, pennor, etc. slå skrivbord vara bullrig. Vänd med försiktighet.
 • Försök att agera som du listerning till lektionen utan istället försöka prata med dina vänner samtidigt textning dina andra vänner och tänker på en sång. efter några försök kommer du att få huvudvärk och får skickas ut från lektionen för att få ett glas vatten. Om detta inte fungerar så skriker saker som boggier och Buggers och jag älskar min mamma.
 • Ibland lärare kommer att vara trevligt och ge dig en varning för att spela spel i klassen.
 • Om din lärare är kvinnliga shout saker som kondom och katter. Detta retar verkligen dem för att de tror att du styra det på dem när du inte.
 • Om din lärare är män sedan försöka göra som de ber tills du räkna ut om de är en barnlek eller inte. De flesta av lärarna som är män är ganska bra på att ha ett skratt och du kommer inte hamna i trubbel. om de är en barnlek sedan skrika ut tänker som JLS * och andra band som ni gillar. de brukar göra något om dina kommentarer är oförskämt mot dem. Använd på egen risk.

Varningar

 • De flesta skolor tillåter inte tuggummi, så se till att läraren inte ser din käke rörelse.
 • Om du är föreställande något försök att inte skratta, kommer de flesta lärare gör du säger vad är roligt.
 • Om läraren fångar din anteckning, kan de läsa den framför klassen. Se till att det innehåller inga svordomar och att du skulle ha några problem om din mormor läsa den. Prata inte skvaller eller ner någon, för om din lärare läser det högt, kan du ha folk arg på dig.
 • Om du ertappas av läraren läxläsning från en annan klass, kan läraren betrakta det som fusk, och kan konfiskera läxor.
 • Aldrig någonsin låta din lärare se dina hörlurar!
 • Gör inte detta hela tiden, som skolfrågor. Kanske inte nu, men visst kommer när du går söka jobb.
 • Om en lärare inte fånga dig skrattar säga något i stil med "Jag slog min roliga ben" ALDRIG säga att jag inte vet eller du eller personen bredvid du kan få i trubbel.
 • Origami vikning är högt, så gör på egen risk!