Wka

Hur att hitta en flickvän om du aldrig haft en

Det kommer en tid när killar vill växa upp, mogna, och hitta en rimlig flickvän som inte är en blowup docka, en imaginär vän, eller att heta flicka tvärs över gatan som bara såg du tittar på henne genom din kikare. Ja, sådana som är nästa rätt till ditt fönster. Nå, hur som helst, luta tillbaka och lära sig att hitta en flickvän om du aldrig har haft en.

Steg

Hur att hitta en flickvän om du aldrig haft en. Ha en anständig garderob.
Hur att hitta en flickvän om du aldrig haft en. Ha en anständig garderob.
 1. 1
  Vara mogna. En relation kräver en mognad för att ta itu med en annan person och kräver att du är ansvarig för dina egna handlingar. Om du inte kan ta itu med problemen med en annan person, kan du lika gärna inte vara i en relation. Om du inte kan vara ansvariga och / eller mogna, kan du behöva vända ett nytt blad och starta nya goda vanor. Detta innefattar även att vara ödmjuk och uppmärksamt be om råd om din personlighet. Alla kommer att ha sin egen åsikt, så be en massa människor.
 2. 2
  Var hygienisk. Köp några deodorant, parfym, rakvatten, och något att du luktar gott. Det sista en kvinna vill lukta på en kille är samma lukt som hon märkte i hennes sopor morse. Få en frisyr och se till att du får ett regelbundet. Se till att du också borsta och tandtråd regelbundet också. På lång sikt är mer hygieniskt medvetna kommer att göra dig mer tillgänglig.
 3. 3
  Ha en anständig garderob. Köp några anständiga kläder. Ingen kvinna som jag någonsin har känt har fallit för en kille som ser ut som om han bara gick ut ur en dum klädsel tävling och vann. Om du har någon erfarenhet av mode, oroa dig inte! Besök din lokala kiosk eller apotek och få ett modemagasin. Eller titta på vad de flesta andra människor bär. Inte Förväxla mig för att berätta att vara som alla andra, kan du vara original, men inte gå längre än originalet och till galen. Du behöver inte spendera en massa pengar, bara leta efter några anständiga saker, be någon att gå med dig att plocka ut dina kläder.
 4. 4
  Träffa kvinnor. Nu när du ser bra ut, luktar gott och må bra, här är den roliga delen. Start och bli sällskaplig. Var inte blyg, gå med i en klubb, gå till partier eller en plats där du kan träffa människor och praxis umgås med kvinnor. Ta en danslektion eller gå med i en idrottsförening. Du vill träffa många kvinnor, inte bara att hitta en flickvän, men också för att hitta den rätta för dig. Var noga med att tala upp, starta en konversation, läsa deras reaktioner, lära känna dem, och försöker alltid att ha en bra tid. Viktigast av allt, le!
 5. 5
  Gör ett drag. När du lär känna dem, och de verkar bekväma omkring dig, ta reda på om de är ensamstående. Om de är, frågar ut henne för kaffe eller en film. Var noga med att veta hur man behandlar en kvinna. Om du nekas, haka upp! Det kommer fler chanser så hålla på det! Var dig själv också! Ingen tjej vill ha en kille som försöker agera som någon som du inte!
 6. 6
  Försök att visa din känsla för henne, som när du träffar henne måste du le mot henne och alltid vara nära henne när hon är ensam eller har problem. Få henne att skratta eller lycklig som att berätta ett skämt, och framför allt att vara en hjälte för henne.

Tips

 • Alltid.
 • Bygga självförtroende
 • Var artig.
 • och äta hälsosamt. Det kommer att öka ditt självförtroende och kvinnor naturligt dras till en lämplig hane.
 • Lär dig att tala med en kvinna.
 • Få ett jobb om du inte redan har ett. Ett jobb visar att du är kapabel och ansvarsfull.
 • Att bara vänner eller vara i "väns zonen" är inte nödvändigtvis en dålig plats att vara eftersom hon oftast har vänner som du kan möta. Du kan också läsa mer om kvinnor genom denna erfarenhet.