Wka

Hur att älska dig själv att vara singel

Att vara singel och ensam, medan andra har en boll, kräver särskilda strategier! Att kanske inte verkar lätt, men med en del av dessa tips, kommer du lära dig att älska ditt enda liv och din enda själv!

Steg

Hur att älska dig själv att vara singel. kanske inte verkar lätt, men med en del av dessa tips, kommer du lära dig att älska ditt enda liv och din enda själv!
Hur att älska dig själv att vara singel. kanske inte verkar lätt, men med en del av dessa tips, kommer du lära dig att älska ditt enda liv och din enda själv!
 1. 1
  Vet att allt du behöver för att göra dig lycklig är du. Du behöver inte att andra ska göra dig lycklig. Acceptera dig själv för vem du är, eftersom du är fantastisk. Unik, även!
 2. 2
  Lyssna på glad musik. Det hjälper till att hålla ditt humör och självförtroende upp, vilket kommer att bidra till att attrahera människor till dig.
 3. 3
  Köp en liten svart klänning. Även om du inte har en händelse att bära den till, köper man kommer att hjälpa dig att känna sexig och ta upp din självkänsla. Plus, om du har en händelse senare som kräver en cocktail klänning, kommer du inte att gå igenom stressen att hitta ett
 4. 4
  Håll dig sysselsatt. Sitter runt huset hela dagen kan göra att du känner dig ensam. Få ut där. Även om du bara ska ha en kaffe med dig själv, det är trevligt att kunna interagera med andra människor.
 5. 5
  Gör saker för att känna dig vacker. Ge dig själv en ansiktsbehandling. Skrubba. Måla dina naglar. Du kommer att känna vackrare efteråt.
 6. 6
  Ta en paus ibland. Bara ta tid att sitta där och begrunda livet är bra. Ta djupa andetag. Meditera. Bara sitta och tänka.
 7. 7
  Ha en tjejer (eller en killar) utekväll. Gå ut med alla dina enda vänner, kanske till en bar och ha kul försöker använda corny plocka upp linjer eller försöker plocka upp snyggingen sitter i baren.
 8. 8
  Kom ihåg! Bara för att du inte är i ett förhållande betyder inte att du är sämre än någon som är i ett. Människor som är singel glömma att relationer är inte alltid vad de är spruckna upp till vara. De är hårt arbete och de behöver en hel del engagemang 100% av tiden!

Tips

 • Gå ut och ha.
 • Inte bara sitta och tjura, kommer detta få dig att se ouppnåeligt och ointressant för potentiella älskare.
 • Kom bara ihåg att alltid vara dig själv och älskar allt om dig själv eftersom du har gjort på detta sätt av en anledning.

Saker du behöver

 • En positiv syn på livet
 • Vänner att umgås med