Wka

Hur man stänger av en kille som gillar dig

Det är svårt när en kille gillar dig men du inte känner på samma sätt om honom. Men oroa dig inte, läs de här stegen och slå honom.

Steg

Hur man stänger av en kille som gillar dig. Ge honom signaler som du bara vill vara vänner.
Hur man stänger av en kille som gillar dig. Ge honom signaler som du bara vill vara vänner.
 1. 1
  Ge honom signaler som du bara vill vara vänner. Agera som du skulle runt någon annan vän. Detta sätt blir det ingen förvirring som du är bara vänner.
 2. 2
  Ge honom en vänlig kram.
 3. 3
  Inte berömma honom. Pojkar tar ibland detta som ett tecken på att du är attraherad av dem.
 4. 4
  Bär fula kläder eller ingen make-up. Fixar inte håret och få det att se ut som du har gjort några ansträngningar. Var slobbish omkring honom. Du kan ta det till det extrema och inte ta ett bad eller dusch.
 5. 5
  Var kallsinnig. Var inte välvilligt inställd till alla runt omkring honom. Till exempel gjorde om någon ett misstag att säga "hon / han inte skulle ha varit så dum."
 6. 6
  Alltid säga att du har en pojkvän och att du och din pojkvän har gått starkt i cirka 2 år eller mer. Om han misstänker att du ljuger, han förmodligen inte kommer att gilla dig och det är vad du vill göra, eller hur?
 7. 7
  Ignorera honom och inte prata med honom. Alltid fungerar för mig. Det bästa du kan göra är att ge kalla handen eller när du ser honom, gå på andra sätt för att undvika honom.
 8. 8
  Agera dum och irritera honom. Ständigt vara klumpig. Fråga honom en hel del uppenbara dumma frågor och tjata honom om allt.
 9. 9
  Vara slö. När han försöker prata med dig ge honom riktigt korta svar. till exempel om han säger vill göra något senare idag? bara säga "nah" och inte förklara dig. Och om han ringer du agerar som du måste gå.... av den 5th telefonsamtal han skulle få tipset.

Tips

 • Tala alltid om killar som har en övre... bra utseende, intelligens, bra kropp, och naturligtvis ett stort leende. Han kommer att känna mycket självmedvetna men inte vara alltför ont på honom.
 • Snacka om andra killar som du kan vara intresserad av, kommer detta att skicka honom budskapet trevligt och tydligt att backa.
 • Var inte alltför vänliga, kommer han tror att du flörtar med honom.. Vi vill inte att det nu gör vi?
 • Bästa råd är att berätta för honom att du inte gillar honom på det sättet, och du skulle vilja det, om han skulle sluta kväva dig med så mycket uppmärksamhet. Bara tala sanning och vara ärlig.
 • Om allt annat misslyckas, börja ljuga. Vi alla hatar lögnare så ljuger om saker... (Kan leda till att du känner falska)

Varningar

 • Var försiktig! Om denna person börjar bli en stalker, undvika personen alla tillsammans kan vara den bästa idén. Ring polisen eller administratörer.
 • Kom ihåg att vara trevlig! Om han verkligen gillar dig, kommer han att bli upprörd över att du inte gillar honom tillbaka.