Wka

Hur du sätter ner en pojke när han frågar ut dig

Det är svårt att veta vad man ska säga när en pojke frågar ut dig och du verkligen inte känner för honom så. Få inte panik, läs här och låt honom försiktigt.

Steg

Hur du sätter ner en pojke när han frågar ut dig. Fråga honom varför han är intresserad av dig.
Hur du sätter ner en pojke när han frågar ut dig. Fråga honom varför han är intresserad av dig.
 1. 1
  Fråga honom varför han är intresserad av dig. Det finns killar i den här världen som bara vill att du för din skönhet, och kroppen eller för att de vill vara väl känd. Inte för att du är snäll eller smart eller oberoende eller modig eller stark eller modig och etc. Om det är alla av fel skäl sedan artigt berätta för honom att du inte är intresserad av att vara i en relation med dem.
 2. 2
  Titta hur de agerar när de berätta varför de är intresserade av dig. Vissa kan verka nervös och rastlös eftersom de ljuger eller för att de känner att de är en stalker för att märka allt detta. Om de skrattar och agera som om det är ett skämt så är det förmodligen för att de inte är allvarliga eller de tycker det är romantiskt. Du kan oftast se skillnad.
 3. 3
  Om han är en riktigt genuin människa tänk att du är i hans skor. Du kan inte riktigt säga nej och inte skada honom, men om du gör det försiktigt du kan förbli vänner.
 4. 4
  Lugnt och försiktigt säga att du är verkligen ledsen, men du behöver inte se honom på det sättet. Förklara att du föredrar honom mer som bara en vän (om han var en vän), men du är smickrad.
 5. 5
  Ber om ursäkt för att leda honom eller ge honom tecken, även om du inte märker eller meningen.
 6. 6
  Vänta på hans svar. Förhoppningsvis kommer han att reagera positivt och fråga om du kan fortfarande vara vänner, eller nåt sånt. Om hans reaktion är sorg, försöka trösta honom och berätta för honom att du alltid finns där som en vän - men undvik fysisk kontakt eftersom det kan reta honom ytterligare. Om hans reaktion är ilska och han blir våldsam eller aggressiv, bara ge honom en sympatisk blick och säga "Jag är ledsen", och gå bort från honom som kausalt och så fort du kan. Eller om du har tur och en vän råkar nära av kalla dem ut och starta en konversation och agerar verkligen intresserade med samtidigt lämnar honom som din vän är att berätta något mycket intressant och underhållande.
 7. 7
  Ändra ämnet, där så är möjligt, och försöker agera som om det inte har hänt. Förmodligen tala om alla de saker du söker i en kille och vad du inte gillar. Och om du vill undvika honom ber du ut ett tag (eller någonsin) bara kausalt säga "Jag är inte riktigt intresserad av att gå ut just nu. Jag vill bara vara vänner först innan du tar upp saker ett snäpp" eller bara helt enkelt "Jag är inte intresserad av att gå ut just nu."
 8. 8
  Föreställ dig att du är pojken... Det tog nog ett bra tag för honom att bygga upp mod att bjuda ut dig.
 9. 9
  Du kan alltid berätta för honom att du är smickrad att han frågade dig, men att du inte är intresserad av att driva något romantiskt med honom.

Tips

 • Försök inte att agera flörtig med honom.
 • Säg inte till honom att du är upptagen, eller spela andra sådana mind-games. Det kommer inte att stoppa honom, och det är verkligen ovänliga. Förvänta dig inte att han ska ta några tips. Vara så raka som möjligt utan att vara oförskämd.
 • Var mycket ärlig, så länge du inte menar det.
 • Inte låter hårt, bara vara försiktig och trevlig. Du vill inte förlora honom som en vän, eller har det att komma tillbaka till den person som du verkligen vill ha att du är en total ko!
 • Var inte nedlåtande. Detta är riktigt dåligt att göra och kommer bara göra situationen mycket besvärlig.

Varningar

 • Bara ta ett djupt andetag. Försiktigt säga nej, men inte skrika det. Du kanske fortfarande kan vara vänner, men bara agera normalt nästa dag.
 • Det är svårt att slå någon ner vem du verkligen bryr dig om. Om det är en nära vän, och du känner dig riktigt upprörd gör det, ta ett djupt andetag och bara göra det.
 • ALDRIG sprida skvaller om honom. Det är ingen mening med att ge honom en hård tid. Han är benägna att tänka andra kvinnor i din grupp skulle säga nej också.
 • Även om du vet att det kommer inte vara för snål, till exempel säga "Jag är inte så desperat ännu." Det kan manipulera med andra pojkar, och du kan aldrig få en riktigt bra chans igen.
 • Svara aldrig genom att fråga "Varför?" Detta förvirrar pojken och kan ses som mycket stötande.