Wka

Hur man säger nej till en pojke

Som en tonåring, en ung preteen, eller ens en vuxen, kommer du att möta många situationer där en pojke kommer att be dig att gå ut med honom eller att gå på en date. Här är några tips på vad man ska göra och hur man artigt säga nej.

Steg

Hur man säger nej till en pojke. Var tydlig, men inte sårande.
Hur man säger nej till en pojke. Var tydlig, men inte sårande.
 1. 1
  Berätta sanningen. Om du går ut med någon idag och en kille frågar dig, bara artigt att säga "Nej tack, jag dejta redan någon."
 2. 2
  Säg tack. Om du inte är med någon och en pojke frågar dig vem du inte är intresserad av dating, berätta för honom att du är väldigt tacksam att han frågade, men du är bara inte intresserad just nu.
 3. 3
  Var tydlig, men inte sårande. Om han är inte din typ, vara trevlig och säga att du inte känner ett starkt samband med honom. Tycke någon för utseende är en typ av anslutning, så gör inte platta ut att säga att du inte vill ha honom för att han är ful.
 4. 4
  Följ hans ledning. Om en kille ger dig en lapp, prata med honom personligen eller ge honom din anteckning svar personligen. Om han ringer dig på telefonen, var inte rädd för att tala med honom.
 5. 5
  Om han fortsätter att insistera, dra skolan kortet. Berätta för honom saker inte går mycket bra i skolan och det sista du behöver är en pojkvän på ditt sinne.

om någon kommer och säger att du "jag älskar dig" och om du vill säga nej, berätta för honom att du inte är intresserad av att göra alla dessa saker i skolan.

Tips

 • Detta kan fånga dig på sängen om du inte vet att det kommer, så gör ditt bästa för att hålla ditt ansikte från att visa några känslor om du inte är intresserad.
 • Var vänlig och trevlig. Killar har känslor för, så säg inte att de är fula eller dumma.
 • Var inte rädd för att bli vän med honom om du vill vara vän med honom. Bara för att han ber dig betyder inte att han är en psykopat.
 • Var inte sårande att säga "Nej tack, jag är bara inte din typ." Le mot honom, vara trevligt, och sedan gå därifrån.

Varningar

 • Vänta inte ge honom ditt svar, kan detta vara ett tecken till honom att du funderar på att gå med honom och kommer att ställa upp honom för en större låt nedåt senare.
 • Om du blir vänner, gör inte något som kommer att ge honom idén att du gillar honom om du inte gör det. En enkel vänlig kram kommer att vara tillräckligt bra för att visa din vänliga tillgivenhet för honom.
 • Om du redan gå ut med någon, inte visar din kärlek för dem framför killen med flit. Detta kan orsaka en kamp mellan killen och din partner.
 • Om han frågar dig varför inte inte säga "Jag sa NEJ komma bort från mig du värdelös förlorare!" för som sagt, killar har känslor för