Wka

Hur man kan behandla en människa så att han inte fuska

Att hålla en människa trogen är inte så svårt som det kan verka vid första. Till att börja med, de flesta av dem vill vara trogna sina makar, men för den extra kraften för att garantera trohet, prova dessa steg.

Steg

Hur man kan behandla en människa så att han inte fuska. Låt honom inte umgås med ensamstående eller änka kvinnor som är ensamma eller ynklig och som har en hemlig konkurrenskraftig strimma.
Hur man kan behandla en människa så att han inte fuska. Låt honom inte umgås med ensamstående eller änka kvinnor som är ensamma eller ynklig och som har en hemlig konkurrenskraftig strimma.
 1. 1
  Låt honom inte umgås med ensamstående eller änka kvinnor som är ensamma eller ynklig och som har en hemlig konkurrenskraftig strimma. Kopplar inte med eller blivit nära familjemedlemmar "vänner" med sådana kvinnor. Låt andra män dela sin kärlek med dessa kvinnor, flickor eller barnvakter. Fråga honom hur han gillar det om du omge dig med yngre, vackrare, ensamstående heartbroken män som behöver ditt lyssnande öra. Och hur skulle han känna om du svarade med mer vänlighet till dessa attraktiva unga män som behöver din kärlek än du spendera din tid att älska och att vara snäll mot din man.
 2. 2
  Påminn honom från gång till gång varför han är din man. Med andra ord, ta dig tid att få honom att känna sig speciell, som om han är den enda i ditt liv. Tala om hur stilig han är då och då.
 3. 3
  Låt inte din man tillbringar natten eller i främmande länder utan dig runt.
 4. 4
  När åtföljer honom på semester eller semester utomlands, se till att ni båda ensam, och ingen annan stör din speciella par bindning tid, oavsett hur slag de verkar.
 5. 5
  Skapa alltid massor av romantik och kärlek till din man. Upprepa inte tråkiga sexuella rutiner. Alltid söka till "piffa upp". Ta alltid hand om dig själv fysiskt, även efter graviditeten för att se vacker, sexig och hålla formen. Det är ingen idé att bli anorektisk, men att hålla sig i form, är glad och sexig vägen att gå, även efter flera graviditeter.
 6. 6
  Gör det inte för lätt för din man att ha sex med dig, alltid skapa spänning och kemi, ibland neka honom att göra honom vill ha dig mer och tänker på dig hela tiden.
 7. 7
  Respektera honom som du skulle vilja honom att respektera dig.
 8. 8
  Påminn honom från gång till gång varför han är din man. Med andra ord, ta dig tid att få honom att känna sig speciell, som om han är den enda i ditt liv. Tala om hur stilig han är då och då.
 9. 9
  Validera din man på en daglig basis. Oavsett om han arbetar utanför huset eller är en stay-at-home pappa, behöver din man fortfarande att känna sig som en man. Du vet att han är, se till att han vet det också.
 10. 10
  Uppskattar alla de saker han gör för dig. Det spelar ingen roll om dessa saker är stora eller små, de är värda, åtminstone, ett tack.
 11. 11
  Krydda upp det varje gång i en stund. Säg honom dina fantasier, lyssna till hans. Var inte rädd för att inleda romantik.
 12. 12
  Levande, kärlek och skratt. Skratta ofta med honom, inte på honom. Berätta för honom ett skämt som du tror att han kanske gillar eller klippa ut serier ur tidningen och placera dem på kylen, skicka SMS eller e-postmeddelanden.
 13. 13
  Lyssna först, och sedan prata. Låt honom avsluta det han har att säga innan du avbryter. Ställ frågor om du är osäker på vad han sa.
 14. 14
  Var hans största supporter!. Män gillar inte att erkänna det, men de behöver försäkringar också. Genom att visa honom att du stöttar honom och är där med honom genom dagliga kamp kommer att bidra till att han inte har behov av någon annan för att fylla det behovet.
 15. 15
  Tappa inte din egen självrespekt. Sluta skylla på honom för allt och förstår att vissa saker är utanför din eller hans kontroll.
 16. 16
  Mata honom. Män älskar när en kvinna kockar för honom som mamma gör. Du behöver inte laga mat precis som henne, men, det är handlingen som räknas. Kvinnor hävdar män är hundar men kom ihåg om du matar en hund han kommer aldrig lämna hemmet!
 17. 17
  Håll och gosa din man, kan hans dag vara lika illa som din dag. Kom ihåg att de är stora barn och när de blev upprörd när de var yngre, höll mammor dem nära.
 18. 18
  När lämnar honom ensam se till att han har allt som behövs. Kom ihåg att du är redan klädd och redo att gå och han är kapabel av att få dessa saker. Det visar också att du bryr dig om hans behov eller önskemål också.
 19. 19
  Har aldrig barnet honom. Han kommer att dra bort från dig. Han måste känna att han är leverantören. Ta med familjen budgeten att ge honom vad han gillar. Det är ansträngningen som räknas.

Tips

 • Ge honom bra kärleksfull! Inte bara kön, utan att älska, vårda och uppmärksam!
 • Behåll din sexig look.
 • Oavsett om det är hans fel eller inte, klandrar honom inte. Han kommer att göra det själv.
 • Tänk innan du gnälla. Vad du kan uppfatta som ventilation, kan bara upplevas som gnäller på honom som kan få honom att inte lyssna när du har en riktig klagomål.
 • Tålamod är nyckeln. Din man kanske inte svarar omedelbart på någon av dessa tekniker direkt som förändring är svårt att både erkänna och acceptera, så småningom om, han kommer runt.
 • Apologize med försiktighet. Vissa kvinnor har en tendens att över-ursäkt. Säg inte "jag är ledsen" om du inte är beredd att äga misstaget. Om det inte är ditt fel, be inte om ursäkt.
 • Gör speciella saker att låta honom veta att du älskar honom och att du är glad att ha honom i ditt liv.

Varningar

 • Om du får missbrukas av honom på något sätt, förblir inte tyst. Försvinn! Om du kan säga "Det är inte så illa, men ändå." lugna det kommer att bli. Gör något åt ​​det - berätta för din bästa vän / en person som du litar på eller ringa polisen.
 • Inte förringa honom, behandla honom som en sämre människa än dig själv. Peta inte på honom och skaka honom på huvudet varje gång du passerar hans väg. Om du inte är lycklig i förhållandet slutar det med klass och undvika att ge honom falska förhoppningar om en framtid. Dessa saker kan alla orsaka harm och ansamling av fientlighet och ilska över tiden vilket kan leda till katastrof.
 • Se till att en man vill vara i ett förhållande så bra som du själv innan du begår. Om du inte verkligen vill det här kan leda till ett missbruk relation. Missbruk är inte kärlek.