Wka

Hur berätta om din kille eller tjej ljuger för dig

Nedan är de tecken och beteenden hos någon som inte riktigt talar sanning. Var på jakt om din man eller kvinna uppvisar dessa beteenden-de bara kan ljuga för dig!

Steg

Hur berätta om din kille eller tjej ljuger för dig. När du ber din partner att förklara något, ta del av var deras ögon går.
Hur berätta om din kille eller tjej ljuger för dig. När du ber din partner att förklara något, ta del av var deras ögon går.
 1. 1
  När du ber din partner att förklara något, ta del av var deras ögon går. Vänster eller höger sida? Ser till vänster kan innebära att din kille eller tjej ljuger för dig. Ser till vänster (deras ögon gå till vänster, men det skulle vara deras rätt) innebär att de skapar vad de säger-tänkande upp vad de ska säga härnäst. Om de ser till höger, de minns vad de är på väg att säga från minnet, och innebär att de sannolikt talar sanning.
 2. 2
  Titta att se om hans händer går i hans fickor, eller han på något sätt täcka sina handflator. Detta är en instinktiv rörelse för att dölja-han täcker upp något.
  • Detta gäller för killarna bara.
 3. 3
  Är hon täcker hennes hals? Detta innebär att hon känner sig hotad, och det skulle kunna betyda att hon ljuger.
  • Detta går för flickor bara.
 4. 4
  Ta del av hur han eller hon reagerar på dig. Är de få fientlig, eller irriterad? Detta är ett tecken på att de ljuger. Någon som talar sanning har inget behov av att bli arg på någon annan ber dem, till exempel om var de var i går kväll om de var verkligen där de säger att de var. Reagera på ett nervöst sätt är också en röd flagga.
 5. 5
  Det finns andra sätt deras ögon kommer att avslöja vad som egentligen pågår i deras huvud. Kan de inte se dig i ögonen? Att inte kunna se någon i ögonen liggande är en självklar en. Men det finns en som du kanske inte vara alltför bekant med. Är han eller hon tittar in i dina ögon under lång tid, nästan som om de stirrar ner dig? Staring eller hålla blicken på dina ögon och inte titta bort kan betyda att de försöker få kontroll. Det kan också innebära att din kille eller tjej försöker vinna ditt förtroende på något sätt genom att visa att de kan titta på dig medan de pratar. En person som talar sanning kommer att ha en regelbunden öga mönster, tittar på dig i några sekunder och sedan tittar bort igen.
 6. 6
  Inslagning ett ben runt en stolsben är ett annat tecken. Det är ett yttre tecken på inre tvång-han eller hon är instinktivt gör detta eftersom de håller något tillbaka. Du får inte hela sanningen. Också utkik efter korslagda armar eller korslagda ben.
 7. 7
  Om hans eller hennes ansikte går blekt det indikerar att de är rädda, och om det blir spolas eller blir röd / rosa indikerar den skam eller ilska.
 8. 8
  Ta del av om han / hon gör en paus innan du svarar eller svarar på frågan mycket snabbt, kanske redan innan du är klar ställer frågan. Detta är tecken han / hon ljuger.
 9. 9
  Är de att vara alltför artig eller alltför ursäktande? Detta kan tyda din kille eller tjej ljuger.
 10. 10
  Efter att du har ställt en fråga, ber de dig att upprepa det? Upprepar de frågan själva? Dessa är indikatorer din partner ljuger för dig.
 11. 11
  Varje kroppsspråk din kille eller tjej ger bort som inte är normalt för dem kan vara ett tecken på att dom ljuger. (Ex. använder mer eller mindre gester än normalt samtidigt förklara något).

Tips

 • Om din kille eller tjej ställer ut en eller flera av dessa tecken, de mycket väl kan ljuga för dig!
 • Om personen använder en hel del "umm s" de är antingen osäkra eller liggande. Om de använder det mer än de normalt skulle när man talar nonchalant de ljuger.
 • Dessa tecken går för både män och kvinnor. (Med undantag av # 's 2 & 3. Nummer 2 är en kille sak, och är att ses i killar. Nummer 3 är en tjej sak, och är att ses i flickor).
 • Bara för att din kille eller tjej passar vissa av kriterierna, betyder det inte att han eller hon ljuger.
 • Om en kille vänder sig bort hastigt eller vidrör hans ansikte en hel del, kan han ljuger.
 • Nummer 1 är korrekt om personen är högerhänt, det finns mycket mer bakom ögat mönster och bara för att någon är "skapa" ett minne betyder inte automatiskt att de ljuger.