Wka

Hur du berätta för din pojkvän att du vill vara ifred

Så du vill vara ifred? För hur länge? Vill du en ny pojkvän? Behöver du bara tid att tänka? Vad är problemet?

Steg

Hur du berätta för din pojkvän att du vill vara ifred. Hitta en vän eller någon annan du känner att berätta för din pojkvän att du behöver vara ifred om du är för blyg eller rädd för att berätta för honom.
Hur du berätta för din pojkvän att du vill vara ifred. Hitta en vän eller någon annan du känner att berätta för din pojkvän att du behöver vara ifred om du är för blyg eller rädd för att berätta för honom.
 1. 1
  Hitta en vän eller någon annan du känner att berätta för din pojkvän att du behöver vara ifred om du är för blyg eller rädd för att berätta för honom. Om det behövs, får hans AIM, Yahoo, MSN, telefonnummer eller annan kontaktinformation och berätta för honom på det sättet. Detta sätt är ganska hårda, så använd den bara som en sista utväg.
 2. 2
  Säg att du går igenom en tuff tid, och du behöver en liten paus, men efter att du svalka dig kanske du bestämmer dig för att bli tillsammans igen, och genom den tiden kanske du kan bara vara nära vänner.
 3. 3
  Sitt ner med honom lugnt omkring 10 eller 15 inches bort. När du pratar med honom och han börjar även komma i kontakt barriär, får du upp. Inte glider över, kommer han att du spelar svåra att få och han ska bara fortsätta skjuta.
 4. 4
  Säg till honom att du vill ha tid att tänka på dig själv för ett par dagar om något du inte kan komma förbi och vill vara ensam ett tag.
 5. 5
  Säg till honom att, även om du vill vara ensam, du älskar honom och kommer att göra något för honom, men om han älskar dig, kommer han låta dig få tid för dig själv.
 6. 6
  När han vill fortfarande ha kontakt med dig, möter upp honom på en avskild plats, kallar honom per telefon eller skicka några brev av något slag.

Tips

 • Istället, klä sig ledigt i jeans och en T-shirt. Bär ingenting sexig eller avslöjande, det kommer att göra killen vill röra dig, och du vill vara ifred, eller hur?
 • Prata med honom i en lugn, ensam område, till exempel i hemmet, i parken, på en restaurang, Säg etc. inte honom på en romantisk plats, eller helvete har höga förväntningar som helt krossas!
 • Försök att inte klä alla ganska eller hänga runt andra killar när du sa, "Jag behöver svalka en stund". Det är mycket oförskämd, liksom hjärta brista.
 • Gör inte en stor sak, eller har en attityd om det, eftersom du inte vill att han ska ta det på fel sätt.

Varningar

 • Om du bara är känsloladdade, gå inte för långt i avluftning dina frustrationer på honom. Han kanske bara lämna dig för en bättre flicka och du kommer att ångra det.
 • Han kan lura på dig! Kontrollera saker som är misstänkt såsom: underkläder, parfym, kläder du inte bär, mat som du inte äter, om någon har slitna dina kläder, ta hans jobb schema och platser han har gått till, etc. Om du verkligen vill ha tid borta från honom, måste du acceptera detta eller vinna honom tillbaka. Det är ditt fel att du distanserade honom från dig.
 • Du kan få honom att gråta om han är känslig.

Saker du behöver

 • En vän som hjälper dig i knepiga situationer
 • En annan kille för att berätta för honom att du tagit (sista utväg)