Wka

Hur berätta om en flicka använder du

Är hon en kvinna? Är hon snygg? Om så är fallet, är chansen att hon förmodligen använder dig åtminstone lite. Heta tjejer är vana vid särskild behandling. Kvinnor är typiskt ogiltiga och vant sig vid sådan behandling. Idag bli inte förvånad över att höra en tjej säga "Jag vet att jag är bortskämd, men min pappa säger att det är inget fel med det!"

Steg

Hur berätta om en flicka använder du. När du går på datum tittar på henne, om hon verkligen gillar dig hon ser glad och upprymd, om inte det är ett dåligt tecken.
Hur berätta om en flicka använder du. När du går på datum tittar på henne, om hon verkligen gillar dig hon ser glad och upprymd, om inte det är ett dåligt tecken.
 1. 1
  När du går på datum tittar på henne, om hon verkligen gillar dig hon ser glad och upprymd, om inte det är ett dåligt tecken.
 2. 2
  När du går ut och hon alltid förväntar sig en gåva eller att du betalar för allt, är detta ytterligare ett dåligt tecken. Om hon utnyttjar dig, skulle hon bli besviken om du inte tar henne något eller klä lite rörigt.
 3. 3
  Berätta för henne att du är lite ont om pengar och om hon skulle slå in. Om hon verkar olycklig att göra det, ett annat tecken.
 4. 4
  Om hon hellre flirta med andra killar än med er, är detta ett stort dåligt tecken.
 5. 5
  Om hon gör kommentarer om att använda andra människor som sina föräldrar eller vänner, är detta ett dåligt tecken.
 6. 6
  Om hon retar dig okontrollerat, kan detta betyda att hon vet att du gillar henne och bara spänna upp dig för att få vad hon vill som läxor svar eller pengar. Om du dejtar henne, inte vara för snabb att dumpa henne. Hon kanske märker att du är typ att få längre bort, kommer hon att försöka kompensera för det genom att be dig att gå med henne någonstans. Om du vill dumpa henne men ha roligt på samma gång, dumpa henne när hon är desperat efter pengar eller läxor svar, kommer hon förmodligen börja gråta eller gå iväg nonchalant.
 7. 7
  Om hon lämnade dig för hennes ex eller en annan kille, och är sexuellt aktiva med honom, men ändå säger att hon älskar dig, men sällan samtal eller talar till dig när det passar för henne då du bättre lämna henne snabbt innan du antingen gå sönder eller är förtvivlad!

Tips

 • Om du ta reda på om den här tjejen med dig, dumpa henne snabbt om du inte wanna go pank.
 • Du kan besluta, i slutet av dagen, att skruvningen du får är värt skruvningen du får. Kom ihåg att det inte alltid kommer att vara fallet. Skydda dina tillgångar! Ge henne nyckeln till lägenheten, om du vill, men inte PIN-koden på ditt kort.
 • Det är en bra idé att ha ett betalande jobb om du vill ha en bra relation med en tjej som inte utnyttjar dig.

Varningar

 • Inte gå fort, ta din tid att studera henne, kan hon vara bara beroende av dig och om du dumpa henne kan det vara ett stort misstag.

Saker du behöver

 • Flicka
 • Pengar