Wka

Hur berätta om en man är full av det


I denna värld finns det några män som är helt full av sig själva, och dessa är några tecken och varningar för att berätta när en kille är helt full av sig själv.

Steg

Hur berätta om en man är full av det. Gör ditt bästa för att komma ihåg allt som han säger till dig.
Hur berätta om en man är full av det. Gör ditt bästa för att komma ihåg allt som han säger till dig.
 1. 1
  Gör ditt bästa för att komma ihåg allt som han säger till dig. Chansen är stor, kommer han inte ihåg allt han har sagt att det inte är troligt att han kommer ihåg vad ljuger han berättade vad flickan. Om han är full av det, kommer han att glida upp förr eller senare.
 2. 2
  "Söta talare" kallas det för en anledning. Om de saker han säger att du är saker som är så söta att de verkar för bra för att vara sant, då är de förmodligen.
 3. 3
  Om han alltid prata om sex, ta detta som en varningssignal. När han är klar med dig, kommer han att undvika dig.
 4. 4
  Om killen sticker bröstet ut när han pratar med dig så är det ett tecken på att han ser sig själv som en ledare och en av de bästa män.
 5. 5
  Lita på din gut. Om du får en dålig magkänsla om den här killen, inte ignorera det.
 6. 6
  Använd dina öron. Om en människa talar till dig, han är full av det. Se även "Hur berätta om en kvinna är full av det."
 7. 7
  Vara på sin vakt om din kille skildrar följande tecken kroppsspråk: Snabba ögonrörelser och flytta dem nedåt och till höger föreslår untruthfulness.
 8. 8
  Styra klart på män som skryter utan back up. Han säger att han åkte till ett Ivy League skolan, men det finns inga bevis. Han säger att han är mycket kunniga, men ändå, förvirrar han också, och två när du skriver.
 9. 9
  Om han är alltid på sin telefon eller titta på andra kvinnor på plats, han visar att han i framtiden skulle kunna vara otrogen.
 10. 10
  Titta där killarna ögon är på din kropp, om han börjar på bröstet eller nedanför midjan då han är ute efter något mer än sex
 11. 11
  Om han inte verkar vara uppmärksamma när du talar så fråga honom en fråga som "vad tycker du om det?" eller "Har du någonsin gjort det?" som fångar honom och lämnar honom stamning.
 12. 12
  Om han är full av det då han kommer att ta stor omsorg i sitt utseende, och aldrig betala dig en komplimang, men accepterar gott.
 13. 13
  Han kommer också att lista dyra etiketter som han äger som en Rolex, Armani och Burberry som kommer att visa sig vara falska, om han talar om dessa mycket då han förmodligen inte talar sanning
 14. 14
  Han verkar trevligare än hans ord skildra. När du först möter honom, böjer han över bakåt för dig, men han talar om kvinnor i hans förflutna som om de var bara verktyg. Vissa män är naturligtvis trevligt, naturligtvis, men kan de som diskuterar senaste kvinnor i grafiska sexuella termer eller värdelösa varelser faktiskt visar sitt sanna förhållandet beteende.
 15. 15
  Också i förhållande till steg 1, lyssna på vad han säger, och lyssna efter en senare motsägelse. Till exempel om han säger att han respekterar kvinnor, och på och på senare refererar till ett ex som ab * & @ # eller en otäck hora, då är det uppenbart de är hans sanna tankar om kvinnor, och du kan bli nästa.
 16. 16
  Hur många gånger ser han i spegeln / primp? Om han oroar sitt utseende så mycket som du oroa er-eller ännu värre-än mer, sedan få ut av det, är han alldeles till sig själv!
 17. 17
  Någon kille som låter dig lyssna på och om sig själv, och du kan ställa frågor men aldrig frågar något tillbaka eller verkar vara mindre intresserade av att veta om du då tala om sig själv. Det är faktiskt ganska vanligt, men det är ett bra sätt att mäta hans intresse för dig (han bör drivas för att få veta mer om dig också) och hans egenkärlek.

Varningar

 • Det faktiskt finns några bra män där ute. Så om du hittar en söt en, ge honom en chans att se om han är på riktigt. Han verkligen kan vara en verkligt trevlig kille.