Wka

Hur man handskas med att ha inga vänner

En av de naturliga önskningar det mänskliga hjärtat är vänskap. De får oss att skratta, och hålla fast oss igenom tuffa tider. Det är därför det kan vara så svårt att ditt liv utan många vänner. Om du befinner dig utan, misströsta inte - bara läsa den här artikeln.

Steg

Hur man handskas med att ha inga vänner. Motionera regelbundet.
Hur man handskas med att ha inga vänner. Motionera regelbundet.

Var snäll mot dig själv.

 1. 1
  Motionera regelbundet. Det är hälsosamt och renar din. och andra hälsosamma aktiviteter kommer att ta bort den ensamhet och få dig att må bättre om dig själv. Att vara frisk kommer inte bara att förbättra din inre disposition, men det kommer att göra dig mer fit. Gå, ta en promenad eller bara njuta av och frisk luft under några minuter varje dag.
 2. 2
  Hitta en hobby. Det kan vara, att läsa litteratur, eller ens borsta upp dina datorkunskaper. Talanger finns också saker som sociala nätverk kan byggas runt. Gå med i en klubb eller guild ägnas åt vad du är bra på.
 3. 3
  Var din egen bästa vän. Var snäll mot dig själv och unna dig med en hel del respekt och vänlighet. Det är lätt att vara negativ mot dig själv när du har ingen runt omkring dig. Men det är mycket viktigt att du inte utvecklar alltför negativa känslor gentemot dig själv eller låg självkänsla. Som sagt, ingen gillar en egomaniac, så se till att hålla dina känslor i schack.
 4. 4
  Se fördelarna med att ha några vänner. Det är ett misstag att tro att ha några vänner är inte vanligt bara för att samhället säger att det inte är. Sluta tro samhället. Med vänner kan få dig att växa beroende av andra, vilket kan anses vara en svaghet. Ett starkt sinne kan rädda sig själv och du nu möjligheten att ha en. Inse att du är bland de starkare om du kan göra det genom livet utan vänner.
 5. 5
  Skriv bokstäver. Du kan skriva till dina anhöriga eller du kan hitta en brevvän. Skriva ett brev till någon kommer att hjälpa dig att få igenom tuffa tider och hålla kontakten med det positiva i ditt liv. Behandla dem som du skulle vilja bli behandlad och du hittar dig själv att komma långt.

Försök att utveckla vänskap.

 1. 1
  Spendera tid kring människor att göra saker du tycker om. Om du har tagit upp en sport eller hobby, gå till klubbens evenemang, sport möter-ups och tävlingar. Engagera med människor på dessa händelser att göra anslutningar. Ta det långsamt om du är tveksam, men tillåt dig att ansluta och potentiellt klickar med folk som gillar samma saker som du gör.
 2. 2
  Gå online och leta efter likasinnade människor. Även om du inte hittar vänner i verkliga livet i någon brådska, kan du hitta många människor på nätet som delar dina tankar, idéer och drömmar om många saker. Du kan utveckla mycket nära och ta saker i din egen takt och att ta ut när du behöver göra det. Online vänskap är inte så intim som i verkliga livet, och oftast kommer inte att lösa ensamhet helt, men är ändå ett bra sätt att känna samhörighet och passera tid.
 3. 3
  Volontär. Göra saker som gynnar ditt närområde som samhällstjänst projekt är ett bra sätt att träffa människor. Hjälpa mindre lyckligt lottade kan du även kliva ur själv och sätta saker i perspektiv.
 4. 4
  Försök att bli vän med ett djur. Du kan gå till din lokala djurhemmet och få ett eller katt. Ofta kan fungera som ett nexus av socialisering. Att ha ett husdjur ger dig en ursäkt för att komma och prata med andra ägare till husdjur som du möter på gatan eller i parken.
 5. 5
  Ta en chans. Umgås är oerhört svårt, och även de mest sociala fjärilen kommer att finna sig i besvärliga situationer regelbundet. För att korrekt umgås, måste du vara beredd att gå ut på en lem och ta en risk. Om du pratar med den populära folkmassan vid deras bord och de dig, gå iväg och berömma dig för att kliva in i den lejongropen. Om du frågar någon ut och få, beröm dig själv för att ha mod att erkänna din.

Utveckla en positiv syn

 1. 1
  Titta på den ljusa sidan av livet. Det kan vara svårt i början, men det är alltid bra omkring dig. Det är lätt att se alla dåliga saker i världen, och att alltid vara negativ. Var tacksam för något i stunden som solen eller din hälsa.
 2. 2
  Sluta hata. Om du är anti-detta eller anti-att räkna ut varför du är så emot det. Om du utforska saker som du är emot, kanske du hittar bra i dem - och om inte, kommer du känna din fiende bättre. Någon som är full av hat, men kan inte säga varför ofta ses som irrationella och obehaglig av människor runt omkring dem.
 3. 3
  Upptäck om du kan ha ett djupare problem. Överdrivet negativa känslor kan vara ett resultat av ett tidigare trauma. En oförmåga att umgås ordentligt kan tyda på en inneboende känslomässig obalans. Om du har fått, gick en klubb och bli skickliga på att en viss färdighet och fortfarande inte kan få vänner, kanske du vill konsultera en läkare och se om det inte är ett tecken på ett mer allvarligt problem.

Tips

 • Gör inte dumma dig ner eller äventyrar din moral att få folk att gilla dig.
 • Umgås är extremt svårt och om du inte är lämpade för det, kan lära sig att umgås vara en smärtsam och mödosam erfarenhet. Aldrig ge upp, men aldrig vara rädd för att erkänna att du har bitit av mer än du kan tugga.
 • Om du hamnar reda på att du har en mer allvarlig "problemet" på varför du inte kan få vänner, delta i vård-grupper. Fråga din läkare eller kurator om lokala grupper och möten sker som fokuserar på människor som har samma och / eller liknande problem som du har. Du kanske inte vill till en början, men deltar i sådana grupper kan hjälpa dig att räkna ut hur du kan hjälpa dig själv, och mer än troligt att du kommer att göra vänner med andra människor i de grupper som är precis som du. Ha ett öppet sinne.
 • Fastnar på konversation idéer? Enkelt. Ställ frågor om den personen, Men se till att du inte går överbord, det kan vara mycket skrämmande att bli kontaktade och grillad om din adress, jobb, som är hemma osv inte upplevas som obehagligt. Försök att hålla den allmänna eller på ofarliga ämnen (som hobby eller husdjur). Poängen är att öppna upp kommunikationen, så att de känner sig bekväma att dela.
 • Kom ihåg att inte är en återspegling av. Den glamorösa liv på och i rap videos är oriktiga uppgifter i livet. De flesta av den mänskliga rasen lever ett enkelt liv fungerar, att tjäna pengar, kommer och läser tidningen. Om det är du, inte svettas det - du är normal.
 • Tänk på din erfarenhet som en värdefull läxa och försöka dela med andra.
 • Om du inte har några vänner eftersom du blir mobbad, prata med en vuxen så att de kan reda ut saker.
 • Hitta ett nytt sammanhang. Den mest dramatiska sättet att ändra sig är att möta en ny kultur. Verkligheten är att vissa människor inte är lämpade för sina egna kulturer och finner sig mer tillfreds i nya kulturer. Om du inte är tid orienterade, prova tropikerna - om du gillar att göra flera saker, prova en polychronic samhälle som de i Mellanöstern, Medelhavet eller södra Asien. Om du är konstnärliga och intellektuella, prova.
 • Folk kommer inte alltid att ta dig, så var inte rädd att gå bort från dem. Inse att varelse är en del av livet - inte alla du möter kommer att hålla med dig eller gillar dig. Gör inte om hur ingen dig - de bara inte kan förstå dig.
 • Söker inte mot andra som ett svar. Känslor av isolering och av att vara från dem omkring dig kan leda till känslor av arrogans och överlägsenhet. Surrning ut kommer bara att ge dig en negativ rykte. Surra våldsamt kommer att få dig ett dåligt rykte samt ett kriminalregister.