Wka

Hur du handskas med vänner som vänder mot dig

Det är svårt när dina vänner vända sig mot dig. Du kommer inte att veta vad man ska göra först, ser som de kan ha varit där under en mycket lång period av ditt sociala liv. Nåväl, detta är handledningen här för att hjälpa.

Steg

Hur du handskas med vänner som vänder mot dig. Ignorera dem och låt inte en enda tår kom ur ögonen.
Hur du handskas med vänner som vänder mot dig. Ignorera dem och låt inte en enda tår kom ur ögonen.
 1. 1
  Ignorera dem och låt inte en enda tår kom ur ögonen. De vill naturligtvis att du ska vara upprörd, inte låta dem tro att de har vunnit.
 2. 2
  Säg till dig själv att du är bättre än dem, att veta att dina riktiga vänner inte skulle ha dumpat dig / behandlad du gillar att i första hand kommer att hjälpa dig att hantera kraftigt.
 3. 3
  Ni ska inte undanhålla förlåtelse. Har de leda dig på? Har du gjort något med dem som du ångrar? Du bör inte stå ut med den typen av behandling, men kan hjälpa till att läka ont. Detta betyder inte att du måste glömma men.
 4. 4
  Anser inte dem dina vänner längre. Det kan kännas riktigt dåligt, och du kommer att hata dig själv, men inte löser att skada dig själv för något de gjorde mot dig.
 5. 5
  Bryr sig inte om de kommer till fester och inbjudande alla andra eller inte. Om du får en inbjudan, så det är bra, och du har ett val om du verkligen vill gå eller inte.
 6. 6
  Annars, meditera och ställa ut dem.
 7. 7
  Var den större personen. Om de sprider rykten om dig eller spilla alla dina hemligheter, inte hämnas inte genom att göra samma sak. Förbli lugn och mogen. De kommer att vara de som ser ut som idioter, inte du.
 8. 8
  Ge dem en andra chans, men inte mer än så. Om du verkligen tror att de är ledsen att du inte bör ge dem kalla handen eller gör en stor grej av ingenting.

Tips

 • Låt inte någon komma till dig. Detta är riktigt, riktigt svårt att bemästra, men du kan göra det om du verkligen har en stark önskan att.
 • Om dessa dåliga "vänner" har ditt mobilnummer, kan du blockera dem så att de inte kan ringa eller sms.
 • Säg hej till en person varje morgon, en och endast en för en vecka. Försök att starta en konversation.
 • Hitta någon annan. Få nya vänner med denna enkla tips:
 • Nu, på den andra veckan, lägga till en annan person, men fortsätter att säga hej då till den personen när du ser dem.
 • Du kommer att få bekanta, om inte vänner, på detta sätt, som kanske till och med bli riktigt goda vänner. Sedan sitta med dem vid lunch.
 • Och så vidare.
 • Om de vill komma tillbaka be dem att aldrig göra det igen.
 • Oavsett hur mycket de kan göra dig upprörd efter ett fall ut, låt dem inte göra dig upprörd genom att berätta för andra att du orsakade nedgången ut (om det är en nedgång ut) bara gå med strömmen och agera som om du are'nt störd då de kanske vill komma tillbaka vän med dig efter att ha insett att de är dum och att de är att skylla dig inte!

Varningar

 • Var försiktig. Du vill inte vända alla bort ännu, om de inte har gjort något riktigt, riktigt illa.
 • Vissa människor kan vara envis. Han eller hon ska glömma det förr eller senare.