Wka

Hur man berättar en tjej du gillar dem utan att säga det

Ibland vill du bara berätta för din kärlek som du gillar henne.. men utan att egentligen berätta det direkt! Hur kan du bara gå fram till henne och säga det? Det är förvirrande och svårt, och ofta kommer du bli förvirrad om vad man ska göra. Men oroa dig inte. Om du vill berätta den speciella flicka som du gillar henne utan att egentligen tala orden, bara läsa på...

Steg

Hur man berättar en tjej du gillar dem utan att säga det. Prata med henne en hel del.
Hur man berättar en tjej du gillar dem utan att säga det. Prata med henne en hel del.
 1. 1
  Prata med henne en hel del. Om du inte är vän med din kärlek ännu, kan det vara lite svårt. Men inte dra dig inte ännu! När du bryta isen, kommer du absolut inte att ångra dig. Börja smått, fråga henne frågor som vilka föremål hon kommer att ha nästa eller vad hon får för läxor. Bara att bygga upp det långsamt. När du är klar, frågar saker som, "Vad är ditt favoritband?" till henne. Sakta men säkert kommer du initiera goda dialoger med henne. Det kan vara vad som helst, men se till att hon är intresserad av din samtalsämne. Börja inte prattling på om ämnen hon inte är intresserad av eller inte vet om. Prata om något du är både intresserad eller känner, till exempel något att göra med skolan, som en prestation eller projekt. Om du pratar med henne även när du inte behöver, kommer hon känna att du har tagit ett intresse för henne.
 2. 2
  Titta på ditt kroppsspråk. Kroppsspråk kan vara riktigt bra i denna typ av situation. När du väl har börjat prata med henne en hel del, börja ge henne tips med ditt kroppsspråk. Som om hon har ett snitt på fingret, tar hennes hand medan du frågar vad som hände. Du kan också borsta axlar om du går bredvid varandra. Dock måste du följa hennes reaktion. Om hon verkar vara skrattar över det, fortsätt. Om hon verkar obekväm, tillbaka omedelbart, och försöka bygga upp mer av en vänskap innan du försöker igen. Om hon reagerar väl, då kan du kanske försöka gå lite längre efter ett tag. Du kan ta ett litet steg närmare henne medan du talar eller luta något mot henne om du går bredvid varandra Anmärkning:. Borsta håret bakom örat är bra om du får idén att hon gillar dig också!
 3. 3
  Vara lite flörtig. Hon kommer aldrig att gissa att du är kär i henne om du håller förolämpa henne, även som ett skämt. Så aldrig förolämpa eller reta henne i någon form. När du har grundligt slutfört föregående steg, försök att vara lite flörtig. Kanske prova att sätta dina armar runt henne. Hon börjar att få för sig att du gillar henne mycket. Om du gillar ett smycke eller kläder hon bär, tala om för henne att du gillar den och rör den försiktigt så du berätta för henne så. Var försiktig dock. Vissa tjejer kan känna sig lite hotad om du inte har gjort de tidigare stegen ordentligt innan du försöker detta. Det är inte en bra idé för att nå ut och beröra charm på hennes halsband, eftersom det kan få dig att verka som en pervers.
 4. 4
  Komplimang henne. Det är en konst att detta, så behärska det eller hoppa över det här steget. Gå aldrig på komplimanger en tjej bara för att du vill imponera på henne. Det kommer bara få dig att se desperat och förmodligen bara irritera eller roa henne. Roa som i få henne att skratta. Och inte någonsin säga en komplimang om du inte menar det. Om du faktiskt gå ut med henne och har bara gett komplimanger för att imponera på henne, kommer hon att märka när du slutar - och det kommer att skada henne. Sök efter ovanliga, smickrande komplimanger. Hår, ögon och kläder komplimanger blir överutnyttjas. Om hennes skrivande är riktigt snyggt eller gulligt, berätta något liknande, "Jag älskar ditt skrivande. Det är så vackert." Du kan också använda en dubbel slips komplimang - det betyder att berömma henne två gånger vid samma tidpunkt och länka komplimanger tillsammans. Till exempel, "Jag gillar dina örhängen. De gör dina ögon ser ännu trevligare!"
  • Utseende. Om hon gjorde en liten men märkbar förändring på hennes utseende, berömma henne (men det kan få dig att verka som om du tittar noga på henne). Kanske du gillar hur hon gjorde hennes hår den dagen. Om du berättar för henne och hon fortsätter att göra det på det sättet, vill hon att du ska gilla henne också. Det går åt andra hållet också. Om du gör en fysisk förändring och du märker henne titta på det (på ett bra sätt) eller hon säger att hon gillar det, hålla det så.
  • Beteende. Om hon gör något fint eller bra, som hjälpt någon, berömma henne om vad hon gjorde. Det kommer att visa henne att du bryr dig och var uppmärksamma.
 5. 5
  Du kanske vill hoppa över denna nästa del om du är normalt något konstigt, eller om du är rädd för att ta risker. Prova att sitta ner bredvid eller mitt emot henne. Efter att ha talat med henne i några minuter, innan de lämnar, stirra på henne rakt i ögonen under några sekunder. Hon kan märka dig och frågar dig vad du ska göra. Nu kan du svara långsamt och mjukt, "Du har verkligen pretty" ("vacker" eller "lovely" kanske låter konstigt, men om flickan är smart, är detta att föredra) "ögon" (se ovanstående steg). Sedan ge det en sekund för henne att svara. Hon kan helt enkelt chockad. Om hon inte svarar, är det inte dåligt. Bara ta upp ditt fack och försöka att inte resa som du går bort. Om hon är alls intresserade, kommer hon att sopas bort fötterna. Detta är dock mycket riskabelt.

Tips

 • Var mycket försiktig om hennes personliga utrymme. Du kan sluta göra henne irriterad eller obehagligt, och det är inte vad du letar efter. Så ta det långsamt, och titta på mycket, mycket noga för hennes reaktioner.
 • Var försiktig med din timing. Om du borsta hennes hand och börja flirta med henne när hon är i ett riktigt irriterad stämning, kan du förstöra precis allt arbete du har gjort. Du kan också dra nytta av tid - om hon blivit retad för något och är upprörd, försöka komplimang henne att få henne att må bättre. Men var försiktig - alla dessa saker verkligen beror på vilken typ av tjej hon är.
 • Ta det långsamt. Om du gör alla dessa steg i en vecka, du kommer att komma över som en irriterande, desperat, kärlek-sjuka valp - och det är inte vad du vill. Det första steget enbart ska ta några veckor.
 • Vara rakt från hjärtat och tarmen. Om de säger olika saker välja vad du tycker är rätt. Visa henne hur du känner. Om hon är verkligen intresserad så hon ska förstå.
 • Ändra inte dig själv att göra någon som dig.
 • "Försök att få sina vänner och göra dem dina vänner att göra dig se bra. Sen när hennes vänner märker dig och du ser dem i en grupp som tittar på dig det är då du vet att hon gillar dig."
 • För att veta om hon gillar dig tillbaka, leta efter små ledtrådar runt. Till exempel, om på Alla hjärtans dag ger hon ett kort till alla i klassen, och du är den enda pojken som har ett kort med "kärlek,..." istället för "vänliga hälsningar,..." som innebär att hon bryr sig om dig mer. Göra något liknande för henne!
 • Om en blyg tjej bara hänger runt dig med en kompis kanske hon gillar dig.
 • "Om hon vågar eller försöker undvika dig. Backa. Hon kan inte tycka om dig. Prova en annan stil för att få hennes uppmärksamhet. Byte är antalet ett sätt att göra någon som you.If hon pratar med dig om din förändring, vinna vänskap med henne. Sedan om hon börjar prata med dig oftare, är du på rätt spår för relationen.
 • Skriv en låt om henne. Du kanske nonchalant nämna för henne att du skrev en låt om henne eller att hon är din motivation när du skriver en låt. Detta fungerar inte om du inte har någon artist förmåga, är en del av ett band, eller skriva låtar. Om du slumpmässigt skriva en låt och säga att du skrev det om henne, kan det komma över på fel sätt.

Varningar

 • Försök inte att stila framför henne! Gör det naturligt!
 • Om hon har en hel del vänner, kan de vara irriterande. Om de ser att du är lite flörtig eller komplimanger henne, kan de bli ganska irriterande. Bara ignorera dem. Kom ihåg att de är hennes vänner, så var snäll mot dem också eftersom du aldrig vet vad en av dessa vänner skulle säga om hon frågar vad hennes vänner tycker om dig eftersom tjejer prata, så se till att de ger en god uppfattning om dig.
 • ALDRIG göra något riskabelt utan att tänka på det innan hand, annars kan det göra henne tror att du är konstig eller ens obehagligt
 • Efter allt detta, kan hon inte vara intresserad. Om så är fallet, acceptera detta och lämna henne ensam efter några försök. Försök att inte tänka på henne för mycket.
 • Försök inte att vara någon du inte!

Saker du behöver

 • Känna sig bekväm med flickor i allmänhet
 • Också försöka se till att du håller med de saker hon berättar, oavsett om det är skämt, åsikter eller ens preferenser