Wka

Hur du gör din fd pojkvän svartsjuk

Så du är trött på att känna dåligt att din pojkvän dumpade dig, eller kanske du bara insåg att nu är en bra tid för honom att inse vad han går miste om. Det finns massor av saker som du kan göra för att göra din pojkvän svartsjuk, och du kan även göra det bor flott.

Steg

Hur du gör din fd pojkvän svartsjuk. Börja prata med andra pojkar.
Hur du gör din fd pojkvän svartsjuk. Börja prata med andra pojkar.
 1. 1
  Var glad. Detta är viktigt. Visst är det okej att vara upprörd i dagar eller veckor efter att du bryter upp, det kan även verka konstigt om du inte var. Men snart är det dags att sluta med det och projicera din inre lycka, även om du inte är helt känslomässigt läkt. Vem vet? Det finns en god chans att försöka vara lycklig kommer att göra dig lycklig i slutändan.
  • Påminn dig själv om vad du har att leva för. Dina vänner, din familj, din hälsa, allt detta är saker som vi tenderar att ta för givet när vi hamnar i en relation. Påminn dig själv om allt som du har, bör och lycka komma lättare.
  • Unna dig själv. Det är en bra idé att skämma bort dig själv för att sätta lite fart i dina steg. Om du känner extravagant, shoppa en ny jacka eller nya skor. Om du bara vill ha något enkelt, gå till en dag-spa med flickvänner, få lite fro-yo, eller gå på bio.
  • Ta bort alla minnen av relationen från ditt liv. Du behöver inte kasta bort alla bilder du tog med honom, eller bränn hans kärleksbrev. Stash bort dem någonstans säkert och glömma bort dem. Detta kommer att hjälpa dig att glömma honom.
 2. 2
  Var civila. Om du stöter på ditt ex, det är okej att gå över och prata med honom. Visa honom att du är mogen nog att inte hysa agg. Mer än något annat, visa honom att han inte fasa dig längre. Killar hatar att tänka att de är lätta att komma över, eftersom det antyder att de inte var så bra till att börja med.
  • Inte: Ta upp saker om din relation eller din hävda. Agera inte lynnig eller mopey, du vill inte att han ska tro att du är ledsen på grund av honom, även om du är. Snacka om normala saker. Le och agera självsäker.
  • Gör: Agera vänligt, men inte flirtig eller suggestiva. Försök svårt att inte skratta för hårt åt hans skämt. Säg att du "mår bra, bara kinda upptagen" eller något i den stilen. Håll det kort.
  • Kom ihåg att ditt mål: Du vill inte vara så ovänliga att han är glad att du är ur hans liv. Du vill vara vänlig men avlägsen, eventuellt distraherad av ditt nya liv - det liv som du är bättre utan honom.
 3. 3
  Börja prata med andra pojkar. Du behöver bara vara vän med dem för att bry ditt ex. Försök inte skaffa dig en ny pojkvän förrän du är över din gamla. Det skulle vara orättvist om den nya pojkvännen som du skulle leda honom, och det skulle göra ditt ex tappar intresset snarare än bli svartsjuk när du i princip säger att han står ingen chans. Försök följande för att få hans uppmärksamhet:
  • Bli vän med hans kompisar. Du har antagligen känna sina vänner lite när du var tillsammans, så bara försöka göra samtal med dem. Ingen tvekan om att de ska gå och berätta för ditt ex att du har chumming det upp, och lagade om det inte få honom svartsjuk ganska snabbt.
  • Prata med en kille som är äldre, rikare eller som har större muskler än ditt ex. Killar är ökänt osäker när det kommer till vissa saker: ålder (får dem att känna oerfarna), rikedom (gör dem känna att de inte kan ge) och styrka (får dem att känna omanligt). Ditt ex kommer att jämföra sig med någon kille du är nära också. Om han tror att det finns en chans att killen är bättre än han var, han kommer att vara tillbaka på nolltid att försöka få din uppmärksamhet.
  • Om ditt ex en gång trodde att han hade manlig konkurrens, gå tillbaka till killen han kände konkurrenskraftiga om. Ditt ex kommer att känna sig dum för att låta dig komma nära någon han är redan osäkra om. De känslor av svartsjuka, hans känsla av konkurrens med andra killar, kommer starkt tillbaka.
 4. 4
  Fokus på hobbyartiklar. Hade du några irriterande vanor som ditt ex brukade klaga på? Oavsett om det är att vara stökigt eller bita på naglarna, tycker om att bryta dessa vanor och att föra ut den nya och förbättrade dig. Om han ser att du har slutat göra alla de saker som bugged honom en gång i tiden, det visar att du har gjort framsteg utan honom istället för med honom.
  • Med all den lediga tid du har lära mer om världen. Resor, om du kan. (Ditt ex kommer att koka av svartsjuka om du möter en främmande man.) Vara student i världen, dess folk, dess mat. Killar i hemlighet, eller inte så hemligt, vill vara med en tjej som är både intressant och intresserade. Läs nyheterna och lära sig om olika seder och bruk. Inte skryta om det, men sakta låta det sippra igenom.
  • Gör något utmanande. Kör som 5k att du alltid har tänkt att köra. Försök att Guinness World Record utmaning som du drömt om. Vad det än är, pressa dina gränser och lära sig lite om dig själv under tiden. Ditt ex kommer att se att du får bättre och undrar vad han gjorde för att hålla dig tillbaka.
 5. 5
  Ser bra ut och må bra. Om han gillade du att klä sig på ett visst sätt, försöka göra det oftare när man har en känsla av att du kan stöta på honom. Om du inte är nöjd med din figur och sedan göra något åt det, gör något trevligare med håret, välja mer smickrande kläder. När han ser att han kommer att fråga sig varför i hela friden han lämnade dig.
  • Försök att se bra ut hela tiden. Du vet aldrig när du kan stöta på honom slumpmässigt shopping eller på bio. Ju bättre din totala modekänsla, desto bättre kommer du att känna.
  • Prata med din stylist om att få en ny frisyr. Kanske prova en kortare längd på håret. Även om frisyr är bara symboliskt, säger en hel del att ditt ex: "Jag är en ny människa utan att du och jag ska komma bort från detta förhållande bättre än tidigare."
  • Gå på en diet (om du tror att du behöver det). Du bör känna till om du behöver en diet. Om du är osäker på om du ska kasta några pounds, så har du förmodligen inte behöver kosten. Men om du gör dieten och passar in i den klänningen som var tre storlekar mindre än du var när du fortfarande med din pojkvän, det ska göra ett stort intryck.
 6. 6
  Använd internet. Om du har Facebook / Pinterest / Twitter, sedan använda dem för att ladda upp foton av dig att ha en bra tid eftersom du bröt upp. Sociala medier kan också användas för att chatta med dina nya killar, även om du bara chattar. Ta inte bort honom från dina sociala medier nätverk, men tänker gå ur från sina poster så att du inte är upptagen med vad de gör.
  • Ge ditt Facebook en makeover. Har en vän hjälpa dig att ta en super-smickrande profilbild, och ändra en del av informationen för att reflektera din nya attityd. Den uppmärksamhet som du får från dina andra vänner när du ger din profil en makeover skulle göra honom svartsjuk.
  • Var inte en öppen bok. Vara lite mystiskt med dina inlägg / tweets. Stavar inte ut exakt vad du gör. Istället för att säga "Kom precis tillbaka från stranden med mina vänner!" säga något i stil med "Copacabana i min bakgård,! nästa stopp, Havanna"
  • Prata inte om honom i någon av dina offentliga inlägg. Du vill verkligen att ignorera honom så mycket som möjligt. Du vill att han ska tro att du har en swimming gammal tid utan honom, och att minnet av honom växer dimmer och dimmer varje dag.
 7. 7
  Om han skickar dig en text, lämna det för ett par dagar. Om han sms: ade dig, försökt ringa dig eller messaged dig, sedan är han tillbaka i bilden försöker få din uppmärksamhet. Så för att behålla makten i dina händer snarare än att ge tillbaka makten till honom, och ignorera meddelandet för ett par dagar.
  • Att göra detta säger "Jag har bättre användningsområden med min tid än du." Under de dagarna kommer han att tänka och oroa det, undrar om han sagt något fel eller dumt. När du meddelande tillbaka, säger "Sorry, såg inte meddelandet, hej!" Han kommer att bli lättad över att du inte bara ignorerar honom eftersom han är rädd för att se ut som en idiot.
  • Var försiktig om han kan se till att du har kontrollerat din text / meddelande. Facebook registrerar nu om du har sett meddelandet och skickar informationen tillbaka till den andra parten. Det skulle vara konstigt att kolla hans budskap omedelbart och sedan säga att du bara såg det tre dagar senare, trots att han vet när du kollat ​​det.

Tips

 • Om du dumpade honom visar alltid honom att han inte var värt det. Också dress mer självsäker, bara för att visa honom vad han är saknad. Var inte rädd, bara vara du. Han kommer förmodligen vill ha dig tillbaka.
 • Aldrig försöka vara högt när han är i närheten som bara kommer att få honom att tänka din förtvivlad för honom men inte ignorera honom om du ser honom åtminstone bra rygg.
 • Om han frågar för dig att ge honom en chans, måste du se till att samma sak inte kommer att hända igen, tala om för honom vad du vill ha ut av relationen och se om han går med på det. Naturligtvis innebär detta att du måste möta hans villkor också.
 • Inte bara gå runt flirta med varje kille du ser. Det kommer inte att få honom att ångra dumpning dig, det ska få honom att önska att han hade gjort det förr. Dessutom kommer killarna börjar bara tänka att du är lätt och du kommer att finna det svårt att hitta en ny anständig pojkvän.
 • Prata med andra killar, men inte får alltför flörtig eller folk kommer tro att du är desperat.
 • Några pojkar bara inte märker. Om han är den typen bara gå vidare och glömma honom det bästa du kan.
 • Om ditt ex har en ny partner, då är det nog dags att ge upp om situationen och njuta av att vara singel. Du kan fortfarande vara vän med ditt ex men om du gör några framsteg på honom medan han har en flickvän du börjar få ett dåligt rykte.
 • Prova och bli vänner och umgås, när du har en mer vänskaplig relation sedan bara nämna andra killar då och då. När du är vänner, är den bästa tiden att göra ett drag på honom på ett ställe som du använde för att tillbringa tid när du var tillsammans, t.ex. i sovrummet, på ett kafé ni båda gillar, det ställe där du fick din första kyss.

Varningar

 • Du vill inte ses jaga efter slumpmässiga pojkar eller skrattar för högt varje gång ditt ex kommer in i rummet. Alla kan se rakt igenom det, och du ska bara verka desperat.
 • Ta inte det för långt, vill du inte ditt ex att bli riktigt deprimerad, bara lite ångerfull.