Wka

Hur vet jag om du fortfarande älskar någon

Break-ups är inte lätt för någon, speciellt när de är i slutet av en långsiktig relation. När du tror att du har blivit kär i någon, det är tufft att möta slutet av dessa passionerade känslor. Ibland relationer slut eftersom parets personligheter var fundamentalt oförenliga, men andra gånger, de frågorna är ytliga och kan lösas genom självreflektion och kompromisser. För att avgöra om din relation är värt att återuppväcka, läs den här artikeln.

Steg

Hur vet jag om du fortfarande älskar någon. Gör en lista över alla de saker du gjorde med den här personen och hur mycket du gillade varje sak (vara specifik) och betygsätta den på en skala från 1-10.
Hur vet jag om du fortfarande älskar någon. Gör en lista över alla de saker du gjorde med den här personen och hur mycket du gillade varje sak (vara specifik) och betygsätta den på en skala från 1-10.
 1. 1
  Gör en lista över alla de saker du gjorde med den här personen och hur mycket du gillade varje sak (vara specifik) och betygsätta den på en skala från 1-10.
 2. 2
  Gör en för-och nackdelar lista över vad som skulle hända om du berättade för honom eller henne att du ville komma tillbaka tillsammans.
 3. 3
  Om detta är den enda person som du vill då du är fortfarande kär. Om du har andra på ditt sinne, är hela ditt hjärta inte i den.
 4. 4
  Gör en lista över vad som skulle hända om du faktiskt fick tillbaka tillsammans.
 5. 5
  Svara på följande frågor ärligt:
  • Vem gjorde slut med vem? Vad var det resonemanget?
  • Hur länge har det varit sedan du har brutit upp?
  • Pratar du fortfarande med den andra personen?
  • Är han eller hon med någon annan?
  • Har han eller hon uttryckte fortsatt känslor för dig?
  • Hur många gånger ska fånga dig själv att tänka på personen? Om du börjar inse att du inte kan leva utan honom eller henne, är du förmodligen fortfarande mycket fäst.
 6. 6
  Ta chansen om du verkligen inte kan ta det längre. Du vet aldrig vad som kan hända, och du kan alltid ångra det om du ger upp din sanna kärlek.

Tips

 • Om du inte vill att be honom eller henne personligen på grund av en rädsla för avstötning, skriva en anteckning. Den bör innehålla information om vad du var innan och efter att du kände personen, vad man vill om honom eller henne, vad du missar om honom eller henne och om du är den som avslutade förhållandet, hur mycket av ett misstag du gjort.

Varningar

 • Var försiktig, kan denna person har gått vidare. Om han eller hon är med någon annan, är det bäst att vänta.
 • Om du känner att du inte kan vänta, säga något, men se till att du inte sätta honom eller henne i en mycket svår situation.
 • Ha tålamod. Även om dina framsteg avslås gång, ta inte det som görs - den personen kunde bara bli sårad. Samtidigt, vet när det är verkligen över och lära sig att släppa go.Try fram tills ditt hjärta säger dig det nog, eftersom det viktiga är hjärtat, uppfylla det.