Wka

Hur man startar ett förhållande med en tjej som just sagt att hon gillar dig

Det kan vara lite pinsamt när en tjej säger rakt ut att hon gillar dig. Lite förvånande, lite överväldigande. Hur får man över det överraskande ögonblick och starta ett förhållande med henne? Det kan låta enkelt, men det kan vara ganska svårt på grund av de rykten som kan gå runt, och alla besvärliga situationer. Så om du vill starta ett förhållande med en tjej som just sagt att hon gillar dig, är detta artikeln för dig.

Steg

Hur man startar ett förhållande med en tjej som just sagt att hon gillar dig. Bygg upp en vänskap.
Hur man startar ett förhållande med en tjej som just sagt att hon gillar dig. Bygg upp en vänskap.
 1. 1
  Vara ledig. Gå inte hoppar runt framför henne skrika ut "JA! Hon gillar mig! YEAH!". Detta är inte en bra idé, det gör det inte låg mycket högt på svalka skalan. Oavsett vad du känner inuti, låt det inte visar för mycket. Självklart behöver du inte vara stenig möter och talar i en monoton röst, men bara inte bli riktigt upprörd. Be cool.
 2. 2
  Bygg upp en vänskap. Gå inte upp till henne nästa dag och bara be henne ut. Det kommer att verka lite konstigt, och du vill lära känna henne lite först. Så sakta bygga upp en vänskap. Du behöver inte bli bästa vänner, men bara försöka prata med henne så ofta du kan, och vara vänlig. Du får reda på om du verkligen gillar henne för vem hon är, och du kommer att veta mer om varandra.
 3. 3
  Be att få tala med henne ensam. Det är skrämmande, men om hon gillar dig så hon kommer nog överens. Om du ser henne på lunch bara gå ut ur matsalen eller pratar med någon, artigt gå fram till henne och fråga henne om ni kunde tala med varandra ensam. Försök att inte göra det när hon är med en stor grupp, kan det vara lite pinsamt. Bara promenera upp till henne och gå, "Hej. Kan jag prata med dig ensam en stund?"
 4. 4
  Fråga henne ut. När du har frågat om du kan tala med henne ensam, bara vara modig och bjuda ut henne. Gör inte hackar eller snubbla, bara fråga henne rakt ut. Okej, så kanske du kan lägga till mer än ett "Ska du gå ut med mig?". Något i stil med, "jag gillar dig verkligen. Jag undrar om du ville gå ut någon gång?" skulle vara mycket bättre.
 5. 5
  Förbättra din relation. Nu är du relation är som högst. Ta det ännu längre! Gå inte till snabb och rusa in i kyssas men! Börja med att krama och snart nog kommer hon vara över dig!

Tips

 • Ignorera alla rykten. Efter någon bekänner att gilla någon, en hel del rykten och skvaller kan gå runt. Folk kanske börjar retas du. Bara ignorera dem och hålla huvudet kallt. Bli inte alltför upprörd över det.
 • Fråga inte ut henne framför alla. Du kanske frestas att bara fråga ut henne framför alla, men om du gör det, kan hon vara överväldigad eller generad. Hur som helst, det är mer romantiskt och tankeväckande om ni två är ensamma.
 • Håll kontakten mycket! Om du inte gör relationen går alla ned hill därifrån!
 • Fråga henne själv. Om du är lite blyg, kanske du vill få en vän att be för dig. Dålig idé. Flickor beundrar killar som är modiga nog att fråga ut dem.
 • Gå långsamt. Trots att den här tjejen gillar dig, kanske det missfoster ut henne om du bara be henne ut. Så ta dig tid att bygga upp en vänskap och sedan be henne ut. Det verkar meningslöst, men om du redan är vänligt innan du börjar gå ut, kommer din relation att bli starkare när du börjar dejta.

Varningar

 • Du kan bli retad en hel del under hela denna process. Människor kan vara riktigt irriterande ibland. Bara ignorera dem och inte låta dem stå i vägen.
 • Tålamod är nyckeln, ge relationen tid att bygga, låt inte grupptryck eller andra faktorer skynda dig in i besvärliga situationer. Om du är ivriga att gå vidare till kyssar eller flera fysiska upplevelser, prata med henne och ta reda på vad hon tycker och takten som hon önskar att en dag njuta av det.