Wka

Hur berätta om en tjej försöker stjäla din pojkvän

Vi har förmodligen alla har haft att göra med detta tidigare. Tror du att en tjej / s försöker ta din man? Du antingen tror att du är paranoid, eller det är äkta vara, här är en artikel om hur man berättar:

Steg

Hur berätta om en tjej försöker stjäla din pojkvän. Se om de flirta med varandra.
Hur berätta om en tjej försöker stjäla din pojkvän. Se om de flirta med varandra.
 1. 1
  Titta på henne. Verkar de hänga ut? Om hon alltid verkar pråm i dina konversationer eller umgås med honom, är detta ett dåligt tecken! Detta kan (betyder inte händer), men kan betyda att han kommer att lura på dig eller dumpa dig för henne. För att hantera detta, om du är i ett seriöst förhållande och ni båda verkligen har känslor för varandra och sedan be honom om ett allvarligt samtal och bara berätta för honom vad du tycker som händer och be honom att sluta umgås med henne. Om han respekterar dig och inte älskar dig kommer han att stanna och göra vad du vill, men håll ett öga på honom för lite tid.
  • Ser hon på honom en hel del? Om du har chansen, kolla runt flickorna och ser som alltid tycks stirra eller glimt på din partner. Detta kommer att låta dig veta vem som är intresserad av honom, men inte vem som kommer att göra flytten (om de ska).
 2. 2
  Se om de flirta med varandra. Har de flirta? Mer så har hon flirta? Har försöker hon fånga hans uppmärksamhet genom att vara högljudd eller skrek sedan snabbt ute för att se om han är ute? Detta är ett tecken på att försöka hon> stjäla honom, så du borde varna henne om att han är din. Eller tala om för honom att inte vara hennes vän.
 3. 3
  Se vad som händer i vissa situationer. När du anländer när de är tillsammans, vad hon gör? Går hon? (Vilket betyder att hon är obekväm, ta det till din fördel) eller inte hon säger något som liknar "låt oss göra detta en annan gång, där vi kan vara ensamma" då hon är definitivt att göra henne flytta!
 4. 4
  Alltid titta för potentiell fara. Men detta betyder inte bli paranoid och svartsjuk och ett besvär för din pojkvän! Han kommer troligtvis hitta det ointressant och hitta någon annan, som är mindre arbete.
 5. 5
  Se alltid till att du klär trevligt. Bär rena kläder, luktar gott, dusch varje dag, borsta håret, och rengör dina skor! Utseende är viktigt att hålla din man! Eftersom du naturligtvis vill se bättre ut än de potentiella farorna så han vill vara med dig, och stolt!
 6. 6
  Vet vad du ska leta efter. De mer flirtiga flickorna är desto mer sannolikt är det att strejka. Oavsett vad, aldrig förlora din pojkvän till någon som flirtar med honom hela tiden! Om han ville ha något seriöst detta kommer att skada honom. Och du vet inte vad de gjorde, så att du inte kommer att känna så säker om du får tillbaka tillsammans. Var stark, låt inte detta hända!

Varningar

 • Lämna inga spår av att du försöker lista ut eller hon kanske inte vill vara din vän längre