Wka

Hur man ber om ursäkt för fusk på din partner

Vi gör alla misstag, och vissa är större än andra. Ingen kan förneka det faktum att fuska på en make eller engagerad partner är en stor en. Så vad gör du när skadan är skedd, och ännu bättre, hur ska ni hantera problemet och åtgärda situationen, kan det fastställas?

Steg

Hur man ber om ursäkt för fusk på din partner. Bestäm varför du fuskade.
Hur man ber om ursäkt för fusk på din partner. Bestäm varför du fuskade.
 1. 1
  Bestäm varför du fuskade. Det första man måste förstå är att fusk ofta betyder att det är något fel, eller saknas i ditt äktenskap / förhållande. Målet är att ta reda på vad problemet är, så när du och din partner flytta förbi den första chocken av dina handlingar, kan du bestämma hur man bäst löser problemet.
 2. 2
  Var redo för svåra frågor. Om du fick fångas fusk på din partner / pojkvän / flickvän, kommer de att vara arga och kommer sannolikt att ställa en massa detaljerade frågor som "Älskar du honom / henne?". Dessa kommer att vara svårt att svara på, men att vara ärlig. Inte initialt gå in dramatisk detalj över dina handlingar, men att vara ärlig om vad du känner att de behöver för att svara. Om du stänger nu och vägrar att svara på frågor, då en kil kunde växa och leda till ytterligare misstro från din partner, samt en oförmåga att kommunicera och verkligen åtgärda problemet.
 3. 3
  Vara förstående. I situationer som denna, kommer känslor är djupa och starka. Genom dina handlingar, har du rivit bort en bit av hans / hennes hjärta och att ärr, som alla andra, kan pågå under resten av hans / hennes liv. Det betyder inte att du inte kan rädda relationen. Kom ihåg att normalt fusk är ett tecken på något saknas, eller fel i relationen. Visste du räkna ut varför du var otrogen? När känslorna har lagt sig, prata ut. Förklara för honom / henne att det inte finns någon ursäkt för dina handlingar och att fusk var en dålig lösning på ett allvarligt problem. Förklara för honom / henne vilka aspekter av den relation du inte är nöjd med och se om rådgivning. Allt du försöker kanske fungera.
 4. 4
  Skär av kommunikation med din älskare. Uppenbarligen din partner är inte den enda som är inblandad i detta, nu när du har fuskat. Du har tagit en outsider i det också - den andra individen. Du måste kontakta den andra personen, under överinseende av din partner, och förklara för den andra personen att dina handlingar hade fel. Om du vill arbeta ut det med din partner, måste du skära av alla band till den andra personen. Ljug inte och låtsas, sedan smyga iväg för att se dem bakom din partners rygg, men verkligen och uppriktigt menar det!
 5. 5
  Håll kommunikationslinjer öppen med din partner. Det kommer inte att finnas något sätt att du kan sätta ett plåster på den här situationen. För att fixa det, du kommer att behöva tillrättavisa din kärlek, vilket innebär att göra med hans / hennes brist på förtroende för dig under en lång tid. Var villig att kalla honom / henne om du kommer för sent från en utekväll och om han / hon ber dig att vara i kontakt, inte vara i kontakt. Ge inte hans / hennes skäl att inte lita på dig. Om du säger att du kommer att vara hemma vid 11, sedan vara hemma vid 11. Om de ber dig att komma hem tidigt, komma hem tidigt.
 6. 6
  Ha tålamod. inte ställa en tidsgräns för hur länge din partner är "tillåtet" att vara sårad eller arg. Vägrar att svara på frågor eller agerar som om det är dags att gå vidare innan din partner är redo är inte en bra plan. Du startade denna process i rörelse, så du måste vara beredd att ta itu med röran din egoism kvar. Kom ihåg, det tar en stund att bryta ner förtroende och en livstid att åter bygga upp det.

Tips

 • Se till att du levererar en komplett och riktig ursäkt till din partner. Den ursäkt i sig kommer inte att avhjälpa den situationen, men en perfekt ursäkt kan vara det första steget i den långa vägen till förlåtelse.
 • Om de inte pratar med dig, köpa dem en enda blomma varje dag (ett helt gäng kan bryta bankkontot) - men se till att det är en blomma som betyder ledsen och kärlek. Om de bara kasta bort det, fortsätter att ge en till dem varje dag. Om du är tight om pengar, lära sig att göra en enkel papper blomma och ge det till dem, en för varje dag.
 • Växla inte skulden, eller försöka rättfärdiga dina handlingar. Ingenting annat än erkänna fel och be om ursäkt, och kommunicera om problemet kommer att hjälpa situationen.
 • Oavsett vilket beslut du gör, gör det för dig. Gör vad du känner är rätt och gör vad du behöver göra.
 • Gör det upp till honom / henne. De kommer att känna sig osäkra och inte lita på någonting du säger eller gör. Du måste visa att du finns där för dem. När de ber dig att göra något för dem, gör det, oavsett vad det är.
 • Var trogen i första hand, och du skulle inte behövt oroa sig något av detta. Kom ihåg, kommer förlåtelse ta ett tag. Bevisa din självkänsla för dem. Uppskattar dem, och vara öppen om saker från början.

Varningar

 • Det kommer att ta lång tid och din partner kommer att fortsätta att göra ont över dina handlingar. Kom ihåg att när du känner din partner blir ett tjata eller invadera ditt personliga utrymme.
 • Inte bara sitta overksamma i hörnet och väntar på din partner att komma över det och prata med dig igen. Vidta åtgärder och vara passionerad återuppbygga din relation med honom / henne! Handling säger mer än ord. Visa din kärlek för din partner på lite olika sätt, vare sig laga middag och låta din partner koppla, eller något enkelt som laddar diskmaskinen för honom / henne.