Wka

Hur berätta om ditt ex fortfarande bryr sig

Så du bröt upp med dem, och nu du vill ha dem tillbaka? Här är några tips för att ta reda på om de fortfarande är intresserade...

Steg

Hur berätta om ditt ex fortfarande bryr sig. Se upp för vänlig kommunikation.
Hur berätta om ditt ex fortfarande bryr sig. Se upp för vänlig kommunikation.

Omfattning ut situationen

 1. 1
  Se upp för vänlig kommunikation. Efter ett uppehåll på, betyder vänlig kommunikation som din nuvarande relation är på positiv mark. Detta innebär att det finns en chans att de fortfarande har en flamma för dig. Några tecken på deras eventuella intresse är...
  • Frequent "hellos" och "hej-talet." Dessa små hälsningar kan innebära att de fortfarande vill prata med dig, men är för nervös och osäker för att vidta ytterligare åtgärder.
  • Run-ins. Om ditt ex försöker schemalägga samvaro eller gör ett försök att täta platser du ofta, försöker de att spendera tid med dig. Kanske de försöker få din uppmärksamhet. Kanske de njuta av din närvaro. Run-ins kan innebära att de letar efter en chans att be dig om dina känslor.
  • Gåvor och förmåner som ges med regelbundenhet. Ditt ex går ut ur deras sätt att göra fina saker för dig-skickar födelsedag gåvor, julkort, eller inbjuder till en film. Detta är ett tecken på att de fortfarande uppskattar dig.
  • Komplimanger. Ditt ex komplimanger dig, speciellt om ditt utseende eller sätt de gratulerat dig under din relation. Det är möjligt att de försöker komma på din goda sida, att du känner dig speciell, eller blåsa liv i din delade förflutna.
  • Reminiscing. Ditt ex pratar kärleksfullt eller ömt om dagarna av "du och dem tillsammans." Det finns en chans att de fortfarande har en ljus brinner för dig.
  • Svartsjuka. Ditt ex skjuter mörka blickar på folk som flirta med dig, eller de försöker stjäla bort dig från att spendera tid med andra. Detta är ett tecken på habegär, och de vill inte att du ska gå vidare utan dem.
  • Känslomässiga choke ups. Ditt ex verkar inte kunna behålla lugnet omkring dig-De skrattar för högt, ler för mycket, eller deras röst blir FINKA kring känsliga ämnen. Detta obehag kan genereras genom hemliga känslor.
 2. 2
  Var uppmärksam på deras Facebook status och andra sociala medier. Om de efter att flytta på status, kan det betyda att de försöker att gå vidare, eller övertyga sig själva att göra det. Om de lägger upp saker som "saknade mitt ex," det betyder antagligen att de verkligen saknar dig! Kanske de vill även att du ska läsa det inlägget.
 3. 3
  Fråga ditt ex vänner. Få i en avslappnad konversation med en och fråga hur ditt ex gör. "Jag är orolig för hur han / hon har gjort under vår bryta upp." De kan berätta för dig om ditt ex bryr sig.
  • Om du vill vara luriga, hälsar vän först. "Hej, hur mår du?" Detta kommer att göra det ser ut som du är genuint intresserad av dem, inte hur ditt ex gör. När samtalet fortsätter, hitta en stund nämner ditt ex. "Det sorta påminner mig om något _____ ex namn här! _______ Skulle göra. Hur har de varit på sistone?"
 4. 4
  Fråga dina egna vänner. Kanske ditt ex har frågat dem om dig.
  • Facebook är din vän också. Om du ex har läst din Facebook-sida, kan detta vara ett tecken på att de har hemliga känslor för dig.
 5. 5
  Var uppmärksam på hur ditt ex är klädd. Om ditt ex är att klä trevligare än vanligt, kan de försöka få din uppmärksamhet. Det kan vara så att ditt ex försöker få dig att lägga märke till dem genom att påminna dig vad du saknar, eller att imponera på dig igen.

Konfrontera din ex

 1. 1
  Var lugn, tydlig, och avslappnad. Ja, "Har du tid att prata? Kan vi gå någonstans privat?" Detta kan vara en skrämmande steg att många människor inte vill ta, men det bästa sättet att veta hur någon annan känner är att få ett rakt svar från deras mun. Du kan hitta dem och prata med dem i-person, och då, eller du kan förhandla om en framtida tid och plats att träffas. Om du är nervös, använda en icke-invasiv form av kommunikation-kanske ett telefonsamtal, chatt eller text-att kommunicera dina känslor.
  • Välj en plats där du kommer både att vara på bekväm, även marken. En lättsam offentlig plats, som ett café eller tomma läktare skolan, borde vara lämplig.
  • Ge dig själv och ditt ex gott om tid att ha ett långt samtal.
  • Vara som bäst. Bär din favorit byxor och dessa speciella skor. Det handlar både om att locka ditt ex och själv ska må bra, säker och givande.
 2. 2
  Tala om ditt ex hur du känner. Ju mer ärlig du är om dina känslor, kommer de vara benägna att handla om deras. Berätta för dem dina känslor. Var lugn och tydlig. Kanske säga: "Jag har fortfarande romantiska känslor för dig," eller "Jag fortfarande bryr mig om dig, som mer än en vän."
 3. 3
  Berätta för dem att du ångrar att bryta upp och vill bli ihop igen. Tillhandahålla särskilda skäl. "Jag saknar dig eftersom..." eller "Jag njöt verkligen av att vara tillsammans. Du fick mig att känna..."
  • Lyssna till deras tankar och ge dem långa stunder att prata om sina egna känslor. Se upp för nervositet i både tal och kroppsspråk. Om de uttryckligen säger att de vill lämna situationen, låt dem gå.
 4. 4
  Om de är tveksamma om att få ihop, be om deras skäl varför. Om de var frågor som fick dig att bryta upp, tala om för dem att du kommer att vara villiga att försöka lösa dessa frågor. Lista särskilda skäl till hur du ska göra bättre den här gången. "Jag förstår att dessa saker störde dig. Jag kommer att åtgärda dessa problem genom..."

Tips

 • Titta inte desperat.
 • Se till att du inte kommer på för stark-takten själv.
 • Försök att visa upp på platser där du vet att han kommer att bli. Han kommer att se dig och kanske prata med dig. Se till att det inte eskalerar till stalking honom ändå!
 • Håll lugn om han / hon fortfarande gillar dig.