Wka

Hur visa ditt ex att du har gått vidare

Om du fortfarande har att se ditt ex regelbundet eller har en vana att "stöta" varandra en hel del, är det viktigt att kunna visa att du har gått vidare på ett positivt sätt och att se honom eller henne igen inte gör du försvaga ditt beslut eller furu vansinnigt efter dem igen. Håll din självrespekt och tämja som vill bita av huvudet!

Steg

Hur visa ditt ex att du har gått vidare. Smile men agera upptagen.
Hur visa ditt ex att du har gått vidare. Smile men agera upptagen.

Del ett: tecken du visar att ditt ex

 1. 1
  Smile men agera upptagen. När du stöter på ditt ex, vill du ge honom / henne intrycket att du är glad men upptagen, även om det inte helt är sant. Om ditt ex ser dig nedstämd runt i gallerian, ledsen och deprimerad, är de definitivt inte kommer att tro att du har gått vidare.
  • När du ser ditt ex, le några gånger på honom eller henne, men inte i en flörtig eller längtan sätt. Du vill att de ska tro att du är glad för ditt liv är bra, inte för att du såg dem. Försök att inte låta någon av olycka du upplevt under och efter uppbrottet förstöra ditt humör.
  • Om ditt ex ber dig om hur du ska göra, fokusera på enbart det goda, inte illa. Denna tävling du vann förra helgen? Berätta för dem. Denna skola du blev antagen till? Det också. Ljug inte, utan fokusera på dina prestationer snarare än misslyckanden.
  • Gör inte tid för honom / henne. Detta kommer att få dem att tänka två gånger. Säg något i stil med, "Åh, jag är precis på väg att träffa en vän, bra att prata med dig," och gå ut utan att titta tillbaka. Gör detta relativt tidigt.
 2. 2
  Ta dig tid att svara på hans / hennes budskap, texter, eller telefonsamtal. Inget säger "Jag är desperat" än när du omedelbart besvara din ex texter eller telefonsamtal. Ta den tid du behöver. Ta ett par dagar att svara, låtsas att det är verkligen inte en big deal.
 3. 3
  Publicera alla dina roliga nya aktiviteter och intressanta vänner på sociala medier. Internet är ett bra sätt att övertyga ditt ex att du har gått vidare. Facebook, MySpace och Twitter är alla gyllene möjligheter att publicera din nyfunna frihet.
  • Ta massor av bilder när du är ute med dina vänner, speciellt när man har en viskning. Att gå ut till stranden? Ta en bild och skriva en bildtext med något i stil med "Tamed två stränder i två dagar med mina två bästa vänner. Beach bod, säga hej till sommaren!"
  • Stanna lite mystisk. Har ditt ex och deras vänner undrar vad du är faktiskt upp till. Posta något lite mystiskt med ditt sociala nätverk som kommer att få ditt ex tänka alla coola saker som du gör utan honom / henne.
  • Bemästra humblebrag. Humblebragging är när du låtsas vara ödmjuk men faktiskt skryta. Det låter lite ungefär så här:
   • "Uggh, är mitt hår slarvig, har jag inget smink på, och jag bär svettningar och Uggs, och ändå får jag tutade på gå ner på gatan. SMH."
   • "Min dag denna lördag är alldeles för söt.... Jag är redan nervös / upphetsad och jag inte blir nervös runt killar."
   • "Kinda önskar att jag inte hade VIP tix till Coachella så jag vara med mina besties hela tiden. Musik spänning men dödar kärlek."
 4. 4
  Visar inte några tecken på att du bryr dig. Det är helt okej att fortfarande har känslor för ditt ex, men om du vill visa dem att du har gått vidare, kan de inte vet om dem. Följande tecken är sådana som bör undvikas:
  • Gå till hans / hennes fester eller speciella evenemang. Gör upp en ursäkt om du måste.
  • Betala honom / henne komplimanger.
  • Ring ditt ex "bara för att prata." Om du behöver prata, har något speciellt i åtanke att du vill prata om.
  • Fastna stirrande eller titta för länge på ditt ex. Försök låtsas de inte är där.
 5. 5
  Ses med andra datum. Det bästa sättet att visa ditt ex att du har flyttat på, naturligtvis, är att visa honom / henne din andra datum. Inte bara kommer han / hon vet att du har den, kommer de förmodligen åtminstone lite svartsjuk, alltför. Double Whammy!
  • Ses, men vara stilrena. Låta andra människor - inklusive ditt ex - vet att du ser andra människor betyder inte att du måste vara i deras ansikte om det. Ses gå på bio, gå på danser, och flirta, men inte ses göra någonting du skulle vara pinsamt att göra runt dina föräldrar (dvs. kyssas, hångla, etc.).
  • Om du verkligen vill få lite revansch, försöker dejta en av ditt ex vänner. Varnas dock: detta skulle kunna skada deras vänskap och din förmåga att få tillbaka tillsammans med ditt ex.

Del två: tecken du visa resten av världen

 1. 1
  Agera som om du har varit där förut. Agera som om du vet programmet. Tecknen du visa ditt ex är direkt en sak, men de tecken du visa resten av världen förstärka vad du visa ditt ex, och de hjälper dig faktiskt gå vidare, om det är vad du vill göra.
  • Om någon frågar dig hur du håller upp, säger något i stil med:.. "Du vet, är något uppbrott hårt Fanns delar om [ditt ex] som var stor men efter att vi bröt upp, insåg jag delar om [ditt ex ] som inte var så bra, och nu är jag fokusera på att hitta någon som kan ändra på det. "
 2. 2
  Gå resa eller ta en tur om du kan. Inget säger "Jag tänker inte låta detta uppbrott hålla mig nere" ganska precis en bra resa kommer. Vissa människor reser till avlägsna platser som Indien eller Tahiti efter ett uppbrott, men allt du egentligen behöver göra är att hitta ett miljöombyte, även om landskapet är bara en timme bort!
  • När du är ute och omkring, umgås med lokalbefolkningen. Det finns inget bättre sätt att glömma dina sorger än att lära från och festa med lokalbefolkningen.
  • Kom ihåg att publicera dina resor på sociala medier! Aldrig försitta möjligheten att skryta om vart du ska till resten av världen, speciellt om det är en jäkla coolt ställe.
  • Prova olika saker. Vara äventyrlig. Var nyfiken. Sätt dig där ute. Mycket få människor ångra att göra detta när de har kallats upp modet att prova det. Det kommer att hjälpa lugna din själ.
 3. 3
  Inte fastna prata eller drömma om ditt ex. Om du ständigt pratar om ditt ex till dina vänner, är chansen att de så småningom kommer att låta det glida, och att informationen kan komma tillbaka till ditt ex. Då han / hon kan känna att du inte har gått vidare. Det är bäst att anförtro bara i din absolut bästa vän vad som händer, och glömma ditt ex resten av tiden.
 4. 4
  Plocka upp en ny hobby, sport eller tidsfördriv. För att hålla dig upptagen, och att hjälpa till att hålla dig från att vandra, överväga att ta upp en ny hobby eller verkligen komma tillbaka till en gammal man gav upp.
  • Sport har den extra fördelen av att ge dig en bra träning samtidigt som du har roligt. Att gå till gymmet och slå löpbandet varje dag kan bli tråkigt, men att spela 3 on 3 halv-domstol är ungefär lika roligt som det blir.
  • Prova något som kommer att driva dina gränser. Breakups finns möjligheter att lära känna dig själv bättre. Varför inte lära sig om sig själv genom att försöka något du aldrig skulle ha trott att du gillade? Glasblåsning, bergsklättring, naturvårdsavtal - vad det är, hålla det fräscht!
 5. 5
  Hitta den verkliga. För att gå vidare, du behöver tid för dig själv att tänka som, "Vem är jag? Är detta verkligen mig?" Spendera tid på dig själv kommer du att verkligen gå vidare och känna sig loss från ditt ex. Ju mer säker du känner dig, desto lättare arbetar med konfrontationer eller möten med ditt ex bli.

Tips

 • Älska dig själv tillräckligt för att ha självrespekt.
 • Håll ditt sinne öppet och visa honom att han inte är den enda killen i ditt liv.
 • Om han eller hon är i närheten, vem bryr sig! Agera som om du inte ens visste att han eller hon var där!
 • Visa ditt ex att du inte behöver en kille eller tjej vid din sida för att bli hel.
 • Bevisa att du har någon självkänsla!
 • Säg till honom att du är upptagen om han börjar ofta textning dig.

Varningar

 • Om ditt ex är en omogen smärta, fick agera som du hör inte orden i svartsjuka.
 • Om han säger till alla att han inte bryr sig längre, kanske är det för att han inte gör. Eller kanske han gör, men han vill inte visa det. Var försiktig och inte göra narr av dig själv.
 • Om du är upptagen att spendera en massa tid på att försöka skicka signaler till ditt ex om att flytta på, är det som kommer att distrahera dig från att faktiskt gå vidare. Om du måste sätta på en show för att stoppa människor från att skvallra, och sedan gå vidare, men förstår att du tar en risk. Det kan verka desperat, som om du försöker att få hans uppmärksamhet. Tänk bara vistas utanför rampljuset och ta lite tid att läka.
 • Inte skryta inte ditt ex (om han / hon fortfarande gillar dig) att du har en ny bf / gf...that kommer att göra honom / henne tror att du kanske försöker göra dem svartsjuka.