Wka

Hur man berättar någon som du fortfarande älskar dem

Det finns tillfällen när du kan vara åtskilda av någon, oavsett om det beror på fysiska avstånd, arbetstider eller olika frågor som ingen vill kompromissa över. Men det finns andra tillfällen, då efter att ha varit tillsammans så länge verkar det förhållandet har gått. Denna artikel handlar inte om när det kommer till den punkt du vill uttrycka dig fortfarande bryr, men vet inte hur du gör här är ett sätt att prova det.

Steg

Hur man berättar någon som du fortfarande älskar dem. Först av allt vara säker på din relation.
Hur man berättar någon som du fortfarande älskar dem. Först av allt vara säker på din relation.
 1. 1
  Först av allt vara säker på din relation. Även om det kanske låter en svår fråga måste du vara säker på att du fortfarande älskar dem. Det är klokt att diskutera dina känslor med en mogen och pålitlig vän. Ganska ofta i en bra relation enkla misstag eller problem hända, till exempel att glömma en årsdag eller bli försenade eller frånvarande en för många gånger till en speciell händelse, men när det finns en oskyldig förklaring flesta problem lösa sig själva. Men det finns många skäl till varför en relation kan separera, del av logistiska skäl, en del av personliga skäl och några andra skäl, då måste du fråga dig själv inte bara var det bara det oundvikliga, men är du rusar tillbaka utan att förstå varför förhållandet gick på grund. Några exempel att tänka på är:
  • Ibland avstånd är orsaken, som är svårast att hantera. Sinnet kan ofta leda till paranoia om vad den andra partnern gör eller vem de umgås med. Om du tycker att det är troligt att du kommer att separeras i mer än 6 månader, så det kan ha att avsluta relationen eller flytta med dem om du inte kan göra en plan tillsammans för hur det kommer att fungera.
  • Problemet med många relationer är att de verkar bli mindre speciellt efter ett tag. Det är kanske på grund i början båda parter försökte få det att fungera och fortfarande drömmer stora drömmar. Efter ett tag även goda relationer verka tråkig och vanlig när de en gång var så spännande och fylld med hopp.
  • Kärlek är nästan aldrig blind, om det är, är det en naiv kärlek. Beroende på dina personliga erfarenheter samt din mängd inblick i livet, första och andra relationer är ofta människor att hitta sitt eget sätt att arbeta ut det som de går tillsammans, väldigt ofta inse att de är för unga eller inte riktigt kompatibla. Sann kärlek är transcendent och bygger på ömsesidigt förtroende, respekt och kompatibilitet, och kan vara den första relationen om tur, men ofta en när en person har blivit mer erfarna. Vissa människor blir aldrig upplevt, antingen av en slump eller genom att aldrig lära sig viktiga lärdomar.
  • Ibland finns det hem, arbete, familj, filosofiska, religiösa eller politiska frågor där det är helt enkelt olika uppfattningar om vissa frågor som kan få partnerskapet kamp, ​​som en partner som vill ha barn, en annan vill ha några barn, eller en partner vill arbeta interstate men den andra inte. Folk tycker ofta att den person de trodde att de visste råkade vara någon de inte känner väl alls. Detta är till stor del ett tecken på blinda kärlek (som ovan.)
  • Om du är i en position där du tas tillvara, i ett grymt förhållande, eller manipuleras att känna skuld för att göra det rätta, då du inte kan känna äkta kärlek, utan det liknar Stockholm syndrom, där en person som hålls fången blir fäst för en rad olika skäl till kidnapparen. En genuin relation är mer fördelaktigt som ett par än som delar, men en sund relation ger en stabil och lycklig nutid och framtid. För dessa fall bedöma om fortsatta relationen verkligen gör mer än dess delar.
  • Om alternativt du inte och fortfarande tvivlar, så du är bara lappa över gamla problem att försöka fortsätta som innan det inte kommer att dröja länge innan ett problem uppstår igen.
  • Det har förekommit fall där en person kanske vill återställa relationen bara för att undvika att acceptera att de kan vara en del av problemet eller den faktiska orsaken till problemet.
  • På samma sätt som ovan, ibland kan det vara en önskan att återställa den för att undvika att acceptera att förhållandet inte var hållbart eller sunt, eller kommer att vara i framtiden. Om det verkar så kan det vara bäst att gå vidare helt och acceptera det som ett viktigt liv läxa.
  • Ibland en person som är över säker på sin förmåga eller befogenheter, eller är oklokt nog att använda relationen som hävstång eller ett förhandlingsobjekt.
   • Så ofta har en ung såväl som äldre kvinna trodde hon kan reformera eller ändra en man bara med kraften av hennes kärlek. Att många män det verkar som inte bara uppenbara manipulation men ofta oroande inte bara att deras partner har för avsikt att forma honom att passa sina egna drömmar, men att de valde en metod som så förnedrar kärlek, värdighet och respekt för både människor. Han känner sig förrådd och att förhållandet alltid måste ha varit ytlig, känner hon förrådde att alla hennes känslor och energier var inte värdefulla nog eller tillräckligt lång för honom att ändra för henne.
   • På baksidan, har många män i alla åldrar trodde att de har charm och intelligens väl över sina tillgångar och därmed underskattar intelligensen och känslor av sin partner. Många kvinnor skatt eller over-rate sina känslor och sin image för mycket för sitt eget välbefinnande och relationer, där många män inte anser tillräckligt och / eller under-skattar sin egen eller andras känslor till priset av sitt eget välbefinnande och relationer.
  • I exempel när en trivial argument kan orsaka ett avbrott i relationen, har det förekommit fall särskilt med yngre människor som ofta känner att de är den skadelidande och att den andra personen är helt fel. En person kan ofta känna att kärlek är ett kontrakt och att de kommer bara tillbaka till en relation med någon form av rättfärdig kompensation som kan vara absolut kompromiss från den andra personen. Sällan är det så att en person som är exklusivt på fel även om det har hänt, så det är bäst att helt undersöka vad som hände i sammanhanget. En önskan om ersättning för dina olyckliga erfarenheter är ett tydligt tecken på att relationen inte var eller någonsin kommer att bli frisk - kärlek är inte ett kontrakt.
 2. 2
  Överväg dina framtida mål och livsstil som det bästa sättet att verkligen avgöra om du fortfarande älskar någon. Det är mycket viktigt att inte bara veta var du står, men där din partner, vänner och familj samt karriär kan hamna. Några saker att tänka på skulle vara:
  • Var tror du själv på 5 år. Har din partner figur i den här bilden? Ganska ofta i en ohälsosam relation, människor upplever en av två ytterligheter, antingen partnern inte har alls, eller den person som passar in exakt hur du vill ha dem, skiljer sig från hur de är nu. Det är först när folk förstår skillnaden mellan kärlek och romantiska eller personliga drömmar och att relationen har integritet, som en andra person ska figurera i dessa idéer som en jämlike.
  • Kan du och din partner åta sig ett mål, t.ex. att spara för ett hem, en semesterresa, barn eller något annat projekt? Om du har haft viss erfarenhet av målarbete tillsammans samt fylla målet då du skulle ha större möjlighet att bedöma om din relation har goda förutsättningar för framtiden.
 3. 3
  Skriv ner dina känslor, inklusive brainstorming eller ström av medvetande i syfte att utforska dina tankar och ambitioner mer effektivt. Utvärdera om du bara vill att din partner tillbaka ut ur ensamhet, skuld, makt eller någon annan orsak än rättvist kärlek. Var sann mot dig själv och den andra personen. I slutändan måste du själv och din partner och sedan släppa själv orienterade villkor. Om du vid något tillfälle tanken uppstår att du kanske tänker eller säger "jag älskar dig, men jag vill ha..." då är det inte förlåtelse, men en villkorlig förlåtelse och är det osannolikt att de kommer att vilja förlåta tillbaka när de konfronteras med en lista med villkor. Men det är klokt att titta på vad du vill, men också vad relationen behov. Fallet kan vara "Jag älskar dig, men jag vill att du ska sluta dricka" eller andra sådana frågor, då sammanhanget är väldigt annorlunda och du kan behöva en extern rådgivare, betrodd vän eller släkting för att hjälpa dig och din partner. I slutändan är det upp till din partner att välja att ändra sig eftersom du inte kan ändra dem direkt. Det är ofta att dessa fall inte kommer att lösas.
 4. 4
  Tänk på vad du känner skulle fungera efter att du har fått reda på hur och varför förhållandet förlist, där du ser dig själv i framtiden och om du fortfarande verkligen älskar dem. Ofta människor är helt enkelt för nervös eller blyg om sina känslor, eller känner att deras känslor inte bör någonsin sett, ibland till den person de bryr sig om. Det finns många orsaker som kan orsaka en person att fördröja säga att de fortfarande älskar varandra och oftare än inte det handlar om förtroende antingen i sig själv, den andra eller framtiden. Fundera på om du kommer att möta dem, eller om du känner att du behöver ringa upp dem, maila dem eller skicka dem ett brev först. En gåva om något bör vara enkel och betraktas som en innerlig token som det lätt visar oärlighet om tanken inte ges till lämpligheten av en sådan gåva.
 5. 5
  Abandon förväntningarna. Detta är säkerligen den svåraste eftersom du i slutändan har att vara glad om du möter framgång, men samtidigt måste man bygga styrka för att klara om förhållandet är bortom reparation eller om personen inte svarar på dina känslor. I dessa fall är det ganska ofta eftersom den andra personen inte har förtroende för dig och / eller lika känslor för dig. Ofta den andra personen har haft tid att tänka på sin ställning mycket på samma sätt som du skulle och kanske har känt att från deras sida relationen inte erbjuda en stabil eller en lika stor framtid. Utmaningen många människor har är att de känner sig fullständigt krossas, förstört och förstört när en relation inte återhämta sig, men detta är den typ av relationer. När en person har mer erfarenhet eller insikt de förstår att ingen relation varar för evigt, antingen de naturligtvis separat, separat under ett moln eller därför att liv och död bara tar dem bort från oss.
 6. 6
  Vara modig. Ju mer du tänker på det, liksom möjliga resultat, desto svårare blir det eftersom du kommer att känna dig mer nervös eller börja föreställa världen grottkrypning Sträva efter att nå ett mitten-vägs vägen, så enkelt uttrycka dina känslor utan att beakta de omständigheter kommer lämna dig mer utsatt för besvikelse, men den andra ytterligheten är en person som har så hänsynslöst granskade sin ställning som de kan besluta att de är bättre eftersom de är och kommer inte att ta en chansning. I detta fall en person skulle saknas en viktig läxa - livet är fullt av chansningar och vi vinner en del och förlorar en del, men vissa människor aldrig ta risken och lever sitt liv i ånger över vad som kunde ha varit. Om du fortfarande älskar en person, det är bättre att säga vad du känner än aldrig säga det alls, men i slutändan bara du kan berätta för någon att du fortfarande älskar dem och på ditt eget sätt.