Wka

Hur man vinner din man tillbaka

Låt oss vara ärliga - att vinna tillbaka din man kommer att bli mycket svårare än att vinna över en ny människa. Men om du vill fortsätta kämpa för honom, då han måste vara värt det. Om du vill vinna din man tillbaka, måste du fundera på vad som gick fel, arbeta med att förbättra sig själv, och sedan göra ett drag vid rätt tidpunkt. Om du vill veta hur man vinner din man tillbaka och undvika ytterligare hjärtesorg, följ bara dessa steg.

Steg

Hur man vinner din man tillbaka. Ge dig själv lite utrymme.
Hur man vinner din man tillbaka. Ge dig själv lite utrymme.

Reflektera över relationen

 1. 1
  Ge dig själv lite utrymme. Om du ständigt runt din gamla flamma, kommer du inte att kunna ta ett steg tillbaka och faktiskt få lite perspektiv på vad som gick fel. Även om du inte behöver ignorera honom, borde du inte kalla honom, gå ut ur ditt sätt att prata med honom, eller ens Facebook honom direkt efter din förhållandet tar slut. Det är dags att vara ensam ett tag, även om det inte innebär att gå till en fest om du vet att han kommer att vara där i början.
  • När du är borta från killen, har du en mindre partisk perspektiv om hur du verkligen känner och vad du älskade så mycket om relationen.
  • Om du är borta från honom, han kommer att börja fundera på var du är. Du ska redan göra honom vill ha dig mer bara genom att dra bort.
 2. 2
  Tänk på vad som gick fel. Innan du kan försöka att göra saker rätt, måste du vara ärlig om vad som gick fel i relationen. Ta dig tid att göra lite självrannsakan och fråga dig själv vad avslutade relationen. Där du också lynnig, alltför avlägsen, eller för flirtig med andra? Tänk på vad du kan göra för att ändra dynamiken.
  • Du ska bara försöka vinna honom tillbaka om du tror att du kan göra saker annorlunda nästa gång. Om du slutligen bröt upp eftersom du var oförenliga och bara kunde inte göra saker och ting fungerar, då blir det svårare att vinna din man tillbaka än om det var bara för att du inte gjorde tillräckligt med tid för honom.
  • Gör en lista över alla de saker som gick fel, och lyfta fram de saker du kan kontrollera.
  • Fråga om du bara går igenom en svår tid i ditt liv eller hantera en stor förändring. Du kan vara mer redo för en relation om du känner dig mer stabil och positiv.
 3. 3
  Ändra dina vägar. När du har listat ut vad du kan ha gjort fel i relationen, motstå frestelsen att ringa fritt och visa upp din nyfunna självförverkligande. Handling säger mer än ord. Bara vara den nya förbättrade jaget, och ordet kommer att spridas.
  • Om förhållandet slutade för att du var för klängig, jobba på att inte vara så fäst vid honom. Spela det coolt och han ser att du är en ny person.
  • Om förhållandet slutade för att du inte gav honom tillräckligt med uppmärksamhet, börja göra honom att känna sig speciell. Säg till honom att han ser trevligt och att du är glad att se honom.
  • Om förhållandet avslutades eftersom du spenderat för mycket tid flirta med andra killar, låt honom inte se dig med andra killar för mycket eller att han kommer att bli påmind om varför det inte funkade.

Förbättra dig själv

 1. 1
  Titta och känna ditt bästa. Få dina naglar och hår gjort. Ta en trevlig varmt skumbad, och plocka ut en fin outfit. När du ser ditt bästa, kommer du att börja känna ditt bästa. Du behöver inte få en komplett makeover om du vill ändra. Du behöver bara betala extra uppmärksamhet åt grooming och hygien, och resten kommer att följa.
  • Spendera en extra 10-15 minuter att få redo på morgonen, och du börjar må bättre. Kanske du var för upptagen eller stressad för att bry sig om ditt utseende innan.
  • Unna dig en mini-shoppingrunda. Om du bär några nya kläder, kommer du att börja känna sig som en ny människa.
  • Få en klippa rolig hår. Ingenting får dig att känna som att få en nystart som en nyklippt.
 2. 2
  Sluta bry sig om vad andra människor tycker. Om du är så osäker att du spenderar all din tid att tänka på hur andra uppfattar dig, då du aldrig kommer att kunna arbeta med sig själv tillräckligt för att fånga din fd mans ögon igen. Det spelar ingen roll om folk tror att du är rolig, söt, eller charmig - det handlar om att tänka positiva saker om dig själv.
  • Om du inte bryr dig vad andra människor tycker om dig, kommer du utstrålar självförtroende och din fd kille blir imponerad av att du äntligen vet hur att göra din egen grej.
  • Oroa dig inte om hans vänner. Kanske hans vänner trodde inte att du var rätt för din fd man eller bara inte komma överens med dig. Du bör vara trevligt och få in deras gunst, men inte böja över bakåt försöker charma dem eller kommer du glömma ditt mål.
 3. 3
  Håll upptagen gör de saker du älskar. Om du är upptagen med skolarbete, vänner, och driva dina intressen, kommer du att kunna växa som människa och att fortsätta att förbättra dig själv istället för pining efter din kille. Plus, om han ser att du uppenbarligen är upptagen istället för att sitta runt stirrar upp mot himlen, då han ser att du har mycket att bidra med och att du är personen med ett aktivt och engagerande liv.
  • Låt din fd kille ser dig göra saker som du älskar, oavsett om det är en djupdykning i dina studier eller gå ut för en trevlig körning.
  • Spendera mycket tid med dina vänner. De kommer att kunna hålla dig positiv och kommer att ge dig ett nytt perspektiv.
  • Använd inte en rebound relation som ett sätt att hålla upptagen. Detta kommer bara att distrahera och förvirra dig ännu mer.
 4. 4
  Utveckla och uttrycka din individualitet. När du fortsätter att driva dina intressen och få lite utrymme bort från killen, börjar du få en bättre känsla för dig själv som en individ, inte bara en sårad ex-flickvän. Ta denna tid att verkligen vara ditt sanna jag och att låta världen veta vem du är.
  • Klä att imponera. Bär kläder som verkligen får dig att sticka ut som individ. Du behöver inte bära något skrikig att få uppmärksamhet - bara vara modig och bära en "kul" kläder du var för blyga för att bära innan.
  • Uttryck din individualitet genom att vara kreativ. Skriv en berättelse, plocka upp en tillförordnad klass, eller skapa en låt på en open mic. Låt din fd man ser att du är bekväm med att uttrycka din personlighet.

Gör honom vill ha dig igen

 1. 1
  Utveckla förtroende. Självsäkerhet och självförtroende är naturligtvis lockande för de flesta människor. Visar din kille du är kapabel att vara lycklig är tilltalande och ger en naturlig önskan. Om han ser att du är nöjd med vem du är och vad du gör, kommer han vill ha dig ännu mer. Här är hur man kan utveckla självförtroende:
  • Bli en mer positiv tänkare. Om du lär dig att se det goda i världen i stället för de dåliga, kan du ge bort en oemotståndlig positiv energi, och din kille kommer att vilja vara runt dig igen.
  • Var nöjd med ditt utseende. Tänk på minst tre saker som du älskar dig själv, och klä att visa upp dina bästa tillgångar. Se till att få regelbunden motion för att hålla sig mentalt och fysiskt stark.
  • Var självsäker. Tala på ett tydligt och effektivt sätt i stället för att mumla eller tala mjukt. Command uppmärksamhet med din röst, och alla kommer att se att du är säker på vad du har att säga.
 2. 2
  Vara mer stilrena. Det är kul att vara på en fest och dansa en hel del, men det är inte alltid stilrena beteende. Om du är på en fest, är den stilrena beteende för att umgås, men tala lugnt, inte monopolisera all uppmärksamhet. Du kan fortfarande få lite galen, så länge du inte får slarviga och han kommer att gilla dig ännu mer för det. Ingen vill ha en tjej som faller ned berusad eller slåss för all uppmärksamhet i rummet.
  • Att vara flott är en form av att vara mogna. Varje kille vill ha en tjej som är mogen och har kontroll över sina känslor i stället för en varm röra offentligt.
  • Klä elegant. Du måste se flott samt vara classy. Du kan visa lite klyvning, men inte bära något så skandalöst eller tight att det ser ut som du är desperat eller bara trashy. Om du ser söt men stilrena, kommer din gamla flamma märker naturligtvis dig.
 3. 3
  Låt honom se att du har en fantastisk tid. Har ett stort leende på läpparna och låta honom se att du verkligen njuta av dig själv och få glädje till världen och människorna runt omkring dig. Du ska inte behöva fejka det. Om du verkligen vill att han ska vilja dig, så ska du verkligen vara med en stor tid, och vara bekväm nog att vara lycklig utan honom.
  • Laugh - mycket. Låt honom se dig skratta och fnittra med vänner och verkligen ha tid av ditt liv.
  • Vara inkopplad. Vara fullt engagerade i vad konversationen du har. Låt honom se att du är animerade, gestikulerar, och gör stora poäng.
  • Låt honom se dig delta i roliga aktiviteter. Om han ser dig skratta det upp på trivia natten, med en stor tid kör med en flickvän, eller slå upp på dansgolvet, han vill spendera mer tid med dig.
 4. 4
  Undvik desperata beteende som pesten. Om du är desperat för att få hans uppmärksamhet, få honom att se hur roligt du har, eller för att se så het att han faller över, då kommer han att kunna berätta direkt. Bara jobba på att vara ditt bästa jag och hoppas att han fångar dig i processen. Överdriv inte, eller du kommer bara göra saken värre.
  • Försök inte för hårt för att se ut som du har roligt när du är runt honom. Låt det vara naturligt.
  • Försök inte för hårt för att se bra ut omkring honom heller. Klänning lämpligt för tillfället och inte bära mycket mer smink än vanligt eller otroligt höga klackar bara för att fånga hans öga. Han kommer att märka att du på detta sätt - men inte på ett bra sätt.
  • Inte klamra inte honom. Låt honom komma till dig. Om du är på en fest, låt honom komma upp för att säga hej först.

Gör ett drag

 1. 1
  Berätta för honom hur du känner. När du har funderat på vad som gick fel, förbättrades själv, och fångade hans uppmärksamhet, det finns inget kvar att göra men för att berätta för honom hur du känner. Denna del kommer att bli svårt, men du måste svälja din stolthet och komma över nervositet i magen om du vill ha resultat. Att öppna upp och låta honom veta att du vill försöka igen kommer inte att bli lätt, men det kommer att vara värt det. Här är hur man gör det:
  • Välj rätt plats och tid. Försök att få honom ensam vid en tidpunkt när han är på gott humör och när det inte finns en chans hans vänner kommer vara lurar i bakgrunden.
  • Svälj din stolthet. Om du har gjort några misstag, ber om ursäkt för det förflutna, och vara så specifik som möjligt för att visa att du är självmedveten.
  • Var ärlig. Säg till honom att du verkligen saknar att ha honom i ditt liv, och att du gjort ett stort misstag och vill ha honom tillbaka.
  • Säg att du vill göra det upp till honom och visa honom hur mycket du har förändrats.
 2. 2
  Håll honom den här gången. Om din fd kille är mottaglig, kommer du börja spendera mer tid med honom, om han frågar dig ut på en dag eller bara tillbringar mer tid med dig i sällskap med andra. Du måste göra det mesta av den tid du har med honom att se till att du inte förlorar honom igen. Här är vad du bör göra:
  • Inte upprepa dina misstag. Påminn dig själv om vad som gick fel och lovar att inte göra samma sak den här gången. Minns hur hårt du har försökt att förbättra dig själv.
  • Lägg inte för mycket press på dig själv. Om du är ständigt orolig för att inte stöka till igen, kommer du inte att kunna fokusera på nuet.
  • Starta färska. Tänk på detta som att starta en helt ny relation samtidigt ha en bank av information att arbeta med. Bor inte på de senaste eller uppkok gamla argument.
  • Var dig själv. Även om du är en förbättrad version av dig själv, är du fortfarande dig i slutet av dagen, så kom ihåg att vara flickan han föll för i början. Om du försöker för hårt för att bevisa hur olika du har blivit, kommer du glömma vem du är.
 3. 3
  Veta när man ska gå bort. Om du har provat allt och lite till, men din fd man ändå inte kommer att ge dig den tid på dagen, då alltför stor skada har skett för dig att fortsätta med relationen ytterligare. Om han ignorerar dig, motsätter dina framsteg, eller bara rent av vara elak mot dig, då är det dags att gå bort innan du får ännu mer ont.
  • Tänk på att inte mycket relation kan räddas. Du har gjort ditt bästa och kan applådera dig själv för att försöka.
  • Promenad med huvudet högt. Var inte generad om att öppna upp och dela dina sanna känslor.

Tips

 • Låt inte dina känslor komma till dig, för då kommer han att vinna.
 • Bestäm några aktiviteter du göra för att hjälpa dig att behålla lugnet.
 • Förvara inte komma tillbaka och inte vänta med att göra dig tillgänglig för honom. Du har ett liv, så lever det! Någon annan är ute just nu väntar på en person som du.
 • För att detta ska fungera måste du vara lugn, cool och samlas.
 • Det krävs två eller fler för att argumentera. Genom artigt vägrar att argumentera, hålla dig ur det.
 • Kom ihåg att lycka är nyckeln till värdet. Njut av ditt liv så mycket du kan och göra det bästa av varje situation. Att hitta lycka är definitionen av framgång i livet
 • Kom ihåg att hela poängen med denna artikel är att visa andra att du är stolt över dig själv, och du behöver inte bry sig om vad folk uppfattar dig som. Du kommer att få stor respekt för att vara dig själv och inte försöker ansluta dig till en grupp.
 • Om du får frågan varför killen / tjejen agerar så mot dig, ärligt säga att du inte vet. Prata inte skräp eller skvaller om dem till någon annan. På det sättet, de ser ut (vad de förmodligen är) en loony missfoster, och du ser ut som en oskyldig, skadad person.
 • Förolämpa inte tillbaka dem. Det lägger bara bränsle på elden.
 • Vad du än gör, inte agera som om det spelar någon roll. Detta kommer att få andra att tro att du är villig att arbeta med dem, förstör någon chans att kunna inte bry sig.
 • Håll en alltför positiv attityd genom allt, det ser ut som att du inte bryr dig om hela situationen. Du bör inte ge negativa kommentarer om vad personen säger, eftersom det visar att du gör, sannerligen, omsorg.
 • Om du har problem med att ignorera drama, tänk dig att du sitter i ett flygplan lyfter, titta på bilar och byggnader blir mindre och mindre. Du är så liten. Du är faktiskt mindre. Ditt problem är bara i ditt huvud. Föreställ dig hur litet ditt huvud jämfört med en av dessa bilar.
 • Ta det inte personligt.
 • Avundsjuka människor kommer att försöka ta dig ner till deras nivå. Låt dem inte. Kom ihåg att du har mycket att gå för dig.
 • Varje prestation som han ger är att fånga din uppmärksamhet. Så bara le och agera som om det inte stör dig om du ser honom hångla med en annan tjej.

Varningar

 • Får inte hämnas genom att fuska själv.
 • Aldrig berätta för dina vänner att du har problem med din man eftersom de kommer bara sluta störa!
 • Svara inte på innehållet i sina kommentarer. Ju mindre du säger, desto mindre sannolikt är det att få dras in i ett argument.