Wka

Hur kan man vara en riktig ung dam

Vill du bli en riktig respekterad ung dam? Läs vidare för att lära sig hur i bara några få steg. Njut.

Steg

Hur kan man vara en riktig ung dam. Ta hand om vad du har.
Hur kan man vara en riktig ung dam. Ta hand om vad du har.
 1. 1
  Ta hand om vad du har. Det är ingen idé att gräma sig över det faktum att du inte är tre inches längre, eller att dina ögon är gröna och inte blå som du önskar. Du måste arbeta med vad du har.
  • Tvättning en gång om dagen är viktigt, behöver ditt ansikte för att tvättas och återfuktad gång på morgonen och sedan igen på kvällen innan du somnar. Duscha ofta, och kom ihåg att raka benen och under armarna. Var noga med att skriva en tvättlapp, kropp handduk, och en våning handduk. Se till att du håller ditt golv handduk rakt på golvet, och kropp handduk i närheten, och absolut hålla din tvättlapp i duschen och ta alla 3 ut när du är klar.
  • Dina naglar väl måste hållas, måste du bita dem inte eller låt nagellack chip.
  • Hår måste vara väl underhållna och hålls friska, bör du inte färga det en onaturlig färg. Om du bestämmer dig för att färga håret, låt aldrig dina rötter visar. Oavsett frisyr du bär ska vara snygg, ren och lämplig för tillfället (dvs hår i ett elastiskt band för gym är mer bekväm, men en updo skulle vara mer lämpligt för ett formellt.) Du behöver inte krypa eller räta ut ditt hår, men du kan om du vill.
  • Make up borde vara naturligt vid evenemang dagtid, tonade fuktkräm är fantastiskt om man har tydliga hud. En lätt mineralpuder foundation rekommenderas om din hy är flammig och full av fläckar. En concealer som passar din hudton är till hjälp för att dölja obehagliga fläckar men låt inte dig själv falla i "mer är bättre" fälla, eftersom det verkligen inte, ser ut som en tårta är inte att få dig närmare att bli en riktig ung lady. Tung ögonmakeupen bör endast användas nattetid händelser, vilket är fallet med röda eller andra mörka nyanser av läppstift. Men man bör inte bära rött läppstift med tung make up, det måste vara det ena eller det andra.
  • Parfym bör väljas med omsorg, en klassisk lättare doft bör bäras varje dag, något tyngre för att gå ut, men kom ihåg att aldrig bära något som du känner att du inte har förtroende för att dra bort.
  • Ögonbryn är ett mycket uttrycksfullt inslag i ditt ansikte och bör vara väl underhållna. Men, är över-plockning inte nödvändigt eller rekommenderas. Dina tänder är också mycket viktig och ofta förbisedd, var noga med att borsta och tandtråd dem minst två gånger om dagen. Med hjälp av en munvatten är också mycket effektivt.
  • Om du har ljus hy, löddra på solkräm och bevara din egen typ av skönhet. Tanning är inte bara ohälsosamt, men det kan se illa när det börjar att skala.
  • För dem som är oliv flådda och kan uppnå en solbränna efter en tid i solen vara försiktig, fula solbränna linjer är nästan lika illa som solbränna och måste undvikas. De av afrikansk härkomst med mörk hud, i en värld av garvning du är välsignad!
 2. 2
  För kläder, vet vad som ser bäst på dig. Detta kan vara allt från färger till texturer av tyg som ser fantastisk på dig. Bär kläder lämpliga för tillfället. Bär inte något som inte är rent eller snyggt, går det inte bra med en annan bit av kläder du bär, eller som överdrivet utsmyckad. När du köper kläder ser på kvalitet. Du bör också ha din egen personliga stil. Bär inte kläder bara för att vara populär eller för att passa in i en social norm.
 3. 3
  Kom ihåg att kunskap är makt. En riktig ung dam måste väl läsa. Jane Austen, George Orwell, Shakespeare, Bronte, Dickens, Oscar Wilde, Henry James, Virginia Wolfe är alla goda exempel på människor som du bör läsa. Några av klassikerna kan vara ett försök läs men du måste få igenom dem, det finns webbplatser med rikliga anteckningar om alla dessa böcker så även om du inte förstår dem, i tid får du.
  • Försök att läsa minst två olika tidningar varannan dag, att veta vad som händer i världen omkring dig från flera synvinklar är viktigt.
  • Att ha en bred kunskap om musik och konst är också uppmuntras, musik speciellt mer så dessa dagar. Inte begränsa dig till vad den lokala radiostationen blurts ut, vara modig och gå att upptäcka. Lyssna på klassiska och renässans musik, det är mycket rikt på historia och kultur.
  • Om du fortfarande är i skolan att hålla upp dina studier är mycket viktigt. Så mycket som möjligt, studera saker som du gillar och är bra på. Men se till att göra ditt bästa på alla ämnen och försöka vara intresserad av dem. Framför allt gör inte anspråk på att veta en hel del om något som du inte kommer sanningen att komma ut på det mest pinsamma sätt.
 4. 4
  Håll dig till dina principer. Du bör ha en uppförandekod som du följer hela tiden. Stanna inte ute för sent, gå inte galen, och alltid vara artig.
 5. 5
  Ha en hobby, som en sport eller ett instrument. Detta kommer att bidra till att göra dig mer intressant och begåvad person. Att ha en passion är väldigt attraktiva för andra. Det visar att du inte är lat, du sträva efter att förbättra sig själv och är flitig.
 6. 6
  Hjälp äldste i alla åldrar och små barn. Fördelarna med din hjälp trots, från en personlig synvinkel är det mycket upplysande att hjälpa andra och att utveckla din känsla av medkänsla för alla typer av människor. Volontärarbete och välgörenhet är ögonöppnande sätt att förstå människor, skaffa sig färdigheter, och bidra till att göra en skillnad.
 7. 7
  Var uppmärksam på hur du pratar. Försök att uttala dina vokaler och konsonanter, använd inte slang, eller svär. Försök att undvika att förkorta ord och använda ord som du uppenbarligen inte vet innebörden av. Paus och tänka för ett ögonblick innan du öppnar munnen och talar inte för snabbt eller för långsamt heller.
 8. 8
  Var artig. Din sociala kompetens är av avgörande betydelse mot att bli en charmig ordentlig ung dam. Hälsar folk med ett leende, fast (säker) handskakning eller kyssa beroende på vad som är lämpligt för situationen. Om du är i fel, be om ursäkt, om någon har kränkt dig, acceptera deras ursäkt. Håll dig korrespondens du har med människor, OSA till händelser i tid, svara på brev eller mejl du får om det kallas för det. Dejtar inte för sakens skull, och inte stoltsera dina bedrifter för världen att se. Sänk inte dina moraliska normer för andra, vara stark i vem du är. Fråga folk hur de är och ge dem en chans att prata om sig själva, folk älskar att prata om sig själva. Lyssna på vad andra säger, även om du inte är på distans intresserad, du kommer att behöva lära sig att uppmärksamma. Att lära sig att manipulera ett samtal är mycket viktigt, men när du väl har lärt dig den färdighet du kommer att sparas från många tråkiga / obekväma konversationer. Vänligen och tack är oerhört viktigt och är att vara mer och mer bortglömd i denna värld. Håll dig borta från att tala om politik, religion och pengar och du bör vara fina.
 9. 9
  Vara frisk. Att vara frisk kommer att ge dig en glöd som skönhetsprodukter inte kan uppnå. Du bör försöka att få minst åtta timmars sömn en natt, mer om möjligt. Motionera, äta sunt, se till att du får tillräckligt med frukt och grönsaker varje dag. Drick mycket vatten, kommer det att göra fantastiska saker för din hud. Rök inte, det är inte sexigt, det är inte vackert, det är ett vidrigt fult vana. Drick inte överdrivet, hålla sig borta från sprit och drinkar. Ha regelbundna kontroller hos läkaren för att se till att du är så frisk som skulle kunna vara.
 10. 10
  Aldrig har en pojkvän utan dina föräldrars tillåtelse. Du kan inte vara rätt om du döljer saker från dina föräldrar, kan inte du?
 11. 11
  Respektera dig själv så att andra kan och kommer att respektera dig.
 12. 12
  Var inte rädd för att säga något trevligt. Du vet aldrig vad de kommer att säga tillbaka.

Tips

 • Aldrig sluta växa / utbilda dig själv.
 • Hjälp familjen.
 • Respektera äldste.
 • Lyssna väl innan du talar.
 • Tala ordentligt.
 • Lyssna uppmärksamt.
 • Aldrig sluta älska dig själv.
 • Värde yttrandet från andra.
 • Följ reglerna.
 • Vara snyggt och organiserat.
 • Använd korrekt ordförråd och uttala.
 • Använd inte förbannelse uttrycker.
 • Korsa benen och täcka upp din klyvning, det ser trashy.