Wka

Hur kan man vara en normal tonåring

Har du någonsin bara vill vara en "normal" tonåring? Förbered dig på en viss besvikelse, eftersom det inte finns något sådant. Hela poängen med att vara tonåring är så att du kan definiera själv som en individ, inte så att du kan vara "normal" - det vill säga, som alla andra.

Under din tonåren, är anta att du inte oroa dig för montering i med "i publiken." Dina tonåren är tänkt att handla om att definiera vem du verkligen är och vad du vill uppnå när du närmar vuxenlivet.

Steg

Hur kan man vara en normal tonåring. Räkna ut vad som gör dig unik.
Hur kan man vara en normal tonåring. Räkna ut vad som gör dig unik.

Personlig

 1. 1
  Räkna ut vad som gör dig unik. Vad tycker du verkar vilja att andra människor inte bryr sig om så mycket? Vilka kläder är musik eller filmer du dras till? Vilken är din favorit och minst favorit livsmedel, djur etc.?
 2. 2
  Pröva olika personligheter. Ibland tonåringar flyttar från klicken att klicken i ett försök att hitta en som gör att de känner sig mest hemma. Om du har tur som vissa tonåringar, det finns inga kotterier så att du kan röra sig fritt. Du kan göra det här också, eller du kan vara separatist och tälja en egen nisch. De flesta tonåringar med den tid de är i övre gymnasiet tenderar att vilja smälta in i folkmassan och kotterier dör ut. Men det finns gäng i vuxenvärlden också. Prova allt, eftersom det i slutändan du har inget att förlora (så länge det inte medför skada dig själv eller andra)
 3. 3
  Uttryck dig själv. Om du gillar färgen magenta, bära den, och inte lyssna på vad andra människor säger (även om det kan komma till dig lite först).
 4. 4
  Skärpa dig upp till. Tonåringar kan vara några av de grymmaste varelser på jorden. Oavsett vad du gör, du är bunden att få hånade eller förlöjligade vid något tillfälle. Lär dig hur att inte ta det personligt. Om din skola verkar vara cool med alla, sedan dra nytta av det!
 5. 5
  Hitta likasinnade. De kanske inte på din skola, så överväga att titta någon annanstans för att hitta nya vänner, de som kommer att förstå var du kommer från. Och om du inte hittar dem, bara ha tålamod, har du förmodligen bättre lycka i college eller i "verkliga världen." Har du inte en miljard vänner, några nära och kära. Dessutom, om du får en flicka / pojke vän, lämna inte dina vänner eller du kommer att bli hatade. Bara för att det inte kan finnas några kotterier eller bestämd "grupper" betyder inte att människor inte kommer att ta ställning i en fråga.
 6. 6
  Försök att stanna i mode, men har din egen unika look också. En person som bär en disco dräkt ser ganska klibbig när alla bär jeans och en t-shirt, om inte disco outfit är tillbaka med stil. Det ser ut som 1940 och 1950 grejer kommer tillbaka i modet på sistone. Bara bära de saker som du gillar (utan att gå alltför överbord). Återigen detta beror på vilken typ av grupp du hänger med. Återigen, om det inte finns några grupper, som det är med dagens höga skolor, då kan du ganska mycket komma undan med allt. Ett tips:. Extrem överensstämmelse är ett no-no överensstämmelse förstör din individualism.
 7. 7
  Vidga din definition av musik. Aldrig begränsa sig till bara en typ av musik eller något dumt sånt. Bara för att du är Emo, Goth, Punk, något liknande, betyder inte att du inte kan lyssna på Format. Låt inte din stil avbröt dörrar för dig! Det finns många människor som lyssnar på land som under tiden gå iväg till skateparken, och många andra som lyssnar på rap, men är i ett rockband.
 8. 8
  Försök att få en pojkvän eller. Du kan också vara singel och vara helt normalt om du väljer att vara på det sättet, men om du hittar en tjej eller kille du vill, inte vara rädd för att ta första steget (le, prata, titta på hans eller hennes ansikte / eller ögon), är en tonåring innebär massor av interaktion med andra, och det ger dig erfarenhet för en sund utveckling. Men, tänk om alla kön och grejer som går med att ha en "alltför seriöst" förhållande, särskilt om dina föräldrar inte godkänner, eller din religiösa / moraliska övertygelser godkänner inte av kön, etc. Många kyrkor, särskilt Katolska kyrkan, är strikta på abstinens.

Skola

 1. 1
  Kontrollera att du tar utmärkt. Det kanske låter värdelöst, men det tvingar dig att vara uppmärksam - och sedan läsa dina anteckningar då och då verkligen förbättrar dina provresultat och gör dig till en bättre elev så att du kan få detta tre cirklar i fred familj, vänner och skola.
 2. 2
  Prova på din. Inte slack inte ut på det, eftersom tro det eller ej, det verkligen hjälper dig att lära dig.
 3. 3
  Ha telefonnummer-tal av ett par personer i varje av dina klasser, du vet aldrig när du kommer att glömma läxor.
 4. 4
  Var uppmärksam i klassen och ställa frågor, kommer din lärare gillar det och din klass kommer att jämna ut även för det mesta.
 5. 5
  Respektera dina lärare, sedan titta på dina betyg stiga. Han / hon arbetar mycket hårt för dig att ge dig en god inlärningsmiljö. Visa din uppskattning: komplimang en bra lektion, nicka med förståelse och vara överens. Det är enkelt:
  Gör det bästa av varje klass!

Hygiene

 1. 1
  Motion. Om du vänjer sig, det är verkligen roligt, och det håller dig frisk. Även promenader din hund ner ditt block kommer att få dig att må bättre. Motion är också ett bra sätt att blåsa av ånga.
 2. 2
  Borsta tänderna och. Du har ingen aning om hur mycket bättre ditt leende ser ut, om du borsta en gång på morgonen och innan sängen. Borsta inte för hårt, men eftersom du kan skada emaljen.
 3. 3
  Ta en varje dag. Använd massor av tvål och kom ihåg att raka, tjejer! Tvätta håret varannan dag, och på off dagar in i en hästsvans, eller låt håret torka som 45 minuter, sedan föna. Det blir så mycket lättare att styla det om sin semi raka.
 4. 4
  Bära smink om du får. Använd så lite som möjligt. Vissa killar kommer tro att du ser mycket bättre utan det! Ögonskugga, mascara, concealer, läppglans, vet du grunderna. Det gör att du ser fräsch och söt.
 5. 5
  Håll naglarna söt, hålla dem rena och arkiveras, inte bita dem, och polera dem
 6. 6
  Tvätta händerna hela tiden. Om du tvättar händerna så mycket du kan, kan du få knappt sjuk, och utseende kommer att bli mycket trevligare.
 7. 7
  Alltid hålla håret fint. Räta den, lägg den i en hästsvans eller flätor, eller böjer det.

Tips

 • Hitta sätt att ha kul med dina vänner. För olika människor betyder olika saker. För åkare, göra lite galna skateboard-tricks och skratta. Tänk häst, motorcykel, och lopp bil, mål tävlingar, paintball och air-soft. För olika grupper, det finns olika saker att göra. Spela dataspel som The Sims, men inte gå överbord. Titta vad du vill och lyssna på den musik du tycker låter bäst.
 • Vara en individ. Ha dina egna åsikter men som inte utesluter alla andras.
 • Lär när du ska sluta och säga nej! (Ex. Säg, "Nej", när någon ber dig att dricka eller prova en cigarr / cigarett Rökning inte kommer att göra dig normal eller kall,. Den kommer bara att göra icke-rökare vill undvika att vara omkring dig Om du är under 18, det. är olagligt och kan leda till cancer). Dricka är olagligt under 21 år och många människor i staplarna är knaprig medelålders fyllon som kommer att tugga dig och spotta upp dig. Weed är så 1960-talet, och det är olagligt (såvida du inte är i en av två eller tre stater i Europa) så gör det inte.

Varningar

 • Gör ingenting du känner dig obekväm att göra. Om du befinner dig pressad att göra något som ger dig en obehaglig känsla i magen, välja bort eller smyga iväg. Europaparlamentet beklagar är inte roligt, även för tonåringar.
 • Spendera inte all din lediga tid instängda i ditt rum på sociala nätverkssajter eller videospel. Gå ut och få lite frisk luft och motion. Du kommer att bli fet.
 • Definitionen av normala är relativ. Var medveten om kulturella skillnader.