Wka

Hur kan man vara den där tjejen alla är avundsjuk på

Du vill alltid vara tjejen alla beundrar. Få den killen att lägga märke till dig, och göra flickor svartsjuk. Studier visar att flickor redo på morgonen för att imponera på andra tjejer. Nu är det en som flickor pojkar inte hotas av, men är imponerade av med dessa enkla tips.

Steg

Hur kan man vara den där tjejen alla är avundsjuk på. Var aktiv och passform.
Hur kan man vara den där tjejen alla är avundsjuk på. Var aktiv och passform.
 1. 1
  Var aktiv och passform. Du behöver inte göra en sport, bara försöka vara upp och röra i minst 1 timme om dagen. Ibland motion gör det åt dig. Inte bara ge upp, kan det vara en hel del arbete, men när du är äldre ska du vara tacksam för en vältränad kropp. Söta rumpor, är nyckeln till att locka en killes uppmärksamhet, men det behöver inte vara stora. Seventeen Magazine är en stor läsa, och det ger dig vård tips i varje nummer.
 2. 2
  Borsta och använd tandtråd tänderna morgon och kväll. Alltid dricka vatten hela dagen det håller din andedräkt fräsch. Tugga MINT tuggummi eller har myntverk med dig. Ta en dusch varje dag och efter varje träningspass. Tvätta ansiktet med en fantastisk ansiktstvätt. Om du har akne, spendera pengar för att få en riktigt bra ansiktstvätt eftersom acne är inte attraktivt! Se till att raka benen varje dag, oavsett om det är gym eller om du vill bära shorts. När du kommer ut ur duschen sätta en väldoftande lotion på, och sedan spraya dig med matchande parfym. Spraya parfym medan din i en handduk och när du klär. Några bra krämer och parfymer kommer från Bath and Body Works.
 3. 3
  Tvätta håret varje dag med ett bra schampo och balsam, och aldrig snåla på den ena eller den andra. Få håret trimmas eller klippa var 6 veckor. Detta förbättrar hårväxten och gör sig av fula split-ends. På helgerna försöker ta reda på vilka produkter som är bäst för ditt hår. Om du räta ut ditt hår, bär det naturligt på helgerna, och inte släta ut det vardagliga eller du kommer att få kluvna toppar. Bär vilken frisyr gör att du känner sig mest bekväm. Om du väljer, djupt villkor håret en gång i veckan, förbättrar detta hälsan hos ditt hår och detta tenderar att lägga glans. Friskt hår växer också snabbare.
 4. 4
  Alltid ha dina naglar gjort professionellt. På sommaren, har dina naglar i ljusa färger (dvs. shock rosa, lila, turkos). Under våren har dina naglar i pastellfärger (dvs. greenerna, bebis rosa och blues). Under hösten har dina naglar gjort i jordfärger (dvs. greener, apelsiner, reds). Och på vintern, har dina naglar i mörkare färger för att göra dem POP (dvs. mörkröd, mörkblå, mörklila). Kom ihåg franska manikyr är bra för någon säsong. Kom ihåg, är naturligt alltid också.
 5. 5
  Tänk att få hål i öronen. En piercing är bra, men om du vill ha en liten diamant eller färgad stud får en sekund. På så sätt har du möjlighet att bära en eller två örhängen.
 6. 6
  Bär smickrande smink. Make-up bör användas för att förbättra din skönhet, inte för att täcka upp brister, så försök att rensa din hud. Mascara är ett måste liksom läppglans. om du har finnar kan du täcka dem med locket uppåt. Se bara till att du använder rätt färg för din hud.
 7. 7
  Ha några söta kläder som förgyller din figur. De kläder du bär ska få dig att trivas. Försök att välja dina kläder kvällen innan du går till skolan eller en händelse, så på morgonen har du mer tid att fokusera på smink och hår. Låt dig inte skrämmas av andra flickor kläder om de är verkligen söt. Bara berömma henne, och vara bättre person. Använd henne som en förebild och försöka hitta kläder i butikerna i stället för att bara köpa skjortor och byxor.
 8. 8
  Kom ihåg att vara säker och att du ser vacker. Lägg till din egen personliga stil på dina kläder, hår eller smink. Få höjdpunkter, bära ljusa färgade eyeliner eller ögonskugga, eller bära samma halsband med varje outfit.

Tips

 • Var aktiv, folk respektera andra människor som tar hand om sina kroppar.
 • Lyssna inte på vad andra killar eller tjejer säger, eftersom när flickor gör narr av andra tjejer som de har låg självkänsla och försöker göra någon annan mår dåligt.
 • Låt inte en kille påverka alla dina beslut. Någon där ute kommer att älska dig för dig.
 • Om du bär glasögon, överväga kontakter. Även om vissa människor glasögon är söt.

Varningar

 • När människor blir avundsjuk på dig, kan du få en massa hat. Det bästa sättet att hantera det är att ha en solid grupp vänner bakom dig.