Wka

Hur kan man vara en normal tonåring (flickor)

Är du trött på att kritiseras för att inte vara en vanlig tonåring? Vill du veta hur man ska vara en normal tonåring? Denna artikel kommer att visa dig hur man blir en normal tonåring.

Steg

Hur kan man vara en normal tonåring (flickor). Vet att det inte finns någon specifik "attityd.".
Hur kan man vara en normal tonåring (flickor). Vet att det inte finns någon specifik "attityd.".
 1. 1
  Vet att det inte finns någon specifik "attityd." Bara att gå med strömmen och vara dig själv. Det finns inget sådant som normal, normal i detta sammanhang (Google) betyder att passa väl in i samhället.
 2. 2
  Bär kläder som uttrycker dig. Du behöver inte se ut som modellen i "Seventeen". Utveckla din egen stil när du går längs. Om du bär ovanliga kläder med tillförsikt, kan du fortfarande vara "normala".
 3. 3
  Var uppmärksam på dem omkring dig om du väljer att svära. Det är viktigt att respektera att andra kan hitta vulgärt språk osmakligt, inklusive många vuxna. (Vissa tonåringar väljer att avstå helt från att svära, och det är bra, också!)
 4. 4
  Välj dina vänner med omsorg. Ja, du kommer att träffa människor som gör elaka saker. Men du behöver inte vara en av dem. Du kan vara vad som helst och hänga med vem. Om dina vänner inte behandlar dig som du förtjänar, eller om de pressa dig att göra saker du inte är bekväm med, kan du välja bland nya vänner!
 5. 5
  Var aktiv. Inte bara låg runt huset. Få ut och gå till poolen med dina vänner, gå och prata med pojkar, spela en sport, gör vad du finner roligt.
 6. 6
  Ha ett sunt socialt liv. Massor av flickor i dessa dagar har e-post, sms, MySpace och Facebook. Du behöver inte ha dessa att ha ett socialt liv. Socialize ansikte mot ansikte med människor.
 7. 7
  Var självsäker.
 8. 8
  Avstå från besatt pengar, eller talar om hur mycket dina föräldrar gör. Du kan vara cool och normal oavsett vad din familjs ekonomiska status.
 9. 9
  Håll din hygien upp. Ta en dusch varje dag och använda antiperspirant. Borsta håret och tänderna, tandtråd, använda munvatten, dagliga grejer.
 10. 10
  Gör betyget. Prova ditt bästa i skolan. Skaffa MVG är utmärkt, det är inte nördig alls. Gör höga mål för ditt akademiska liv, och gör ditt bästa för att nå dem.
 11. 11
  Ha ett liv. "Normala" tjejer har bästa vänner och umgås med killar. De får ibland in i problem med saker som ding-dong-diket, men inget alltför olagligt.
 12. 12
  Kom bara ihåg att normalt inte existerar. Var dig själv, ingen gillar en poser.
 13. 13
  Hitta en vän som du kan berätta allt för, någon du kan lita på 100%. Inte flaskan inte upp allt!

Tips

 • Låt inte andra människor köra ditt liv.
 • Begränsa inte ditt sociala liv på internet. Gå umgås med vänner på köpcentret.
 • Var dig själv.
 • Hitta din hobby. Med den kan du hitta vänner med liknande intressen.
 • Ha kul! Var dig själv, låt inte någon förstöra ditt roliga. Livet är en fest.
 • Spela med husdjur, syskon, vänner, etc.
 • Prova eftermiddagsverksamheten att få nya vänner och fylla din tid.

Varningar

 • Försök inte att vara någon du inte är. Göra vänskapsband med människor som inte gillar dig kan verka som en bra idé i början, men bara vara sig själv och hitta människor som du. Det kommer sannolikt att bli bra i det långa loppet!
 • Inte över-engagera dig - spendera tid avkopplande som en tonåring!
 • Inte utvecklar självkänsla frågor eller ätstörningar bara för att se ut som foto-handlat modell på framsidan av en tidning.

Saker du behöver

 • Trovärdig vänner
 • Kläder du gillar
 • Självkänsla