Wka

Hur kan man vara en duktig flicka

Trött på att vara den dåliga flickan i din klass? Den här artikeln kommer förhoppningsvis att stoppa dig är den dåliga flickan!

Steg

Hur kan man vara en duktig flicka. Lär användare färdigheter.
Hur kan man vara en duktig flicka. Lär användare färdigheter.
 1. 1
  Vara till hjälp. När man ser någon som ser ut som de behöver hjälp (kämpar med paket, kan inte få sina skåp öppna, etc.) säger "Är det något jag kan göra för att hjälpa dig?" Öppna dörrar för människor (kvinnor och barn) (du inte någonsin hålla en öppen dörr för en man om du är man). Små saker kan göra en stor skillnad.
 2. 2
  Var vänlig. Alltid vara trevlig och snäll mot dina vänner och familj. Gör inte skvaller eller säga dåliga saker om människor bakom deras rygg. Smile! Det kostar ingenting och kan lysa upp någons dag.
 3. 3
  Var artig. Med tillstånd är en stor del av att vara bra. Vuxna kommer respektera dig mer om du säger saker som du, tack, och kan jag Låt äldre människor går först. Skaffa en bok om vardagliga etikett, eller be någon som verkar vara särskilt kunnig på det.
 4. 4
  Lär användare färdigheter. Lär dig att laga mat, göra hushållsarbete, och andra grundläggande uppgifter - inte begränsa sig till bara de vanliga feminina saker, men lära sig något om bilverkstäder, byta en punktering, fixa en läckande kran, etc. hjälpa dina föräldrar och någon du se vem som är i trubbel.
 5. 5
  Anordnas. I skolan, arbetet, eller var-bara "ha en plats för allt och allt på sin plats." Håll anteckningsböcker, pärmar, mappar, tidskrifter, allt vad du behöver för att hålla saker snyggt och i ordning.
 6. 6
  Vara bra i skolan. Få bra betyg och gör dina läxor varje kväll. Studera för alla tester och frågesporter, eftersom de alla räknas. Var snäll mot dina klasskamrater och dina lärare. Prata inte under klassen, inte använda din telefon eller skicka sms under klassen, och inte skvaller / pass anteckningar under klass heller. Lär dig att be artigt om hjälp om du kämpar i dina klasser, och respektera råd vuxna ger dig.
 7. 7
  Klä dig som den bra tjej du är. En bra tjej bör alltid bära en kjol eller klänning. Hon går också den extra milen för att se hennes bästa. När du lägger ditt hår i en hästsvans, knyt en söt rosett runt den. Band av olika tjocklekar och längder finns på de flesta hantverk och butiker konst. Istället för att bära lägenheter, hitta ett par ladylike låga klackar att bära och sedan arbeta dig upp till högre klackar. Kom ihåg att en bra tjej inte respekteras av andra tills hon klär gillar hon respekterar själv.
 8. 8
  Bär inte en massa smink. För mycket av det gör att du ser äldre och även trashy. Bär inte det alls om du inte känner för det. Eller använda naturlig makeup, lätt tillämpas. Samma sak gäller för smycken.
 9. 9
  Håll dig till god moral och värderingar. Dricker inte, röker, tar droger eller festa hela natten. Dessa saker är inte viktigt, kommer de inte hjälpa din framtid-och de är definitivt inte bra för dig eller din hälsa. Håll dig borta från det! Om måttlig alkoholkonsumtion är traditionell i din familj, be en vuxen om råd om ansvarsfullt drickande. Håll dig till ett utegångsförbud timme även om dina föräldrar inte har satt något för dig - som, alltid vara hemma vid midnatt (eller tidigare på skolan nätter).
 10. 10
  Håll dig till bra musik, böcker, filmer, tv, osv. Stick med Dora och visar barn eftersom de är åldersanpassade. Du kan fortfarande titta på TV, lyssna på musik, och se filmer som är bra-Oroa dig inte, de är precis lika bra som de mer "vuxna" sådana, ibland bättre! Läs om olika typer av musik och läsning.
 11. 11
  Håll regelbundna tider, och se till att få tillräckligt med sömn. Att vara väl utvilad hjälper dig att känna dig friskare och det blir lättare att vara artig mot andra.

Tips

 • Var uppmärksam i klassen.
 • respektera dig själv och vara säker
 • hålla ett leende på läpparna
 • beter sig som mogna människor
 • Ha en fin frisyr.
 • Se till att komma på allas goda sidan, även mobbarna. På så sätt är du känd som väl rundade och du kommer att bli mer omtyckt av dina klasskamrater.
 • Bada varje dag.
 • Ta med akuta pengar
 • Ta lunch till skolan.

Varningar

 • Inte försöka smickra människor i skolan / arbetsplatsen.
 • Använd inte kränkande språk eller fysiskt misshandlar någon.