Wka

Hur kan man vara en bad boy

Killar över hela världen har hört talas om den bad boy. Han verkar få de flesta av tjejerna, och killarna har accepterat det faktum att "nice guys finish last." Tvärtom, är att helt felaktigt. Anledningen trevliga killar verkar misslyckas med kvinnor är inte för att de är trevliga, men det är på grund av alla de övriga egenskaper trevliga killar verkar hysa. En hel del trevliga killar tenderar att vara även fysiskt och känslomässigt klängig, alltför känslig, och bara en over-all barnlek. De kommer att behandla alla fint, även människor som är oförskämd och hänsynslös. De behöver folk för att godkänna dem och gillar dem, och de försöker att uppnå detta mål genom att vara trevlig mot alla. Killarna kommer att behandla en tjej snyggt, men de saknar en stark personlighet eller identitet. Denna artikel kommer att hjälpa dig att förstå hur i bad boy, och vara ditt bästa jag!

Steg

Hur kan man vara en bad boy. Bli centrum för din värld.
Hur kan man vara en bad boy. Bli centrum för din värld.
 1. 1
  Var en man. Du har din egen tid, dina egna drömmar och era egna planer, och du måste hålla sig till dem. Om du inte gillar något, ska du inte gillar det. Du får inte ändra dig själv eller dina idéer bara för att kvinnor inte gillar det. De flesta män försöker imponera så hårt, försöker få tjejer att gilla dem att de glömmer att vara sig själva. Varför skulle en tjej vill vara med en kille som inte ens har sin egen identitet? Du måste skapa och upprätthålla en stark karaktär. Acceptera dina fel och brister och fokusera på att vara bättre. Ingen är perfekt, och en del människor kommer inte gillar dig, dess så enkelt är det. Detta är det viktigaste steget och begrepp för att förstå, och när du har bemästrat det, kommer flickor kommer till dig naturligt.
  • Upptäck dina värderingar. Vad tycker du? Vad hatar du? Vad är unikt med dig? Vad gör dig glad? Känn dig själv, eller du kommer alltid att försöka att "passa" in som så många män därute.
  • Håll dig uppdaterad med vad som händer i världen. Läs tidningen eller titta på nyheterna, och du kommer alltid ha något att prata om!
 2. 2
  Bli centrum för din värld. Promenad med syfte, prata med syftet, och sakta ner dina rörelser. Detta är inte lätt, men det kommer att vara till hjälp under hela ditt liv. Du måste göra dig själv, ditt liv och din tid prioriteras. Män över hela världen glömma bort sig själva, och sätta andra människor ovanför dem. De går runt glädjande andra människor, vilket gör att de är nöjda, även om det kommer att orsaka dem smärta. De kommer att låta en vacker flicka eller vänner styra sina liv och hamna frustrerade. Trevliga killar brukar alltid göra behoven hos andra människor en högre prioritet än sin egen lycka. Många killar känner sig skyldiga när de inte sätta andra först. De verkar trevliga och snälla, hoppas andra människor kommer att märka, men de får promenerade och drivit omkring. Var snäll mot dig själv, du förtjänar det!
 3. 3
  Sluta bry alltför mycket. En av de största fallgroparna för alla trevliga killar i världen är att de bryr sig för mycket. De bryr sig för mycket om: vad folk tycker om den där tjejen gillar dem eller inte, om de gjort någon upprörd, eller om inte gör vad är "rätt". Att bry sig om saker är en bra sak, men det blir ett virus när det tas till extrema längder. Tanken här är att låta saker vara, och sluta försöka fixa saker som är utanför din kontroll. Låt folk vara. Låt folk tycka vad de vill. Låt folk förstöra eller göra misstag och lära sig på egen hand. Bli inte upprörd över allt som händer dig. Lär dig att utstråla ett lugn närvaro, och le. Detta är inte lätt, precis som andra åtgärder, men det är en viktig kvalitet för "dåliga" boy. Tjejer älskar killar som vara lugn och är sorglös vid rätt tillfällen. Enkelt, kommer med medvetenhet i vad du spendera din tid att bry sig om, och räkna ut om det är vad som verkligen betyder något.
  • Förvara dessa idéer om ditt sinne hela dagen.
 4. 4
  Sluta be om tillstånd eller godkännande. Trevliga killar är alltid väntar på något tecken att vidta några åtgärder, vilket gör dem verkar passiv och timid. Aldrig be om lov att göra något (särskilt med kvinnor) och hanterar invändningar som de kommer. Sluta titta på andra för att avgöra om du agerar "rätt". Aldrig oroa någons godkännande och göra vad du tycker känns rätt för dig. När du tillämpar denna lag, kommer du att inse att du alltid har haft tillåtelse att göra de saker du vill göra.
  • Istället för att fråga "Kan jag kyssa dig".. gå för kyssen, och samma gäller för "Kan jag prata med dig?", Eller "Vill du gå på en date med mig?".. Börja prata med henne, och säga "Vi måste umgås.. whats bra för dig, fredag ​​eller lördag?" Det tänkesätt handlar om att gå efter vad du vill snarare beroende av andra för att ge det till dig.
 5. 5
  Bly. Som en man måste alltid leda-inte vänta på att någon ska tala om för dig var du ska gå, eller vad man ska göra, Led din väg igenom. Att vara en ledare är något som är naturligt när man sluta oroa sig om andra människor och gå och göra vad vet du behöver göra. Det handlar inte om att vara självisk, utan snarare att ta hand om ditt liv på egen hand.
  • Var en ledare i ditt liv i varje situation-Om du vill prata med den där tjejen, eller vill få det jobbet, gå och gör det. Gör vad som är rätt för dig eftersom ingen annan kommer!
 6. 6
  Vara avgörande. Alltid vet vad du vill, och hur man får det. Räkna ut vad du vill ha i en situation med flickor och livet i allmänhet, och gå efter det. En man som tvekar eller är osäker förefaller mycket svag. Har något att säga eller en stark åsikt om allt, från restaurangen där du äter, till din nästa aktivitet. Vidta åtgärder mot vad du vill,. Den befriar dig från rädsla och oro som du jaga efter saker du verkligen vill Du har bara ett liv, se till att du styr den mot en riktning som du blir nöjd med. Kom ihåg... om du inte vet vad du vill, hur vet du när du har det?
  • Tips ett är mer avgörande!
 7. 7
  Var ärlig mot andra, speciellt själv. En sak bad boys är riktigt bra på är att vara ärlig, vilket är raka motsatsen till vad de trevliga killarna gör. Om en "dålig" pojke gillar en tjej, kommer han visa henne utan tvekan i hans sinne medan en trevlig kille tenderar att dölja hans intresse. Den trevlig kille försöker vara en flickor vän och aldrig visa intresse för henne, och det slutar placera honom i vän-zonen. Tjejer vet när killar gillar dem, och en bad boy har inga problem som visar att en flicka, medan en trevlig kille verkar dölja det eller låtsas att inte bry sig. Enkelt, för att du ska vara en bad boy, måste du vara riktigt med och ärlig med en tjej eftersom hon redan vet vad du vill. En bad boy kan stirra på en flickor bröst, medan en trevlig kille försöker smyga en topp i. Tjejer gillar det när du är man nog att visa henne att du är intresserad istället låtsas dölja dina verkliga önskningar. Andra delen av denna idé är att vara ärlig mot dig själv och vem du är. Vi har alla berättelser i våra huvuden som förklarar vilka vi är och varför vi gör det vi gör. Lär dig att upptäcka de historier du berättar själv att dölja verkligheten. eg. Att ha höga krav på flickor som ett sätt att undvika avstötning, som i ingen är bra nog för dig.
 8. 8
  Grow självständighet. Lär dig att njuta av dig själv och ditt eget företag. Du kommer att inse att ju mindre du behöver andra människor, kommer det flera andra människor behöver dig. Alltid skapa ditt eget nöje och underhållning. Har en stark passion, och hitta fritidsintressen och andra intressen som du vill spendera din tid. Livet är så roligt och så intressant som du vill göra det. Gör aldrig en relation eller kvinnor din första prioritet eller enda källan till lycka. Sluta leta efter andra, särskilt kvinnor, att göra dig lycklig, eftersom du inte behöver dem. Killar hela världen försöka hitta lyckan från allt utom sig själva. När du lär dig att ha roligt själv, kommer du att attrahera allt annat och du kommer verkligen bli oberoende.
  • Ha en hobby. Något som använder din tid, och gör dig lycklig. Det bör vara något som du brinner för, något du gillar, och något som du kan bygga vidare på! Om du inte har eller vill ha en hobby, på-minst volontär. Använd din tid för att göra någon glad!
 9. 9
  Värdesätter själv-älska dig själv på ett balanserat och respektabelt sätt. En "bad boy" är dåligt eftersom han vet att han är värd det, och han bryr sig om sig själv. En bad boy inser två viktiga fakta om livet, du vet själv bättre än någon annan, alltså, din åsikt om dig själv är över yttrandet från andra och ingen i världen är över dig. Det handlar om att ha självrespekt, och du måste förtjäna din egen självrespekt innan du kan förvänta sig att andra, särskilt flickor, att respektera dig.
  • Hur tjänar ni självrespekt? Skapa en standard för vad du kommer att acceptera eller inte acceptera från människor, och följa upp med det. Den viktigaste delen av att ha självrespekt är att inte sätta upp med människor, män och kvinnor, som är respektlöst mot dig, din familj eller vänner.
  • Problemet med trevliga killar är att de är trevliga att alla, även de människor som inte snälla tillbaka. Vi är alla lära sig att vända andra kinden till, men i många fall, det gör bara situationen värre. När man behandlar människor som betyder för dig snyggt, de är helt enkelt belönas för sitt dåliga beteende. Var snäll mot människor som är vänliga och kärleksfulla. Vara snäll mot någon som medelvärde inte kommer att göra dem gillar dig. Det finns ingen gräns för hur mycket bittra människor i världen, men det finns också goda människor i världen. Omge dig med de bästa exemplen du kan hitta.
 10. 10
  Var stark fysiskt, men framförallt känslomässigt. Som en man, måste du vara en stöttepelare som din familj, vänner, och särskilt kvinnor kan luta sig mot. Släpp behovet av att gnälla, klaga eller gnälla. Varje där du går, kommer du att hitta någon som gör ingenting men klaga över allt som händer dem. Människor har denna attraktion att spela offret att få uppmärksamhet från andra människor. Inse, oavsett hur mycket du klaga eller ventilera, det kommer inte att ändra din verklighet. Livet är inte rättvist, och det kommer aldrig att bli. Män klagar inte. Enkelt, suga upp det och hantera det. När saker går fel, bara göra ditt bästa för att göra det genom dagen. Det är ditt ansvar som människa att se människorna i ditt liv tas om hand. Det är lätt att fastna i det ögonblick när något dåligt händer, men kom bara ihåg din roll som en man och du kommer att kunna hantera det.
  • Workout eller delta i någon form av fysisk aktivitet varje dag. Regelbunden motion hjälper till att förbättra ditt humör, energi och hälsa! Detta är en viktig del i att hjälpa dig att förbättra din emotionell kontroll, eftersom det bidrar till att upprätthålla den dagliga stressnivån. Tränar också förbättrar ditt självförtroende dramatiskt, så träningen!

Tips

 • Att vara en människa, tar en bad boy tid, det är en om att ta ett steg i tid, och en dag kommer du att ha fullt vuxit till att människan du desire.This handlar inte om att fejka, men att vara ditt bästa jag.
 • Helt enkelt, att vara en bad boy handlar om att lita på sig själv mer än andra människor och deras input. Det handlar om att förverkliga din osäkerhet och tvivel, och ta bort dem. När du släpper behovet av godkännande från andra, kommer du att bli en bad boy.
 • Filmer att titta på: Fight Club, 300, The Last Samurai, Yes Man och Hitch
 • Visuell praxis. Varje dag, tänk dig själv som den man du vill vara. Bara se dig själv prata, gå och tänka på det sätt du vill, och det kommer att hjälpa dig komma till ditt mål snabbare.
 • Böcker att läsa: Way of the Superior Man, Psycho-Cybernetics, Iron John.

Varningar

 • Det är inte lätt att förändra sig själv, och du verkligen inte kan undkomma år av programmering, men du kan alltid bli bättre. Så försök inte att förändra sig själv helt och hållet, men se där du kan förbättra mest.
 • Kvinnor kommer att testa dig för att se om du är den verkliga affären eller bara en skådespelare. Följ de här stegen tills du internalisera dem.
 • Att vara en bad boy kommer att ställa dig fri från dina gamla behövande vanor och dina gamla behövande vänner.