Wka

Hur kan man vara utåtriktad utanför skolan

För vissa människor är det lätt att vara utåtriktad inom ramen för skolan, men det blir svårare när det kommer till sociala evenemang utanför skolan. Denna artikel fokuserar på hur man kan underlätta denna övergång.

Har du någonsin varit på en födelsedagsfest och du var uttråkad med ingen att prata med, men alla andra hade en grand tid? Har du någonsin varit med vänner på en sleepover och kunde inte vänta tills nästa morgon för att lämna? Tycker du själv stängning upp och ut ur loopen när du hänger med dina vänner? Förhoppningsvis Google hjälper dig att bli mer social och utåtriktad och mindre blyg!

Steg

Hur kan man vara utåtriktad utanför skolan. social och utåtriktad.
Hur kan man vara utåtriktad utanför skolan. social och utåtriktad.
 1. 1
  Många gånger [inte hela tiden men] människor är blyg eftersom de inte är säkra i sig själva självsäker. Så vad du bör göra är praxis. Öva pratar (läs högt, tala in en diktafon, etc). Komma brukade prata i allmänhet kommer att göra det enkelt för dig att prata med människor som du inte nödvändigtvis vet (liksom människor du kan möta på en fest). Och en massa gånger, när du är ute med dina vänner du gör galna saker, som sång, dans, ta bilder, etc. Och om du inte är bekväm med dig själv, kan göra dessa saker offentligt leda till att du bara sitta ut och titta. Så när du är ensam i ditt rum, öva några av dina danssteg så att du inte hamnar ser ut som en idiot! Sjung in din spegel eller i bilen! Och ta bilder på kurs med olika "ansikten" och poser. Göra dessa saker på egen hand, så framför dina vänner att du är mer säker i dig själv!
 2. 2
  Lär känna folk! Det hjälper om du lär känna någon en på en först. Så när du gör nya vänner maila dem eller ringa dem och lära känna dem [inte lika klasskamrater]! Om du lär känna folk, och sedan när du planerar något du vet vilken typ av aktiviteter att planera så att alla kommer att ha kul och det kommer inte vara krångligt.
 3. 3
  Om du känner att du är fortfarande inte helt med det, sedan försöka vänja sig vissa saker. Om du inte gillar rapmusik, klaga inte om det på en fest! Lär dig att tolerera saker. Om du inte gillar shopping på en viss butik, inte gnälla när dina vänner vill gå in där, bara tolerera det. Och ge saker en chans, inte bara hata en trend, typ, etc. "bara därför." Inte vara falsk och kompromissa vem du är, men ge saker en chans!

Tips

 • Oroa dig inte ser fånigt, är alla andra ser bara så löjligt, så det finns ingen anledning att oroa sig för vad andra tycker om de gör det också!
 • Var inte rädd för att komma ut och göra något! Bara gör det och ha kul med det.
 • Försök att umgås med dina vänner, inte bara hänga ut en gång. Ju mer tid du spenderar med dem, desto mer bekväm kommer du både vara!
 • Prata med folk!
 • Inte bryr sig om vad folk tycker, ja ni har hört detta en miljon gånger men det är sant. Merparten av tiden människor tenderar att inte vara ute eftersom de är rädda för att dömas väl news flash din kommer att bli dömda ändå så bara gå ut!
 • Leende drar alltid folk i!

Varningar

 • Det kanske inte alltid fungerar.
 • Du kan känna sig obekväma att prata med vissa människor. Prata med dem ändå, om du har haft en dålig historia med dem och det sätter ditt fysiska välbefinnande i riskzonen. Men ska du förlåta alltid och glömmer, oavsett vem det är.
 • Låt dig inte fastna upp mot folk!