Wka

Hur vara cool (tonårstjejer)

Letar efter sätt att öka ditt självförtroende och ser cool runt dina kamrater, utan att se ut som en trendig bubblehead? Här finns flera steg till att bli en ned-till-jord slags populär.

Steg

Hur vara cool (tonårstjejer). Lär dig att slappna av.
Hur vara cool (tonårstjejer). Lär dig att slappna av.
 1. 1
  Lär dig att slappna av. Även om du inte vill vara slö varje dag, vara cool är inte om att vara hyper. Kom dock ihåg, detta betyder inte att du inte kan prata eller chatta. I själva verket är det bra att engagera dig i många samtal.
 2. 2
  Var självsäker. Har dina egna intressen och åsikter, och inte vara rädd för att uttrycka dem.
 3. 3
  Försök att vara lycklig. Att vara glad är fördelaktigt för ett antal skäl. Mest tillämpligt här, dock, är att vara lycklig låter andra människor veta att du skulle göra en god vän. Utöver detta, kommer det få dig att må bättre också!
 4. 4
  Le och vara sällskaplig. Du kommer aldrig att komma någonstans som någon som alltid har sina armar i kors och rynkar pannan. Öppna upp och le mot människor! Om du är i ett rum där du inte känner någon, presentera dig själv. Coola människor är de som pratar mycket.
 5. 5
  Tävla. Ange talangtävlingar och tävlingar, men inte få alltför konkurrenskraftiga eller vara en dålig sport. Sport är speciellt väldigt cool. Om du spelar en sport, eller är intresserad av att spela en sport, prova för ditt team på skolan. Idrott är ett bra sätt att få nya vänner, motion och få uppmärksamhet. Om du inte är riktigt den atletiska typen, dock hitta en klubb du gillar. Om du gillar att måla, gå med konstklubb. Om du är i skådespeleri, prova för en pjäs. Om du gillar att sjunga, gå med i kören, och så vidare.
 6. 6
  Prata med alla nonchalant vid brott. Spendera inte hela tiden prata med bara en person. Ha kul och springa runt till olika människor att göra konversation. Gör konversationen ljus och vänlig, men inte alltför intensiv. Några möjliga ämnen är filmer, läxmaterial, aktuella händelser, böcker - allt som du tror att andra kommer att vilja tala om. Håll din spänning kontrolleras, though. Också vara säker på att du har variation i vem du pratar med. Du vill inte råkar starta stalking människor!
 7. 7
  Ha ett trevligt rum.. Du behöver inte hålla det mousserande rena, men. Till exempel, ett skrivbord, vägg färg / papper som speglar din stil, etc.
 8. 8
  Få vänner. Har du många av dem? Med vänner visar att du är snäll och förmåga att skapa och hålla obligationer med andra människor. Försök att ha en överlappning av vänner från olika skolor eller läger.
 9. 9
  Gå ut och träffa riktiga människor. Använd inte datorn för mycket! Myspace och Facebook är sociala nätverk, men det är mycket bättre om du faktiskt kan prata ansikte mot ansikte med någon istället för messaging / e-posta dem. Istället för stalking din krossa nätet, umgås med dina riktiga vänner / krossa utanför datorskärmen.
 10. 10
  Om du går online: du kan chatta online (säkert) i ett chattrum med människor som är intresserade av samma saker som du är intresserad Skapa en Facebook-profil, men få din förälder (s) godkännande först. Se till att använda rätt stavning och grammatik. Kom ihåg, korrekt grammatik och shower skriva att du är påläst och har klass.
 11. 11
  Lyssna på musik. Alla älskar musik, och du kan också. Lyssna på musik som du gillar. Oroa dig inte om att lyssna på en viss genre av musik bara för att alla andra är att lyssna på den. Den typ av musik som du gillar visar din personlighet och unikhet - det är okej att sticka ut!
  • Om du vill ta reda på vilka låtar som är "i" just nu, gå till antingen MTV eller iTunes (om du har ett konto) och leta efter den topp 10-listan.
 12. 12
  Vara uppdaterad på popkulturen. Om du har tid, överväga att titta på en eller två TV-program. Här är några av de populära visar för tonåringar:
  • Pretty Little Liars
  • Gör det eller bryta den
  • Gossip Girl
  • Det hemliga livet av Europeiska Tonåring
  • Glee
  • Jersey Shore
  • Vampire Diaries
  • NCIS
  • True Blood
 13. 13
  Kom i form. Att gå på gym förbättrar din kroppsform. Med detta sagt, om du är naturligt stora benstomme eller smal, oroa dig inte för mycket. Få bekväm med din vikt och yttre utseende. Det ökar ditt självförtroende.
 14. 14
  Har du ogillade någonsin hur det populärt, prissy, mode-freak flickan i din klass behandlar dig? Har du avundades henne någonsin? Du kanske har avundades henne innan, men om du var den flickan, behandla andra människor så skulle folk inte gillar dig. Så avundas inte henne, och inte försöka vara som henne. Bara vara dig själv, för om du är en utåtriktad, snäll, ned till jorden typ av tjej, alla är bunden att gilla dig!
 15. 15
  Försök att vara trevlig mot alla. Detta betyder inte att du måste vara vän med alla, bara vara trevligt och det kommer att hjälpa ditt rykte!
 16. 16
  Inte sprida rykten! Om kedjan av skvaller som "So-och-så gillar So-och-så" kommer runt till dig, stoppa det direkt. Berätta inte för någon annan, för då skulle du bara att fortsätta kedjan, eEven om du vet att det är sant. Det skulle bara vara vanlig menar om du hjälpt andra människor sprider ett rykte som kan vara sant, men att personen inte vill att någon ska veta, eller ännu värre, det är bara en vanlig, platt-out lögn.
 17. 17
  Förstå att när folk litar på dig tillräckligt för att berätta sina hemligheter, förväntas du hålla dem. Om du berättar en av dina andra nära vänner, berätta för henne att inte berätta, och då hon berättar en av hennes andra nära vänner, och sedan kedjan går på, ganska snart nästan alla vet, och din vän kommer inte vara glad över det. Håll alla hemligheter mellan dig och din vän, om du inte känner att personen är i fara. I så fall, berätta en betrodd vuxen, inte andra jämnåriga.

Stil

 1. 1
  Ha god hygien. Kom ihåg att du aldrig gå till skolan luktade illa, med fett hår, smuts på dina naglar, eller saker som fastnat i tänderna. Duschkabin dagligen. Om du har problem med smuts fastnat i dina naglar, sedan måla dem eller arbeta hårt för att rengöra dem. Borste och tandtråd tänderna för att undvika fläckar. Om du har akne, prova att använda en akne ansikte tvätta, såsom Proactive, Clean & Clear, Neutrogena, etc. Kom också ihåg deodorant! Secret och examen är bra märken att prova.
 2. 2
  Bär kläder i roliga färger. Känna sig bekväm i dina kläder. Se till att färgerna inte krockar. Vet vad som är "i." Några häftiga ställen att handla är Abercrombie & Fitch, Hollister, Aéropostale, europeisk örn, H & M, Forever 21, och även juniorer avdelningen på Target. Följande är alla bra kläder till egna:
  • Skinny jeans / jeggings är bekväma och roliga att bära till skolan.
  • Om du har hål i öronen, bära stora örhängen. Pearl och fälgar är båda bra alternativ.
  • Tröjor är ett gulligt sätt att hålla sig varm på en kylig dag. Tröjor (särskilt de med volanger) är också godtagbara.
  • Stora bälten är definitivt en nödvändighet, speciellt om du har låga jeans.
  • Investera i några blommiga kjolar för somriga dagar. Hollister har några gulliga och kära!
  • Halsdukar är ett annat sätt att lägga krydda till din garderob, särskilt på vintern.
  • Bära långa halsband. Aeropostale och europeiska Eagle har mycket vackra smycken.
  • Försök korta blåttjeankort kjolar. Dessa är snygga och matchar med någonting. Europeiska Eagle har några söta sådana.
  • Grafiska tees är bra att slänga på när du inte känner för att sätta alltför stor ansträngning i din garderob. Alla butiker ovan har väldigt gulliga grafiska tees.
 3. 3
  Förstå de bästa typer av skor. Här är några populära / sval sko märken:
  • Uggs är varm och väldigt söt på vintern.
  • Rainbows är mycket elegant i sommar och kommer bra med bara om allt. De är också gjort mycket bra och kommer att pågå en lång tid utan att bära ut.
  • Converse är väldigt cool och du kan bära dem när som helst på året. Överväg att köpa en vit par och låta dina vänner rita på dina skor, eller handla färgglada sko strängar.
  • Försök Wallabees från Clarks.
  • Sperry är stora våren och skor falla.
  • Varje form av söta platta skor är också populärt att bära med kjolar eller klänningar.
 4. 4
  Vet hur man bär ditt hår. Layered hår är i just nu, men lagren inte nödvändigtvis ser bra ut på alla. Side lugg är ett gulligt alternativ. Höjdpunkter är hiphop, men bara om det görs bra. De som sticker ut alltid ser fake och billigt. Olika stilar av hår ser bra ut på olika människor. Blanda upp det - inte bära ditt hår samma varje dag till skolan. Här är några idéer för frisyrer:
  • Bär det ner och rak. Det är mycket elegant. Om ditt hår är vågigt eller lockigt, kan du uppnå detta utseende genom att räta ditt hår på morgonen. Tänk dock på att uträtning håret för ofta kan skada dess naturliga skönhet övertid.
  • Bära ner och lockigt. Om ditt hår är riktigt rak, kan du uppnå detta utseende genom att curling håret på morgonen.
  • Iklädd en hög hästsvans. Band och rosetter ser bra ut i en hästsvans. Försök med en pilbåge eller något band som kontrasterar din outfit.
  • Bär det i en sida, låg hästsvans. Dessa ser bra ut om de är lite rörigt.
  • Bär det i en bulle. Bär håret i en bulle är ett bra alternativ om du har en dålig hår dag.
  • [] Ett annat trick för en dålig hår dag är genom att sätta en söt mössa ovanpå prydligt borstad hår.
 5. 5
  Bära parfym. Detta är valfritt, men parfym (när den används med måtta) kan vara väldigt cool. Juicy Couture har några coola, god doftande parfym.
 6. 6
  Bära smink. Makeup är väldigt cool om man använder det på rätt sätt. Lite mascara, ögonskugga och läppglans är allt du behöver. Great Lash är en bra mascara varumärke. Försök Bobbi Brown varumärke för ögonskugga, men egentligen någon ögonskugga fungerar. Prova BabyLips från Maybelline för dina läppar - den har vackra färger, har SPF, och hela tiden är det återfuktar också. Om du behöver stiftelse, är Cover Girl ett bra varumärke.
 7. 7
  Om någon av dessa är inte din stil, ska du inte bära dem. De är bara tankar! Se till att oavsett vad du bär passar din stil. Var dig!

Tips

 • Var trygg med dig själv. Om du gör något och är super nervös, röra dig oftast upp, men inte för att du inte gjorde tillräckligt bra - du inte var säker i dig själv. Men var inte alltför säker och agera som om du är perfekt. Kom ihåg att vara nere till jorden!
 • Börja organisera dina egna fester och evenemang. Ha slummerpartier med dina vänner!
 • Var nöjd med dig själv! Aldrig hålla stönade på och om hur hemskt du är på denna och det. Ingen kommer att vilja stanna kvar dig om allt du någonsin pratar om är negativa saker. Håll det positivt!
 • Var dig själv - det är den bästa personen någon någonsin kan vara!
 • Engagera dig och gå några fritidsaktiviteter som passar dina intressen. Stå ut och glänsa för vad du älskar!
 • Söker jobb visar att du är självständig och mogen. Det får du lite extra pengar också!
 • Var inte snabb att döma. Om någon är ny i klassen och de agerar annorlunda, inte döma dem på grund av detta. Kom ihåg, kan folk döma dig innan de ens vet att du också!

Varningar

 • Sug inte upp till människor som är "förment populär". Det bara kommer att försämra ditt självförtroende, du ska få skrattade åt, och hälften av den påstådda "populära människor" är inte ens coola ändå.
 • Var inte en av dessa "populära" brats på TV. Vet du varför de är i en grupp och bara den gruppen? Eftersom de inte har några andra vänner.
 • Bli vän med vem du vill, inte vem du ska vilja.
 • Agera inte fastnat upp eller oförskämd.
 • Höga klackar är inte alltid det bästa valet. Bara bära dem om du kan gå bekvämt i dem, annars kan du vrida din fotled! Och kom ihåg att inte bära dem till skolan om det inte finns en händelse som pågår där du föredrar att bära dem.
 • Drick inte, ta droger eller ha sex. Vet bara att det är inte coolt alls, och bara ett sätt att förstöra ditt liv. Gör inte det eftersom du blir pressad. Om du gör det, bara vara beredd på konsekvenserna och möjligheten att du kan ångra det senare, vilket du förmodligen kommer.