Wka

Hur man ska agera och se oskyldig (för flickor)

En steg för steg guide om hur man ser ut och agerar oskyldig och änglalik.

Steg

Hur man ska agera och se oskyldig (för flickor). Var försiktig med vad du säger.
Hur man ska agera och se oskyldig (för flickor). Var försiktig med vad du säger.

Acting oskyldig

 1. 1
  Var försiktig med vad du säger. Söta oskyldiga flickor svär inte som sjömän. Plocka inte på människor, aldrig skratta åt någons olycka eller när någon blir skadad.
 2. 2
  Var osjälviska. Försök att vara snäll och hjälpa människor ut.
 3. 3
  Avstå från att dricka alkohol av något slag. Även den minsta bit kommer att göra en oskyldig tjej berusad.
 4. 4
  Var barnslig på hjärta. Var noga med att hålla fast vid din personlighet.
 5. 5
  Var inte alltför högt. Om du vill se söt, inte skälla inte och skrika på folk. Prata med dem, och vara snäll och mild.
 6. 6
  Om någon säger något oförskämt, låtsas att du inte vet vad det betyder. Eller du kan ignorera den genomsnittliga kommentaren och säga, "Åh, det är trevligt," eller, "Åh, okej." Tappa den inte och skrika. Det skulle inte vara en akt av oskuld.
 7. 7
  Ler mycket, men bara om du vet att du kan få det att se riktigt. Det behöver inte vara en toothy grin, bara en liten vänlig upturning av dina läppar som så småningom blir en andra natur. Gör inte ditt leende fake, tänka på något glad när du ler. Inte bara låtsas och ler, tänker, låt oss få det här överstökat! Ha en positiv attityd.
 8. 8
  När du pratar med någon och vill att de ska tro varje ord du säger, vidga dina ögon en aning. Titta allvar och intresserade. Försök att inte titta ut på det.
 9. 9
  Försök att inte bära massor av smink, oskyldiga flickor är tänkt att se naturliga ut. Men om du vill kan du använda en touch av makeup. Gör det inte ser alltför märks att du bär massor av det. En ljus foundation, rosiga kinder, och rosiga läppar är sanna oskuld.
 10. 10
  När du ler öppna munnen en aning, sticka ut tungan lite och bita den med tänderna (inte svårt) och samtidigt le normalt.
 11. 11
  Borsta tänderna 2 eller 3 gånger per dag. Lita på mig, är oskyldiga flickor tänkt att vara frisk. Gula tänder ger inte ut ett gott intryck. Unga flickor ska vara rena, särskilt i munnen. Dålig andedräkt är inte heller ett gott intryck.
 12. 12
  Försök vara smart, lyssna i klassen, få bra betyg. Detta kommer också att hjälpa dig i din framtid när du går till universitetet. Fokusera inte på att vara oskyldig när det kommer till detta.
 13. 13
  Rök inte, dricka eller ta droger. Oskyldiga flickor gör inte sånt. Det är också mycket dåligt för din hälsa.
 14. 14
  Får inte i slagsmål eller plocka på människor. För en sak, bör det inte ske, måste andra, oskyldiga flickor undvika detta.
 15. 15
  Även du kan använda lite tydliga läppglans... Eller rosa läppglans (Antingen är bra)

Ser oskyldig

 1. 1
  Bär toppar som inte visar för mycket klyvning, som v-hals. För mycket öppning är inte bra.
 2. 2
  Enkla jeans, neutralt färgade snören, khakis och knälånga kjolar är fint. Men minis och micro minis är trashy inte bäras med strumpbyxor på vintern.
 3. 3
  Applicera makeup med en lätt beröring, om alls. En enkel läpp-glans och ljus ögonskugga är alla en oskyldig gal behov. Bär inte så mycket smink att det ser ut som en mask. Ljusrosa läppstift kommer se ung och flickaktigt om du bara bära en tunn kappa.
 4. 4
  Lämna ditt hår naturligt. Inte färgen inte det eller blekmedel det. Håll det enkelt genom att lämna det ner, sätta ett pannband på, fläta det, och sätta den i en låg hästsvans. Pigtails är också en söt stil. Räta och curling hår är fint, men bara för speciella tillfällen.
 5. 5
  Håll dina smycken enkelt. Charm armband, pärlor och hängen är stor. Bär inte något galet och flashiga. Och bär inte alltför många tillbehör på en gång.
 6. 6
  Pastellfärger kommer att komma till nytta. Liksom ljusrosa, ljusgrönt, och lavendel.
 7. 7
  På vintern försöker bära mini kjolar med ljusa eller pastellfärg tights undertill - Lägger en omedelbar boost av roliga och cuteness till din look.
 8. 8
  Baby doll toppar och toppar bonde ser oskyldig och flickaktigt. Spets, volanger och blommiga mönster finns saker du bör också titta efter i dina kläder.

Tips

 • Låt inte folk gå över dig, betyder oskyldiga inte ryggradslös!
 • Innocence är inte samma sak som en brist på intelligens.
 • Stora ögon. Också, inte bära för mycket smycken. Ett enkelt par örhängen är bra, kanske till och med en handled armring. Men det är det! Enkla frisyrer, ren och glödande hud, stora ögon och ett sött leende (oavsett bred eller liten) är en stor faktor.
 • Förvänta dig inte att alla ska tro att du är söt.
 • Gällt pipig röst kan låta gulligt på småbarn, men när du är 17, det är bara irriterande.
 • Befriend bra folk att ha någon back-up för trubbel (er) someday.
 • Aldrig bära något alltför avslöjande, till exempel, en vit topp och svart BH.
 • Låtsas att du har ingen aning om vad någon förbannelse uttrycker är.