Wka

Hur kan man vara den perfekta teen flicka

Den perfekta tonåring flicka är ett diskutabelt ämne, men den här artikeln förklarar vad de stereotypa drag av en perfekt teen flicka skulle vara, och hur du kan nå dem.

Steg

Hur kan man vara den perfekta teen flicka. Först hålla leende.
Hur kan man vara den perfekta teen flicka. Först hålla leende.
 1. 1
  Först hålla leende. Leende hjälper dig att hålla positiv och gör andra känner mindre skrämmas av dig. Ler på dig själv i spegeln när du vaknar är ett positivt sätt att börja dagen.
 2. 2
  Om du har en mobiltelefon med musik kapacitet, ladda ner några av dina favoritlåtar och lyssna på dem samtidigt gör håret / borsta tänderna. Investera i högtalare för din iPod om det här alternativet är inte tillgängligt för dig. Musik hjälper cheer upp människor, och får du alla pumpas upp för dagen, också!
 3. 3
  Var vänlig och artig. Le, om du fånga någons öga över klassrummet. Håll dörrar öppna för människor, och säga tack när de gör det för dig. Om någon säger hej till dig, säga hej tillbaka och förvandla det till en konversation - fråga hur de är, vilken klass är de i nästa folk etc. se någon i ögonen och le när du pratar med dem, och undvik att vika armarna, eftersom det gör du verkar frostig och ogästvänliga. Om konstiga ungen kommer upp och börjar prata med dig, inte skratta och gå därifrån - försök att starta en konversation!
 4. 4
  Försök att inte förbanna. Förbanna mycket kommer få dig att verka billiga / trashy / ointelligent. Oavsett hur vacker du är eller hur perfekt du är, om du svär mycket det kommer att få dig att verka riktigt ointressant. Om det slirar så är det okej, men gör det inte mycket.
 5. 5
  Spara dina pengar för din dröm objekt, vare sig det är en ny telefon, en iPod, en t-shirt eller poster för ditt sovrum. Typiska tonårsflickor har oftast affischer / foton runt sina väggar. Istället för slarvigt spendera fickan pengar här och där, vilket sparar upp för något och fysiskt med det kommer att göra det verkar så mycket mer värt.
 6. 6
  Umgås med dina vänner oftare - Shoppa, till biografer eller bara umgås runt din plats eller deras. Organisera och planera evenemang att se fram emot.
 7. 7
  Var trevligt att killarna - Att få en pojkvän kan verkligen hjälpa din självkänsla om du känner dig lite låg. Men kom ihåg att en pojkvän inte kan fixa allt - du behöver veta och acceptera dig själv innan du förväntar någon annan.
 8. 8
  Var snäll mot din familj. Att vara elak mot dina föräldrar / syskon kan vara kul att göra en liten stund, men det är mer av en möjlighet att du kommer att vara jordad och oförmögen att göra något coolt med dina kompisar!
 9. 9
  Var smart. Försök inte att agera dum bara för att verka gulligt, eftersom det är ännu sötare att vara smart. Killar som smart tjej! Studera hårt och om du ska på fest eller gå ut, gör din innan! Det kanske inte verkar så roligt att studera och göra läxor, men du kommer att tacka dig själv när du är en framgångsrik kvinna. I slutändan, att lyckas är verkligen viktigt. Låt inte ditt sociala liv komma i vägen. Arbeta hårt i klassen och vara konsekvent.
  • Försök och få de bästa betygen som du kan möjligen eftersom tonåren är när det alla punkter. Du är på väg mot GCSE: s och A-nivå (eller vad du tar var du bor!) Och de ställer du upp för resten av ditt liv och så mycket som det kan verka som en enorm ansträngning det kommer att löna sig i längden.
 10. 10
  Kom ihåg att vara dig själv och älska ditt liv. Bli inte förgäves bara acceptera vem du är och kom ihåg att det alltid kommer att finnas någon som inte accepterar dig, men du behöver inte låta den personen ta dig ner. Bara vet att det alltid kommer att finnas någon annan som kommer att älska dig för vem du är.
 11. 11
  Ha ett socialt liv. Om du är en det kan vara lite svårare, men gå ut och träffa nya människor. Försök att inte bara hålla sig till en typ av. Umgås med nya människor. Gör några galna saker du aldrig skulle tänka på att göra. När allt, vill du växa upp och ha fantastiska minnen att minnas. Gå till parterna. Alla älskar parter.
 12. 12
  Var inte omogen. Om någon fick dig arg inte automatiskt gå upp till dem och berätta för dem. Kontrollera dig själv och antingen prata ut eller ignorera dem helt. Prata inte bakom folks ryggar heller. Jag vet att de flesta tjejer älskar att skvallra, men istället för att berätta för alla hur du "hatar" så och så, skriv ner det och sedan slita upp det och kasta bort det.
 13. 13
  Vara frisk. Skär ner på skräpmat. Istället för chips eller glass, har en frukt smoothie eller låg fetthalt yoghurt. Det är OK att unna dig en på ett tag, men att äta fet mat varje dag är inte hälsosamt. DO någon form av motion minst 30 minuter om dagen, oavsett om det är promenader, löpning, eller någon sport. Rök inte eller tar droger. Drick ett glas vatten med varje måltid.
 14. 14
  Träna när du har tid. Motionera minst 30 minuter varje dag. Vara bekväm med den storlek du är. Prova att köra 20-30 minuter, ett par gånger i veckan. Gör några armhävningar, sit ups, jumping jacks, etc för att hålla dina muskler i gott skick. Försök att äta hälsosamt.
 15. 15
  Se till att du får din skönhetssömn. Sov minst 8-10 timmar varje natt. Ibland är det svårt eftersom tonåringar har många ansvarsområden. I slutändan även kommer du och din kropp tackar dig för att vara utvilad.
 16. 16
  Ha goda relationer. Om du har en pojkvän / flickvän, försök inte att ta över och göra allt. Ha kul och var inte till spända. Prova nya saker som de föreslår. Lyssna på dem och försöka förstå var de kommer ifrån.
 17. 17
  Kontrollera att du har pärlvita tänder och fräsch andedräkt. Ingen tycker det är gulligt att ha gula tänder och dålig andedräkt. Alltid hålla lite tuggummi eller myntverk i väskan för att fräscha upp din andedräkt. Drick mycket vatten. Muntorrhet kan vara en orsak till dålig andedräkt. För att hålla dina tänder friska, borsta dem 2-3 gånger om dagen. Om du vill bleka dem, borsta dem med bakpulver. Minns de 3 steg till borstar tänderna: borsta, tandtråd, munvatten.
 18. 18
  Var noga med att ha. Sjunk inte ihop och stå upp rakt. Du kommer att se längre och mer självsäker.

Tips

 • Var självsäker!
 • Vara utåtriktad och inkluderar alla-människor kommer att se dig som en vänlig person
 • Var inte alldeles för fixerade vid att vara perfekt. Var dig.
 • Gör några nya vänner eller gå med i en klubb - du kan börja att hitta mer av ett intresse för något.

Varningar

 • Du är du, inte ändra dig för att passa in i en grupp.