Wka

Hur kan man vara en mycket kall och lugn person

Är du en mycket högljudd och pratsam person, men du vill vara väldigt kallt, tyst och reserverad? Då denna artikel kommer att visa dig hur!

Steg

Hur kan man vara en mycket kall och lugn person. vara beredd att inte prata med dem så mycket.
Hur kan man vara en mycket kall och lugn person. vara beredd att inte prata med dem så mycket.
 1. 1
  Var tyst. Detta betyder inte att man aldrig ska prata. Dock vara högt och fränare inte kommer att passera du som känslomässig och romantisk. Romantiska goterna är ofta mjuk talade och tankeväckande. Tänk innan du talar. Är kommentera det verkligen nödvändigt? Har denna fråga redan besvarats? Kommer det uttalandet leder faktiskt till en riktig konversation? Träna din hjärna att ställa dessa frågor innan du öppnar din mun och du kommer bli förvånad över hur mycket tystare blir du.
 2. 2
  Vara oberoende. Du måste vara artig, men inte böja över bakåt för att behaga andra. Om du gör det, kan du finna dig att tas tillvara i framtiden. Begränsa din tid och tillgänglighet och dra gränser med andra så att de är medvetna om dina gränser.
 3. 3
  Håll dig själv. Om du har vänner, det är bra. Det är bra att ha vänner, men du måste vara beredd att inte prata med dem så mycket. Eller kanske du kommer att bli en av de människor som är tyst runt människor du inte känner, men samtalen kring dina vänner.
  • Om det finns saker som du normalt skulle säga högt, ordna dem i tankarna. Det är lättare sagt än gjort.
  • Om du är i skolan, och du normalt sitter i mitten av en stor skara människor, sedan sitta i ryggen hörnet eller bakre sätesraden. Vid lunch, om du sitter mot mitten av bordet, sitter i hörnet.
  • Om du verkligen måste prata, tänka på vad du ska säga i minst 5 sekunder.
 4. 4
  Var stoisk vid alla tidpunkter.
 5. 5
  Försök att ha en opartisk attityd och likgiltig inställning till det mesta i livet.
 6. 6
  Vid kö för klassen eller bara umgås med vänner, luta dig mot en vägg med armarna i kors eller i dina fickor, ena benet halvvägs upp vilar på väggen.
 7. 7
  Definitivt inte skratta eller le mycket. Om något verkar lite lustig, du gräns är bara grin eller mysa, som om tänkande "som var dum." Skratta får folk att tro att du är en öppen person, och du inte vill det, nu, gör du?
 8. 8
  Tittar inte på tv mycket. Du kan när du är ensam. Titta på TV kan verka harmlöst nog, men om du fastnar titta serier som Zoey 101 eller Wizards of Waverly Place, människor kommer att tro att du spelar med dem, som du är. Men du vill inte att de ska upptäcka att.
 9. 9
  Träna på att vara oförutsägbar. Tänk på dina typiska reaktioner på saker (det är här att känna sig själv är praktiskt) och bestämmer vilka reaktioner som du vill behålla, och vilka som du vill ändra. Kanske du hatar helt titta på footy, men då och då du sätter dig ner med din familj och verkligen komma in i det. Detta är förmodligen det svåraste steget, men om du jobbar hårt, kan du uppnå det.
 10. 10
  Bara läsa en bok eller rita. Inte hoppa rep eller gå spela fotboll eller något liknande. Om du ska bada eller skridskoåkning, helt enkelt gå runt bara flyter eller titta på. Spelar på flottar eller använda en bar att åka skridskor är inte särskilt smarta sätt att få folk att tro att du är så mystisk.
 11. 11
  Tala inte mycket om dina åsikter och känslor, utom kanske att mycket nära vänner och familj. Försök att inte låta uttrycket show på ditt ansikte. Om du inte är självklart om dina känslor, kommer du verkar ännu mer mystiskt.
 12. 12
  Gå för poster med de mörkare sidorna. Lär dig att journal och skriva. Poeter är ganska mysterious.Poetry är ett bra sätt att låta dina känslor flöde
 13. 13
  Läs en hel del. Jane Austen, Charlotte Brontë och Alexandre Dumas père har alla skrivit bra böcker. Böcker som dessa kommer att öka ditt ordförråd och kommer att imponera på många människor.
 14. 14
  Var tyst men talar på tilltal, men verkar vänligt på samma gång, du vill inte ge ett intryck av att vara oförskämd! du vill vara mystisk vilket innebär att om du fånga en killes öga, ge honom en kvav utseende och titta bort, glider in i skuggorna. Mannen, han kommer att vilja jaga dig!

Tips

 • Agera inte desperat eller patetisk inför människor. Och om du ser din fiende eller något då inte låta henne / honom veta att du hatar dem
 • Om någon går fram till dig och frågar varför du aldrig prata, titta dem rakt i ögonen och säga, "Varför gör du aldrig hålla käften?"
 • När textning, inte använda text tala som "LOL". Istället text "Det är roligt." Det kan vara jobbigt, men det bidrar till mysteriet, och folk tar det mer på allvar.
 • Att vara tyst är allt som att vara mild. Så var försiktig också.
 • Om du normalt skulle säga "Wow, är att ungen trasslat." högt, och riskerar att få problem, när du ordna vad du normalt skulle säga i tankar, kan du tänka vad du vill, och det finns ingen chans att du får i trubbel!
 • Aldrig någonsin snäsa någon. Om någon talar till dig när du planerat att prata med en annan grupp, hålla konversationen kort och koncist.

Varningar

 • Du kan klassas som lynnig.
 • Vissa människor kan se att du såg "konstig". Ta inte detta offensivt, ta det som en komplimang.
 • Folk kanske inte vill vara omkring dig så mycket.
 • Att vara alltför mystisk kunde göra människor - speciellt dina föräldrar - tror att du håller på med något som inte är bra. Håll det låga, och inte gå överbord.
 • Folk kan fråga varför du inte pratar.
 • Människor kan börja tänka att du inte gillar dem något mer och sluta besvära dig och ignorerar dig och gå vidare med.
 • Att vara mystisk betyder inte att du inte kan ha vänner. Du kan ha ett gäng vänner och ändå vara mystisk. Det beror helt på hur du gör det (som i: presentera dig själv).