Wka

Hur kan man vara cyber goth

Cyber ​​Goth är raka motsatsen till några andra gotiska stilar, som fokuserar på det förflutna. Cyber ​​är mer en titt mot framtiden, där UV, progressiva mode, stora skor och stövlar, vilda hårförlängningar, skyddsglasögon, cybernetik och kropp modifiering är vägen framåt. Det kan (dåligt) beskrivs som goterna i framtiden - i dag. Det finns inga "regler" och det är ingalunda bara två "typer" av goth - det är inte och antingen / eller sak eller det ena eller det andra, men vi tittar på en viss generation av det.

Var medveten om att bli en Cyber ​​Goth är inte alltid en lätt framsteg och kan kräva en hel del pengar och forskning. Cyber ​​Goth är en komplicerad stil, men om det görs rätt, kan se helt fantastiskt och ut ur denna värld. Det är en relativt ny stil, och är fortfarande under jord, men nyligen har vunnit popularitet. Ha kul med denna stil, och njuta av att vara avundsjuka i goth scenen!

Steg

Hur kan man vara cyber goth. Även om många cyber goter är kvinnor, är detta en unisex modell.
Hur kan man vara cyber goth. Även om många cyber goter är kvinnor, är detta en unisex modell.
 1. 1
  Även om många cyber goter är kvinnor, är detta en unisex modell. Tycker inte att eftersom du är man kan du inte vara Cyber ​​Goth. Inte heller behöver du vara vit. Cyber ​​Goth är en multi-etnisk stil, och det finns många, många svarta, spansktalande och japanska Cyber ​​goterna.
 2. 2
  Vet skillnaden mellan cyber goth och Raver. I Europa och Japan, Cyber ​​goterna tycks luta starkt mot Raver, och är oftast otroligt färgstarka. I Europa och Australien, lutar Cyber ​​goterna kraftigt mot den militära sidan, kallas Rivethead. Edit: Du behöver inte klä ett visst sätt i ett visst land. Om du gillar den mörkare sidan av Cyber ​​Goth och du bor i Japan, det är fine.Likewise, det finns många människor i Europa och Australien som klä sig som japanska Cyber ​​goterna
 3. 3
  Börja med att få in i smink, inte göra något du inte vill göra eller om du inte tycker om eller känner dig bekväm med, det finns inga regler, därför bör du känna dig fri att vara dig själv. Mest makeupen av cyber Goterna är ganska komplicerat och är färg samordnas med resten av sin outfit. Du bör ägna en hel del övning mot att tillämpa din makeup innan du tar ut den för en provtur, för att undvika dessa facepalm stunder.
 4. 4
  Få lite foundation som är några nyanser ljusare än din vanliga hudton. Manic Panic sälja typ Marilyn Manson använder, gå inte alltför over the top med blekhet att börja med-bara gradvis bli blekare.
 5. 5
  Välj att bära galna färgade läppstift, oavsett om det är svart, blå eller ens rosa, bara bära vad din bekväm med.
 6. 6
  Eyeliner är okej, kan du bära den som du vill, och vissa cyber goterna väljer att bära det tunga. Du kan använda svart ögonskugga, men Cyber ​​goterna tenderar att bära ljusa neon färgad ögonskugga med ett tunt lager av eyeliner, och färgglada lösögonfransar bland honor. Det spelar ingen roll, oavsett flyter din båt.
 7. 7
  Ibland kvinnliga cyber goterna rakar sina ögonbryn off och sedan dra tillbaka dem på. Detta ger dem möjlighet att dra sina ögonbryn för att passa deras otroliga ögonskugga. Vissa Cyber ​​Goth smink inte liknar drag queen smink.
 8. 8
  I europa, vissa honor bära färgglada ansikte pärlor fastnat runt ögonen. Detta är mycket vanligt i Sverige, Finland och Japan.
 9. 9
  Cyber ​​goth hår är fantastiskt. Det är antingen färgade och stylade äkta hår eller mer vanligt, genomarbetade förlängningar eller peruker antingen flätade eller något som liknar dreadlocks kallas "fruktar faller". Falls kan vara gjorda av syntetiskt hår, tjock plast band, garn eller mer exotiska material såsom datakablar, band skum och rundstickad Crin (kallas Cyber ​​flytande), som cyber goth mode typiskt sträva efter en konstgjord eller kraftigt-stiliserad look, material som är mycket uppenbart inte äkta hår är särskilt vanligt. Dread faller gjorda av syntetiskt hår kan göras i många stilar, såsom virvlar candy cane (två färger tillsammans för att se ut som en candy cane) och dreads transistor (en färg förvandlas till en annan). Dread extensions används också för en mer permanent "Dread Falls" look.
 10. 10
  Titta runt på nätet efter "Cyberlox" om du är intresserad, kan de vara dyr men, men de är ett bra alternativ och de ser riktigt bra när de är de rätta. Försök att få Cyberlox som är mycket tjock, full och färgstark. UV är ännu bättre. Även om du inte kan hitta cyberlox som passar din budget, kan du lätt hitta billiga material för cyberlox som skum, garn, och kenakalon hår som du kan frukta dig. När du bär dem, bära ett tjockt pannband för att täcka håret, eftersom detta också tröstar trycket från allt som vikt på din panna.
 11. 11
  Kom ihåg att håret kan vara multi färgade, tenderar svart att vara den populära basfärg, och mest neonfärger är bra. Manic Panic har stora neon färger, men du kommer troligen att behöva bleka håret först. Vissa Cyber ​​goterna bara färga sitt hår regnbåge utan en antydan till svart i den. Du behöver inte gå igenom besväret att dö det ändå, det är vad cyberlox är för:) du kan bära peruker också.
 12. 12
  Leta på nätet för cyber goth kläder, kan det vara nästan vad som helst latex, PVC eller Lycra. Färgerna är oftast en blandning av neonfärger och vitt och / eller svart, färgerna oftast kontrasterar väl. Kläder med reflektor paneler, eller motiv kretsar är mycket populära. Neon färgade fishnets bärs över vanliga svarta tights är populära bland kvinnor, och de ser cool. Försök att hitta kläder med radioaktiva eller bio-varningssymboler samt. PVC chokers och armband med färgade spikar är populära. Ones som lyser i mörkret är ännu bättre. Försök att hitta en anständig PVC Gas Mask, eftersom de verkar vara ett populärt tillbehör av någon anledning.
 13. 13
  I England många cyber goths köpa färgstarka strumpbyxor och fisknät och slita upp dem för att bli ärmar, skiktning olika färger ovanpå varandra. Detta är främst lånad från Deathrock, men så länge det är färgglatt, det är Cyber ​​Goth.
 14. 14
  Aviator glasögon och cybergoggles är mycket populära, och är vanligtvis bärs på huvudet med cyberlox. Var medveten om att dessa kan skada efter några timmar av slitage, så ett pannband ska trösta huvudet lätt.
 15. 15
  Om du är gammal nog att du bör besöka några industri / cyber goth klubbarna, eftersom det är där mycket av den mer äldre cyber goth oss tenderar att hänga ut. Många Cyber ​​goterna ses också på Anime / komiska konventioner, liksom den årliga Wave Gotik Treffen och M'era luna musikfestivaler i Tyskland, som lockar besökare från hela världen.
 16. 16
  Plattform stövlar och skor är extremt populär igen, så ska du definitivt titta på att köpa en del av dem. Transmuter, svär och alternativ Demonia verkar vara mycket populär. Också, fuskpäls benvärmare är populära bland kvinnliga cyber goterna.
 17. 17
  Body modifiering är en annan populär intresse bland cyber goter, piercings och scarifications. "Tatueringar är generellt Kanji, eller bygger på japanska mönster." Edit: Bra exempel på någon som talar ur deras bak. Om man föredrar Kanji, får man Kanji. Det finns ingen generell tumregel som kommer med cyber goth tatueringar. Dessutom ska du inte känna sig pressad att hacka / färga dig själv eftersom det inte är ett krav.
 18. 18
  Musiken är starkt elektroniskt i naturen, som omfattar både alternativa elektroniska genrer som EBM, industriell musik, futurepop och makt buller och klubb-orienterade dansstilar musik såsom trance och hård dans, och andra elektroniska genrer inklusive drum and bass, synthpop, gabber och intelligent dansmusik. Det rekommenderas att inte gå in i den här stilen utan att veta åtminstone några av de mer populära cybergoth band som VNV Nation och Icon Of Coil, annars kommer du att märkas en posör. Cyber ​​goth musik är en rad genrer. Industrial, EBM (Electronic Body Music), futurepop, Synthpop, Techno, Noize, Aggrotech är bara några av dem. Se till att du vet skillnaden mellan dem alla, och ja det finns faktiskt en skillnad. Vissa lutar mer mot en Rammstein-esque ljud, och några luta mer mot en rave / club sound.

Tips

 • Gå inte in i denna trend för snabbt eller du kommer att kallas en "posör"
 • Var kreativ och gör din egen outfit. DIY är uppskattat och är mycket billigare.
 • Forskning stil och musik djupare innan du bestämmer dig för det.
 • Det är OK att köpa grejer från varuhus och även Wal-Mart och butiker sparsamhet. Om du gillar den, köp den.
 • Klädmärken såsom Futurstate och Plastik Wrap i Europa / Kanada, Cyberdog, Förbud, Sektor 1, och Battery Organic i England och Europa, och Takuya Angel i Japan verkar vara en bra grund för att börja din stil på.
 • Band som VNV Nation, Icon den Coil, Combichrist, Ayria, Angelspit, Neurotisk Fisk och KMFDM är bra för beginers. (Youtube
 • Neon färger är vanliga, så vara så kreativa som du kan med hela din outfit.
 • Besök Europa. Cyber ​​Goth är enorm där, särskilt i Tyskland. The Wave Gotik Treffen och M'era Luna musikfestivaler attrahera Cyber ​​Goths från hela världen.
 • Leta i second hand-butiker som du kan hitta några intressanta stycken för smuts billiga priser. Försök också eBay som du kan hitta objekt som inte längre tillverkas.
 • Försök att umgås med några Cyber ​​goterna och lyssna på band som de gillar, och titta på den typ av kläder de bär.
 • Om du behöver se till andra för stil inspiration, försöka utveckla din egen stil senare ändå.
 • Många Cyber ​​goterna är ofta högutbildade, med många med examen / Master / doktorander, men låt dig inte skrämmas, som forskning och studier visar goterna i allmänhet ofta strävar efter att medelklassens karriär och utbildning ändå.

Varningar

 • Du kanske har många emos / goter Mall hindrar dig att fråga dig var du fick dina kläder / skor / hår från, och även om detta kan verka roligt, nyhet snart avtar, och det blir irriterande. Detta är bara priset på ser fantastiska.
 • Du kan bedömas efter hur du ser ut / klänning, men så länge du är nöjd med dig själv att det är allt som räknas.
 • Vissa Cyber ​​goterna verkar ha en "elitistisk" attityd, särskilt kvinnor, och kommer sannolikt att sätta dig ner om du är ny till den stil, eller försöker för hårt.
 • Undvik att försöka för hårt eller basera din stil på Marilyn Manson, annars kan du vara kraftigt förlöjligad.
 • Denna stil är dyrt att följa, så det kan dröja ett tag innan du får en anständig hög med kläder, men du kan hitta ett sätt att göra det billigare genom att hitta saker på sparsamhet butiker och göra dem själv.
 • Omfattande användning (fullständig eller delvis täckning poster) av konstgjorda tyger såsom PVC och polyester samt läder kläder som bärs under längre perioder av aktivitet och / eller i värme kan öka risken för överdriven svettning, överdriven kroppslukt, hudutslag, yrsel, och / eller värmeslag.

Saker du behöver

 • Platåskor.
 • Ljusa stiftelse.
 • Färgrik makeup.
 • Neonfärger.
 • Goggles.
 • Radioaktivt, bio-hazard och binära / kretsar design.