Wka

Hur kan man vara konstig

Tycker du om att vara slumpmässig, eller bara vanlig weird? Kanske du är trött på att vara precis som alla andra, och längtar efter att vara unik. Här är några idéer om hur man kan vara konstigt.

Steg

Hur kan man vara konstig. Var inte någon som du inte är och säga vad du tycker.
Hur kan man vara konstig. Var inte någon som du inte är och säga vad du tycker.
 1. 1
  Var inte någon som du inte är och säga vad du tycker. Om du kopierar en annan person du kan vara märkt som en poser eller wannabe
 2. 2
  Genast, måste du sluta bry sig om vad andra tycker! Sluta bry sig om din bild. Tillåt dig själv att ses skrika offentligt, eller hoppa runt sorglösa på gatan. Ditt rykte spelar ingen roll, du inte är en kuf nu.
 3. 3
  Om du är känd för att vara normal eller super konservativ, sluta läsa denna sida, såvida du är fast beslutna att full livsstil förändras.
 4. 4
  Uppfinna ord, platser och sedvänjor. Uppfinn en semester, och ge den ett konstigt namn, så när den dagen kommer omkring, bli dekorerad. Liksom, om det var en helgdag som heter International Action Figure Day, få massor av actionfigurer och reenact scenerna från filmen / tv-serien eller komisk!
 5. 5
  När Halloween kommer omkring, klä sig som något riktigt konstigt. Som en Jedi krigare eller någon person vars känd för att vara dum. De är där ute!
 6. 6
  Kör upp till slumpmässiga människor på gatorna och säga saker som "Hej mormor! Jag har inte sett dig i år! " Samtidigt grina, eller "Oh my gosh! Är du okej? " När de är helt klart levande, fint och bra.
 7. 7
  Vilt variera tonen och tonhöjd din röst vid olika tidpunkter.
 8. 8
  Ha en slogan. Gör det något som ingen annan har använt innan, gör det utöver det vanliga. Men inte säga det för mycket, folk tenderar att bli irriterad lätt.
 9. 9
  Säg slumpmässiga saker som fraser eller fakta.
 10. 10
  Ange det uppenbara. Eller kanske de saker som borde vara självklart, men inte för alla runt omkring dig. Och peka ut smarta saker som skulle ha varit användbar för 5 minuter sedan, för att få dem att tänka din långsam men ändå kvick.
 11. 11
  Personifierar sådant. Kram människor i 30 sekunder av det blå. Låtsas dina videospel är dina bästa vänner eller ha en konversation med ett livlöst objekt!
 12. 12
  Överreagerar. Till exempel, om du ser en slinky, agera som om det är en stor upptäckt. Eller, om du gör en liten dålig sak, vilja glömma att driva in din stol eller ökat en bit papper, bli deprimerad. Jag menar inte att vara melankolisk, bara göra det då och då om du föredrar att.
 13. 13
  Fokusera på en enda, udda, sak. Till exempel, vara mycket artigt, skälla ut folk när de använder felaktig grammatik, om de sätter sina armbågar på bordet, prata i en accent, etc. blanda upp det verkligen hjälper att öka din konstigheter.
 14. 14
  Få en besatthet, men gör det out-of-the-blue. Kanske Dora Utforskaren eller varm getmjölk. Detta kan vara en dålig idé om du tenderar att förlora intresset för saker lätt. Saker från andra kulturer är ganska effektiva, exempelvis konfucianism och andra typer av filosofi.
 15. 15
  Slänga ut vad tankar roaming genom ditt sinne.
 16. 16
  Interject en 1/2 tankar i en konversation. För bästa resultat se till att din 1/2 tankar har ingenting att göra med samtalet.
 17. 17
  När du har en framgångsrik konstig bild, kommer ryktet spred sig om din excentricitet och du kan vara en helt normal person men fortfarande ses som konstig. Vid det här laget har du uppnått ditt mål.
 18. 18
  Ring andra människor slumpmässiga namn, även konstiga namn, som till exempel introducerar din vän dig till en annan person, och det första du säger är, "Hej Bob," även om du har ingen aning vem personen är, och du håller kalla dem det. Så en dag du börja ringa dem ett annat namn. Se tips.
 19. 19
  Ha konstig smak i maten. Som till exempel, säger, "Oh my gosh! Är dessa Oreos? De är så kryddig! Jag aldrig visste att de sålde dem här!" eller "Dessa pickles smakar som min brors tapeten."
 20. 20
  Låtsas som om du inte vet vad vissa specifika saker. Liksom, "Hej, ______. Vill du ha en banan?" Och sedan säger, "Vad är en banan?"
 21. 21
  Om människor runt omkring dig säger redan att dina konstiga ta deras ord för det och bara vara dig själv. Se tips.
 22. 22
  Ha en signatur sak som du gör. Till exempel, en dum promenad, eller skälla på varje telefonstolpe du ser.
 23. 23
  Agera upprörd över små saker, som att om din vän steg på en myra. Bli inte upprörd för länge, kommer bara en bra minut eller två få dem att skratta.
 24. 24
  Bär vad du vill. Bara inte göra för mycket av en ansträngning. Se tips.
 25. 25
  Prata med dig själv, bara inte avslöja något alltför personlig och inte gör det hela tiden, bara om någon runt ignorerar dig osv.
 26. 26
  Hitta dumma akronymer för riktiga ord. Till exempel kan DUM vara Speciella Talented Unicorn Pickles i nöd.
 27. 27
  Skratta hysteriskt på någon random sak till exempel: du ser en penna, och sedan helt plötsligt du skrattar åt det non-stop! Hur man skratta åt någon slumpmässig sak? Tja allt du behöver göra är att tänka på något väldigt roligt exempel: en penna på sig en tutu och har skägg.
 28. 28
  Sist men inte minst, hitta och titta, läsa, spela, etc, udda saker. Liksom Charlie The Unicorn, Sagan om Ringen och Star Wars till exempel! Nu är din redo att ta på världen!
 29. 29
  Agera som en ranka under skolan. Stare och följ en av dina gamla vänner runt.
 30. 30
  Om din skola har skåp, lägga slumpmässiga bilder till slumpmässiga folk förvaringsskåp.
 31. 31
  Använd text språk, liksom omg, lol, wtf, och så vidare.
 32. 32
  Kläder är en viktig del av att vara galen! Kombinera kolliderar färger eller mönster. Klä upp i ovanliga kläder som fe vingar, häxornas hattar, eller tänder vampyr. Halloween kostymer är alltid bra.
 33. 33
  Bär omkring ett uppstoppat djur eller ett visst objekt 24/7. Om det på något sätt försvinner, bör du vara heartbroken!
 34. 34
  Tala med konstiga accenter, och tala rappakalja.
 35. 35
  Hitta ett slumpmässigt ord som du älskar - Använd det konsekvent. Säg det till människor i skolan, till kassören, till främlingar, och att vem som helst som du vill.
 36. 36
  Välj en konstig hobby, såsom insamling plastchips och göra dem till skulpturer, gör piñata, måla näsan, eller skriva dålig poesi om gänget med horn.
 37. 37
  Varje dag (eller vecka, eller månad...) själv välja en ny identitet. Vara Napoleon, ordföranden, en prinsessa, en prins, en Elf, etc. Kom ihåg att tänka och agera som den personen skulle.
 38. 38
  Ha en främmande husdjur, såsom en PET-rock, ett husdjur soda burk, eller ett husdjur sneaker. Ta den överallt med dig, och samtala med den.
 39. 39
  Bli expert på en främmande ämne, såsom soffor, moln, eller toaletter.
 40. 40
  Köp en liten post (suddgummin, tejprullar, toalettpapper) i bulk, och vandra runt en offentlig plats (som mall) som passerar dem. Försök att säga något i stil med, "Du behöver det här", "Gå inte någonstans without________", eller, "Precis som min momma brukade göra mig Yessirey -! __________ Är en oumbärlig post aldrig lämna hemmet utan den"
 41. 41
  Fråga slumpmässiga människor om de har sett en noshörning och elefant, osv., "Någonstans runt här". Verkar allvarligt om det.
 42. 42
  Prata med buskar, din hand, en vägg, på trottoaren, etc....
 43. 43
  Köp en stege och ta den med dig överallt...
 44. 44
  Försök sppehlinjth ord på olika sätt! Om du tror att "Tänk" borde ha aj och är i det, gå vidare och göra det Tjhimk ", eller om" Diabolical "behöver bara en liter och att ett behov av att vara e-talet, gör det" Diebolice "! Var kreativ, och insistera på att det är hur du stavar det ordet!
 45. 45
  Börja skratta slumpmässigt under några sekunder under klassen, sedan avsluta med ett par hosta.
 46. 46
  För att göra en punkt, använda ljudeffekter. Helst bör minst hälften av vad du säger är helt meningslöst.
 47. 47
  Gör upp nya ord. Ninjas har ninjosity och ninjitude, till exempel. Använd dessa ord hela tiden, precis som officiella ord. Om någon säger något är inte ett ord, tala om för dem att det är nu.
 48. 48
  Var bara dig själv.
 49. 49
  Bryr sig inte om vad folk tycker. Du har inte en etikett, utom kanske konstigt, eftersom ingen kan tänka på något annat för att ringa dig. Men det är inte en dålig sak. Weird betyder bara att du inte har en annan etikett. # Försök att inte bära vad alla andra har på sig. Kläder är en stor del av etiketter. Om människor bär skinny jeans, bär slet upp klocka bottnar. Om människor bär pjäser, bära någon galen design. Blanda upp det. Prova sparsamhet butiker eller Wal-Mart.
 50. 50
  Skaffa en konstig smak för mat och dryck.
 51. 51
  Hitta en besatthet.
 52. 52
  Hitta ett ljud du gör hela tiden.

Tips

 • Öva skrattar inte på dig själv. Du kan träna med en kompis, förälder, uppstoppade djur, eller ens ditt husdjur rock!
 • Den verkligt konstigt behöver inte försöka. Gå inte ut ur ditt sätt att agera konstigt.
 • För skrika slumpmässiga saker, tänk innan som "helig fjärilsvingar" eller "saftiga katter bär inte glasögon" etc. För slumpmässiga fakta, titta slumpmässiga fakta på en sökmotor. Gå vidare därifrån.
 • Om någon säger något kränkande till dig, eller säger att du är konstig på ett förolämpande sätt. Få dem att känna som om de bara gav dig den största komplimangen!
 • Lär dig ett främmande språk och bryta ut i en konversation eller sång vid slumpmässiga tidpunkter när människor pratar med dig!
 • Försök att hålla masken när du säger något i stil med "akta er för huvor katter bäring 87 förgasare mot äppelpaj '
 • Vissa människor kommer att tänka er att försöka vara rolig så vara redo för kritik av dina handlingar
 • Också, klä på det sätt du vill. Kom bara ihåg att inte gå för långt.

Varningar

 • Gör inte allt det här framför en lärare eller annan medlem av myndighet, kan de hänvisa dig till en terapeut.
 • Se till att du är definitivt säker på att detta är den livsstil du vill ta på. Det kommer att vara svårt att komma ur det, och vara mindre "konstig" och mycket mer mogen.
 • Gör inte saker som imiterar eller spegla personer med genuina funktionsnedsättningar.
 • Weirdness är en livsstil. Undvik att vara konstigt om det kan få dig i äkta problem, och när det är helt olämpligt, men konstigheter bör annars vara ditt sätt att leva.
 • Gör inte något alltför riskabelt bara för att vara unik!
 • Kom ihåg - Om yngre än 9, andra kan se dig som "söt". Även om vissa kanske ser dig som "Oh my gosh de fattiga föräldrar." Se till att inte genera mamma / pappa / sis / bro / gran / grampa för mycket.
 • Kom ihåg, kan vissa skämt vara sårande, så var noga med att inte förolämpa någon för mycket. Det finns en gräns för vad man kan säga om någon. Men fortfarande talar ditt sinne, även om personen är skadad ska du inte inte säga vad du tycker, bara inte vara extremt slö med det.
 • Får inte själv misshandlad.
 • Rekommenderas ej för personer som har jobb som läkare, psykiatriker, de hjälper psykiskt sjuka eller funktionshindrade barn och vuxna, och lärare, etc.
 • Några av stegen i den här handboken kan låta som du agerar, även för allmänheten - alltså du kan hamna i ett centrum för diverse galna människor. Psychotic skiljer sig från konstig.
 • Om du är stötande, sluta. Du kan vara konstigt håll.
 • Var inte läskigt, kommer folk tror bara att du är inte allt som finns i huvudet.
 • Avstå från dreglande, såsom det uppfattas som obehagligt.
 • När du inte agerar konstigt, kan människor behandlar dig fortfarande som om du är en komplett idiot.
 • Inte imitera riktiga människor.
 • Inte irritera inte folk!

Saker du behöver

 • En fantasi
 • En bra sinne för humor
 • Ett slumpmässigt objekt
 • En galen utstyrsel