Wka

Hur förstå kvinnor

Medan män och kvinnor förtjänar att behandlas lika, är det faktum att det finns vissa biologiska skillnader mellan de två könen. Denna artikel kommer att lära dig om dessa grundläggande skillnader och om hur man bättre förstå de särskilda kvinnorna i ditt liv.

Steg

Hur förstå kvinnor. Anteckna följande generella skillnader mellan män och kvinnor.
Hur förstå kvinnor. Anteckna följande generella skillnader mellan män och kvinnor.

Del ett: lära sig grunderna

 1. 1
  Anteckna följande generella skillnader mellan män och kvinnor:
  • Studier tyder på att kvinnor har en aning skarpare lukt och vision än vad män gör. Detta är en möjlig förklaring till varför kvinnor anses vara mer "detalj-orienterad."
  • Kvinnor är mer benägna att återkalla minnen som har känslomässig betydelse. Var försiktig med vad du säger till henne mitt i en kamp, ​​eftersom hon aldrig kan glömma det!
  • Kvinnor menstruation en gång i månaden under fem dagar, i genomsnitt. Menstruationscykler påverkar varje kvinna annorlunda, och kan orsaka humörsvängningar, förändringar hormon, fysisk smärta, letargi, illamående, ökad aptit och ökad emotionell känslighet. Medan vissa kvinnor upplever liten eller ingen smärta alls, andra blir nära sängliggande under denna tid i månaden. Underskatta inte den fysiska belastningen av en menstruationscykel.
  • Kvinnor är mer benägna att tappa intresset för sex på grund av känslomässiga faktorer än män are.These kan inkludera problem i relationen, att hantera förlust eller dödsfall, och så vidare.
 2. 2
  Överväg att göra första draget. Ja, det är det 21-talet, men i allmänhet är män fortfarande förväntas närma sig kvinnor först. Visst, vissa kvinnor är mer djärva och förutseende än andra, så hon kan överraska dig genom att fråga ut dig först.
 3. 3
  Vara säker, och har ett sinne för humor. Kvinnor uppskattar dessa kvaliteter, särskilt när det gäller att hitta en pojkvän eller make. Detta betyder inte att du ska försöka vara någon du inte är, men gör ett försök att belysa dessa egenskaper när man försöker imponera på en kvinna.
 4. 4
  Kom ihåg att kvinnor är konkurrenskraftiga. Visste du att de flesta kvinnor klär upp för att imponera på andra kvinnor, inte män? Kvinnor tävlar med varandra i alla sfärer av livet, så håll detta åtanke nästa gång du är frestad att jämföra en kvinna till nästa.
 5. 5
  Komplimang kvinnor. Varje kvinna behöver bli påmind om hur vacker, smart och söt hon är varje gång ett tag. Det är särskilt viktigt att ge en komplimang en kvinna du är dating eller intresserade av romantiskt.
  • Bara ge uppriktiga komplimanger, och undvika att kväva henne med för mycket uppmärksamhet.
 6. 6
  Var artig, men inte nedlåtande. Även en die-hard feminist kommer att uppskatta om du håller dörren öppen för henne eller erbjuda att betala för middag. Fast hon inte kan låta dig betala, kommer gesten fortfarande uppskattas.
  • Även om du vill vara artig, försöker nedlåtande inte henne genom att antyda att hon inte kan göra saker för sig själv.

Del två: bättre förståelse kvinnorna i ditt liv

 1. 1
  Acceptera att alla kvinnor är olika. Trots att kvinnor har många biologiska egenskaper, kom ihåg att var och en är olika. Overgeneralizing inte bara gör att du låter okunniga, kommer det hela så respektlöst och otacksamma.
  • Förväxla inte en kvinnas beteende som en universell kvinnlig egenskap. Bara för att din ex-flickvän hatade sport, betyder inte att din nya kommer.
 2. 2
  Följ henne. Det bästa sättet att förstå någon, man eller kvinna, är att tillbringa tid med dem och följa deras beteendemönster. Om du gör det kommer att lära dig saker som vad upprör henne, vad som retar henne, retar det henne, och så vidare.
  • Ägna uppmärksamhet åt henne, och ha tålamod. Medan en kvinna kan visa dig exakt vem hon är genast, kanske en annan kvinna visar bara du vissa sidor av sig själv som relationen utvecklas och hon börjar att lita på dig mer.
 3. 3
  Ställ frågor till henne. Detta är nyckeln, speciellt om du försöker att lära känna en kvinna som du precis har träffat, en kvinna som är blyg, och / eller en som är allmänt på tystare sida.
  • Lär känna hennes passioner, intressen, hobbies, och mål för framtiden.
  • Fråga henne hur vad hon har gjort den senaste tiden, hur hon mår, vad hon är upphetsad om, vad hon är orolig, vad hon är rädd för, etc.
 4. 4
  Läs om hennes förflutna. Fråga henne om hennes familj, och hur hennes barndom var. Alla är till viss del påverkas av hur de fördes upp. Att lära dessa saker kommer att lära dig en hel del om någon kvinna.
  • Tryck inte henne om dessa ämnen, eftersom de kan vara lättstött. Låt henne bestämma hur mycket hon känner sig bekväm att dela med dig.

Tips

 • Tänk på att vissa kvinnor har flirtiga personligheter, även när de interagerar med platoniska vänner, så att inte anta en kvinna är intresserad av dig romantiskt bara för att hon är vänlig och artig.
 • Undvik att prata om ett tidigare förhållande med en kvinna som du är dating om hon ber dig om det. Det kommer att innebära att ditt ex fortfarande är på ditt sinne.
 • Kvinnor uppskattar ärlighet, särskilt i ett förhållande. Om du vill ha en kvinna att lita på dig, måste du vara öppen och ärlig med henne.

Varningar

 • Denna artikel är tänkt att vara till hjälp, men är inte på något sätt avsett att främja könsstereotyper. Dessa instruktioner kommer inte att fungera för varje kvinna.