Wka

Hur man har en stor personlighet

Har du någonsin haft de stunder när du bara önskat att du kunde få mer självförtroende och bara vara den största personen du kan vara. Någonsin få avundsjuk på människor som är framgångsrika i alla sina relationer? Detta beror på att denna person har en stor personlighet, och du kan också.

Steg

Hur man har en stor personlighet. Förtroende är nyckeln.
Hur man har en stor personlighet. Förtroende är nyckeln.
 1. 1
  Förtroende är nyckeln. Om du är en blyg person så räkna ut vad du är rädd för, och sedan inser att när du är säker på att det finns inget att vara rädd för. Om du är rädd för att prata med folk, hitta någon som du är bekväm runt och ha ett samtal med dem, sedan inser att ha en konversation med någon du inte känner så väl är exakt samma. Försäkra dig själv varje dag att du är fantastisk.
 2. 2
  Vara humoristisk och lättsam. Folk kommer att tacka dig för att få lite kul i deras värld.
 3. 3
  Alltid vara trevligt. Detta är det viktigaste steget. Oavsett vem du är, om du är snäll, är den enda anledningen till en person kan tycka illa om dig om de är avundsjuka på dig. Aldrig vara oförskämd människor även om du verkligen arbetat upp - skriv ner det och sedan riva upp det. Folk tycker inte om elaka människor eftersom det gör att personen känner sig som om den personen skulle kunna innebära för dem. Var snäll mot alla: nerdy guy, emo flicka, you name it. Detta lämnar sätt fler dörrar öppna för vänskap och gör folk avundsjuka för att du är så modig.
 4. 4
  Alltid vara cool, lugn och samlad. I varje enskild situation du befinner dig i att du alltid måste komma ihåg att hålla huvudet kallt. Starta aldrig argument om det är för ett starkt argument och du har goda argumenterande färdigheter. Argumentera aldrig med folk du vill vara vän med. Om du känner dig lite nervös (kanske runt en ny vän eller en kille du vill) ta ett djupt andetag, glömma sig själv och bara ha lite kul.
 5. 5
  Vara bekväm med dig själv alltid. obekväma situationer alltid att du känner dig obekväm. Det finns dock ett enkelt sätt att förhindra att detta händer. Om du är ensam med en person som du knappt känner eller ens med en grupp människor som du knappt känner. Oroa dig inte över att inte ha något gemensamt med dem, bara göra lätt konversation, vara vänliga och har bra ögonkontakt och kroppsspråk. Om du stirrar olyckligt på dem och knappast tala här gör du verkar oförmögen att hålla en konversation så bara andas, slappna av och berätta för dig att den här personen är precis som du.
 6. 6
  Var glad. Försök att alltid se på den ljusa sidan, vara positiv och leende. (Såvida du inte är i en situation där vara lycklig skulle vara oförskämd, t.ex. begravning). Ingen kan motstå en glad person. Detta betyder inte att fejka, eller känner att du måste dölja dina känslor. Om något verkligen stör dig, aldrig känna att du måste fejka ett leende, men gör stämma du försöker se det bästa i saker och visa folk att du är en glad person. Iklädd ett leende på läpparna är den perfekta luckan och kommer omedelbart att locka folk till dig. Även om du inte gillar en person, alltid le mot dem eftersom även om du inte gillar dem det suger när de inte gillar dig.
 7. 7
  Aldrig fastna i att vara "populär", kommer folk att se vad du gör och förlorar respekten för dig. En riktigt populär människa är en person som har en stor personlighet och inte försöka hårt för att bli populär. Att ha en pålitlig grupp vänner är alltid nyckeln till att få fler vänner eftersom du kommer alltid att ha dessa människor att falla tillbaka på. Kom bara ihåg att inte glömma bort dem när du gör nya vänner och aldrig använda människor i en otäck sätt eftersom människor kommer att kunna berätta och det gör att du ser tacky.
 8. 8
  Tänk på vad som gör att du respekterar andra människor, om du vill bli respekterad. Bär kläder som är snygga och är inom din komfortzon. Undvik kläder som bara skulle tilltala en viss grupp människor. säger saker som är smarta och kvicka men aldrig agera dum som bara gör att du ser oförmögen att hålla en konversation.
 9. 9
  Aldrig få för fastna i sig själv. Det är okej att tro att du är den största. Men lita på mig, är inte många människor kommer att komma överens (Det är inte en förolämpning, det är bara det att alla tycker att de själva är störst). Aldrig visa upp, det ser bara dumt och normalt gör att du ser ut som om du har förlorat din cool. Vara blygsam runt människor, men alltid acceptera komplimanger och ge komplimanger också.
 10. 10
  Var öppen för relationer. aldrig passera någon off för att vara "inte tillräckligt kallt" eller "för ful" eftersom det normalt sett dessa människor är fantastiska och att vara vänner med dem kommer att ge så mycket glädje till ditt liv. Aldrig tror att bara för att någon är en viss "typ" av person (t.ex. emo, flickaktigt, preppy, konstig, nerdy) folk kommer att tro att du är den typen av person också. I själva verket folk kommer tro att du är bra för att vara vänner med så många olika typer av människor. Inte bara försöka vara vänner med människor som är "ovanför dig", om du tänker på det, det riktigt coola människor är människor som inte kan "gått över" så att vara vän med någon bättre än dig betyder att du tror inte du är bäst. Att vara vänner med folk "under dig" kommer att ge dig ett förtroende uppsving och inte få dig att se ut som du är besatt av att få ett bra namn. det betyder inte att du inte också kan vara vänner med andra fantastiska människor.

Varningar

 • Försök inte att vara någon du inte är. Bara ändra den verkliga.