Wka

Hur att upptäcka en lögnare genom deras ögonrörelser

Med hjälp av denna handledning kan du be en person specifika frågor och se om de talar sanning eller inte!

Steg

Hur att upptäcka en lögnare genom deras ögonrörelser. Har innan du bilden av en person framför dig när du startar denna tutorial.
Hur att upptäcka en lögnare genom deras ögonrörelser. Har innan du bilden av en person framför dig när du startar denna tutorial.
 1. 1
  Har innan du bilden av en person framför dig när du startar denna tutorial. Låtsas att du är där pratar med dem.
 2. 2
  Tänk om den personen flyttar sina ögon till deras vänster, detta skulle vara till höger. Men du kommer att göra dessa riktningar från den andra personens perspektiv. Så när du läser att personens ögon är åt vänster och uppåt, skulle detta innebära att de skulle vara ute till höger och uppåt, ur ditt perspektiv.
 3. 3
  Försök att tänka på detta från den andra personens ögon.
 4. 4
  Tänk på att ögat signalerar du att läsa om är inte 100% korrekt. Använd endast persons öga signaler till hur de reagerar på vad du säger eller ber dem.
 5. 5
  Vet att grundläggande frågor är osannolikt att framkalla öga signaler. När man talar med någon och man frågar dem om hur deras dag har varit, de brukar kommer att svara "Åh, det var bra. Hur var din?" Du kommer inte att se en massa öga signaler från detta, dessa är nästan programmerade svar.
 6. 6
  Ta notis om ögat signaler när ämnet är viktigt för den andra personen. När försjunken i en konversation med någon och det ämne du talar om har en viss inverkan på dem, eller så är de helt ger dig sin uppmärksamhet, kommer du vanligtvis kunna ta emot medvetslösa öga signaler som gör att du kan få en djupare inblick i vad pågår i den andra personens huvud.
 7. 7
  Betrakta först ögat signaler som ser till den vänstra sidan. Den vänstra sidan är främst att göra med tillgång till material från ditt förflutna, såsom bilder och ljud:
 1. 1
  • Föreställ dig för ett ögonblick att du talar till en vän. Du diskuterar planerna för helgen och vad du vill göra.
  • Du nämner att din vän om en ny disco som öppnade nyligen, downtown.
  • Din kompis tittar upp och till vänster och säger till dig att han har varit där redan och att han hade en bra tid.
  • Du frågar din vän vad musiken var som natten gick han till diskoteket.
  • Han ser till vänster, mot hans vänstra öra, sedan säger musiken var stor och han verkligen haft utekväll.
  • Så vad har populär psykologi berättade om svaren från vän?
  • Jo för det första såg han upp till det övre vänstra. Denna reaktion berättar att han ser upp åt bilder i hans minne. Detta innebär att han är "tittar" på bilder av sin tid på disco, en stark antydan om att han talar sanning. Upp och till vänster betyder åtkomst bilder, därför det har hänt i det förflutna.
  • Men var försiktig, eftersom han skulle kunna ta del av bilderna för "downtown" så se till att du väljer dina frågor noggrant. Han kanske säger att han inte har varit där och fortfarande ser vänster, tänkande av "downtown".
  • Du frågade din vän om musiken i diskoteket. Han såg till vänster mot hans öra. Detta säger oss att han läser ljuddelen av hans hjärna och försöker minnas musiken.
 2. 2
  Pröva den här goda testare. Be din vän att beskriva för er vad deras dörrklocka låter som. Se när deras ögon flyttar nivå med sitt vänstra öra när de ansluter till ljuddelen av sin hjärna. Även om de inte har en dörrklocka de kommer fortfarande att titta åt vänster, leta efter ett ljud som de kan ha haft.
 3. 3
  Betrakta nu ögat signalerar den högra sidan har att erbjuda:
 1. 1
  • Föreställ dig för ett ögonblick att du pratar med din vän om din bil som du lånat ut till honom för helgen.
  • Han räcker dig nycklarna och inte nämner något om krossade strålkastare.
  • Du frågar honom om det och han ser till det övre vänstra. Detta tyder på att han är ute efter bilder att associera med den krossade strålkastare. Han sedan omedelbart ser till övre högra. Nu väntar hans svar.
  • Han berättar att någon måste ha vänt in honom i snabbköpet och drivs bort.
  • Funderar du på att den övre högra föreslår skapandet av bilder. Detta är en stark indikation på att han ljuger för dig.
  • Tänk på att din vän inte kan reagera på detta sätt, eftersom han kan ha haft en hel del tid under helgen för att trolla fram en ursäkt. I detta fall, alltid försöka att fråga något som de inte nödvändigtvis kan vara omedvetna om, som de rökning i bilen, eftersom det är en cigarett hål i sitsen. Se hur ögonen rör sig!
  • Nästa ta en titt på att skapa ljud, ja, du gissade rätt. Funderar du på att höger öra är en stark indikation på din försöksperson är att skapa ett ljud.
  • Det finns inte några starka exempel som kan användas i detta sammanhang, bara att du ska vara medveten om att det händer.
  • Du kan prova att be din kompis att föreställa sig ett riktigt högt ljud, det högljudda buller som de någonsin kunde föreställa sig, och titta på deras ögon flytta.
 2. 2
  Observera att det du har läst kanske inte 100% korrekt och att människor varierar oerhört. Detta kan användas som en vägledning för att hjälpa dig med dina undersökningar.
 3. 3
  Kom ihåg att bara för att någon ser till höger, betyder det inte automatiskt betyda att de ljuger eller gör något upp. De kan vara en nervös person, lätt distraherad, har sett något till sin rätt eller vad omständigheterna. Så var försiktig om du ska anklaga någon för att berätta fibs!

Tips

 • Du hittar ett sammanställt en lista med frågor att ställa in de externa länkarna nedan