Wka

Hur att överdriva och ljuga snabbt

Göra människor, särskilt de som du inte gillar, tror saker som är fabricerade kan visa sig vara en glädje i sig.

Steg

Hur att överdriva och ljuga snabbt. Kontrollera att det är trovärdigt.
Hur att överdriva och ljuga snabbt. Kontrollera att det är trovärdigt.
 1. 1
  Kontrollera att det är trovärdigt. Använd informationen som du redan vet, och utvidga det precis bortom vad du vet.
 2. 2
  Använd valfri version av den populära "Trivial Pursuit" spel, de kan ge en med en stor källa består materialet. Bara läsa frågorna och tillhörande svar. Denna butik värdelös, men sant, kan kunskapen ger den perfekta plattformen för att bygga en stor berättelse bull crap. Det finns inget som att ha precis tillräckligt med kunskap för att vara farliga!
 3. 3
  Säg vad du säger med självförtroende och intelligens. Om du säger "um" och "stuff" ingen kommer att tro dig. Om du säger något i stil med "I verkligheten himlen är faktiskt grön," du kan övertyga någon om du bara säger det i en ton som gör det verkar sant. Det är först efteråt, när de tänker om logistik, när de inser att det är falskt. Pepper dina meningar med ord som man kan höra på en stava bi, men betyder samma sak som vad du skulle ha sagt annars. Med andra ord, snygga upp dina meningar.
 4. 4
  Glöm inte att använda frasen "i slutet av dagen," för att markera dina slutsatser.
 5. 5
  Se alltid till att antingen ljuga för någon som är dummare än du, eller att ljuga om saker som inte är lätt kontrolleras. Ingenting ser mer idiotiskt än att exponeras som poserar lögnare som du är.

Tips

 • Skratta inte.
 • Improvisera.
 • Ner tona din röst, feigns det självförtroende och auktoritet.
 • Kom ihåg tumregel: om du är med dina kompisar är det tillåtet att överdriva med högst 50%, men om du försöker att få en tjej så är det tillåtet att överdriva med högst 400% innan någon ringer BS
 • Använd en liten logik samtidigt snurra garn. Försöker införliva hur uppgång och fall i antikens Rom påverkar dagens betning av bananer kan generera en betydande "Huh?" från din publik.

Varningar

 • Ligga kan vara roligt, men tänk på att ljuga om allvarliga saker kan komma tillbaka för att bita dig i röven. Ingen kommer till skada när du berättar att killen i baren du åkte till Ibiza förra månaden, men inte passera linjen från harmlösa lögner till allvarliga lögner. Du kanske tycker det är lustiga att berätta för din vän polisen ringde och sa att hans mamma har varit i en bilolycka, men han förmodligen inte kommer överens. Så håll dina lögner oviktiga!
 • Tänk på vem du ljuger (het tjej i baren = roligt, irriterad COP = inte så kul).
 • Vissa personer kan få förolämpad att du ljög för dem. Använd inte detta på någon som du vill respektera dig.
 • Läs om hur man identifierar göras upp information innan du tittar på den här artikeln.