Wka

Hur handskas man med en kille som tror att du gillar honom

Denna artikel talar om för dig vad du ska göra när du har den där killen som håller efter dig omkring och tro att du är kär i honom och älskar honom. Väl kan inse det, behöver du inte verkligen gillar honom. Han är trevlig och allt.... men hur ska du låta honom veta din inte intresserad? Denna artikel är för dig.

Steg

Hur handskas man med en kille som tror att du gillar honom. Häng inte ut med honom för ofta!
Hur handskas man med en kille som tror att du gillar honom. Häng inte ut med honom för ofta!
 1. 1
  Prata med honom. Hitta honom när han ligger i ett lugnt område och se till att ingen av hans vänner är runt. Om hans vänner är runt det kommer bara att göra honom mår sämre. När ensam, förklara för honom att han är en riktigt bra kille och allt annat som du vet och tror är att vara sann. Håll dig borta från ord som "fin" eller "söt", vi vet alla att trevliga killar avsluta sista, så även killar som är trevliga människor hittar dem förolämpa milt. Förklara för honom att du är bara intresserad av att vara vänner, och berätta för honom att du inte vill såra hans känslor. Att prata med honom kommer att hjälpa honom att inse sanningen. Om du verkligen menar det, inte ger något hopp om en romantisk relation i framtiden.
 2. 2
  Var trevlig, men inte gör det. Om du har känt honom ett tag, och han har just fått över din vän och flyttade till dig, sedan vara riktigt trevligt men extremt noga med att inte flirta alls med honom. Om du gör det, kommer du att ha en bit av ett problem.
  • Om han inte gillar dig men tycker att du är helt besatt av honom, slappna av. Bara berätta för honom (via Internet kanske) som du fick över honom månader sedan och det är ingen big deal. Om han inte tror dig, då han bara vara dum och du slösar bort din tid på en idiot.
  • Om du bara inte kan få honom att lämna dig ensam, ignorera honom. Shun honom. Gå bort. Undvik honom så långt. Efter en dag eller två av detta, om han försöker prata igen, gör det, men gör det klart att du inte gillar honom! Om han inte försöker prata med dig och ger upp, då du gick för långt. Försök att prata med honom och se om du kan få det genom hans huvud att du inte gillar honom.
  • Om du vill undvika drama, bara vara rakt och rakt på sak och bara berätta för honom. God kommunikation kommer att säkerställa att du kan hoppa över de första fyra värdelösa stegen katten kring het gröt.
 3. 3
  Känn dig inte illa. Ni känslor är helt giltiga. Om du känner dig riktigt illa när du pratar med honom, kunde han se att. Du vill inte ha er båda att känna olycklig.
 4. 4
  Häng inte ut med honom för ofta! En kille som gillar du letar efter skäl att tro att du gillar honom tillbaka. Det gamla talesättet, "folk ser vad de vill se," har en del sanning i det. Med andra ord, gå ut ur ditt sätt att kaféet med honom, eller umgås med honom alltför ofta, kan misstolkas som attraktion, i vilket fall du skulle behöva återgå till steg # 1.
 5. 5
  Undvik att göra "gränsfall romantiska" saker. Detta inkluderar kramas, dansar tillsammans (grupplektioner är OK), titta på natthimlen, etc. Begränsa fysisk kontakt med handskakningar och high-fives. Du vill inte skapa några falska förhoppningar.

Tips

 • Inte flirta med honom. Om du sa att du inte gillar honom och sedan börja flirta han kommer att få dubbla budskap och känner mig väldigt förvirrad, förlorad och / eller ont.
 • Var snäll mot honom, speciellt om han gillar dig. Flörta inte, men bara inte vara en total idiot heller. Precis behandla honom som vilken annan vän
 • Prata med honom nonchalant. Var trevlig, och inte ta upp vad som hände "i det förflutna.
 • Använd dina vänner, inte på ett dåligt sätt, men har dem hjälpa dig att få honom att tro att du inte gillar honom.
 • Ignorera inte honom. Detta kommer bara att göra honom mår sämre.

Varningar

 • Han kan försöka att agera som han inte gillar dig efter att du sa att du inte gillar honom. Detta är normalt och bara inte älta det.
 • Om han verkligen är obehagligt och förföljer dig och kommer inte att tro ett ord som du säger om att inte gilla honom, undvika att tala med honom helt, inte bara för en eller två dagar.
 • Om du flirta, då han kommer att automatiskt anta att du gillar honom, och det är precis vad du inte vill.
 • Tala auktoritativt och otvetydigt när du berättar att killen du inte är intresserad. Han kan verka upprörd början, men han kommer att respektera dig för att vara tydlig med honom.
 • Testa dina svåraste att verka utan honom du är nöjd
 • Flört med några av hans vänner.
 • Var inte elak eller oförskämd mot honom. Detta kommer att såra honom mycket.